Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(Dopke3 @ 2012 07 03, 22:39)
p.s. tikriausia normalu, kad pirma karta susidurdama mama jaudinasi  4u.gif

nu normalu kai mama jaudinasi vaika leisdama i lopsi, kuris nei papasakos kaip ten buvo, nei suzinosi realiai - bet cia gi priesmokyklinukas doh.gif
Atsakyti
Labai gaila, bet pedagogės irgi skaito tėvelių pasisakymus... Jos taip pat kaip ir tėveliai -tik žmonės, turinčios jausmus...Mūsų šeima taip pat myli savąjį turtą, bet puikiai suprantame, kad gyvenime jam niekas pagalvėlės po užpakaliuku nepadės... doh.gif
Atsakyti
Na ko dabar uzsipuolete mama del tos auklytes. visos pergyvenom ir nepasitikejom pirmomis dienomis tuo kam paliekams savo "turtus". tai normalu ir jeigu butu parasiusi, kad viskas puiku ir nuostabu, tada tikrai reiketu sunerimti.
Nesvarbu kokio amziaus vaikas, mamai jis visada juo bus ir mama visada nervinsis del jo, uz ji. taip turi buti.

Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 07 03, 23:17)
nu normalu kai mama jaudinasi vaika leisdama i lopsi, kuris nei papasakos kaip ten buvo, nei suzinosi realiai - bet cia gi priesmokyklinukas doh.gif

Jei cia vis dar apie ta pati, tai mano vaikas eis i lopseli, nes jam tik 2 metukai, todel as ir jaudinuosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dopke3 @ 2012 07 04, 14:27)
Jei cia vis dar apie ta pati, tai mano vaikas eis i lopseli, nes jam tik 2 metukai, todel as ir jaudinuosi  unsure.gif

Bet auklėtoja Loreta dirba su priešmokyklinukais, o ne su lopšelinukais g.gif Kažką sumaišėt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(smufyte @ 2012 07 04, 14:51)
Bet auklėtoja Loreta dirba su priešmokyklinukais, o ne su lopšelinukais g.gif  Kažką sumaišėt cool.gif

Man jau irgi nebeaisku... nes ziurejau ju internetiame psl. tai nurodo, kad yra 3 grupes pypliuku, o man sake kad yra 4, tai sakau gal cia kokia nauja aukletoja... O vardas tai man atrodo tikrai Loreta, ar kazkoks is L raides, o seimininkute tai Danute atrodo... blush2.gif

kaip viena, mama rase, reikia antro karto susitikimo, o gal viskas bus gerai, ir pati is saves juoksiuosi, kad tiek jaudinausi del darzelio 4u.gif
Atsakyti
sveikutes wink.gif
norejau paprasyti patarimo, jei vaikuciui 2,7m, kaip manot ar leisti i lopseli ar i darzeli?
gal kas vedat vaikucius i "Kregzdutes" darzeli? Kokia nuomone apie ji? Kaip aukletojos? Ugdymas?
Atsakyti
QUOTE(rasasa2 @ 2012 07 05, 08:24)
sveikutes wink.gif
norejau paprasyti patarimo, jei vaikuciui 2,7m, kaip manot ar leisti i lopseli ar i darzeli?
gal kas vedat vaikucius i "Kregzdutes" darzeli? Kokia nuomone apie ji? Kaip aukletojos? Ugdymas?

Laba diena,
Apie šį darželį tikrai nekokie atsiliepimai, pažįstu dirbančią darbuotoją ten. Maistas tai labai blogas, nes jo sudetis neaiški, kur turėtu buti mesa jos ten nerasta.
Maistas pastovėjas nors puse dienos smirda taip kad neimanoma ištverti. O ten kas tikrina ta maista ten tarnybos taip juokingai kai atvažiuoja tikrinti kokiu kotletu tai daržlis buna perspetas kada kas atvažiuoja ir tikrinimui kotletus iškepa gerus. Ir taip su visu maistu nuo sriubų tai rūkštys kyla net darbuotojai nevalgo. Kiek žinau "maisto" liekanu kalnai lieka ir kiaulems išveža, nes net šunys to maisto nevalgo.
Na aišku ten viskas direktores žinioje. Ugdymo tai ten nieko nesulauksite piešinius piešia net priešmokyklinukai, neparuošti jie mokyklai buna. Yra ten dvi auklėtojos tikrai geros jei pas jas papuola tai jos su vaikais tikrai užsiima Dalia ir tokia jauna juodais plaukais Vilija ar kažkos panašus vardas.
Daželis butu kaip darželis, bet vadova reiktu keisti nes darbine atmosfera sovietiniu laiku visos kaip ant stigu sedi, be abejo vaikams tai atsiliepia.
Iš tiesų tai jūsų pasirinkimas, jūs prašete nuomonės aš ją parašiau.
O jūsų mažiukas vaikutis 2,7 m . Jei vaikui išeis gerai integruotis darželyje kuriam nors tai ko del gi ne smagu ir vaikas pabendrauja su kitais ir teveliai pailsi. Bet jei matote kad vaikas serga dažnai ar nenori eiti į darželi geriau jei yra galimybes likti namuose, nes tos dažnos ligos kartojasi ir nuo streso.
Sekmės!
Atsakyti
QUOTE(rasasa2 @ 2012 07 05, 06:24)
sveikutes wink.gif

Priklauso nuo to,koks vaiko charakteris,kaip greitai mokosi ir pan. Saviske iskart po 3-ojo gimtadienio perkeleme i vyresniuju grupe,nes su maziukais pastebejom,kad vaikas ne auga didyn,o pati vis mazeja (grupeje buvo vyriausia) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nedote @ 2012 07 05, 21:42)
Laba diena,
Apie šį darželį tikrai nekokie atsiliepimai, pažįstu dirbančią darbuotoją ten. Maistas tai labai blogas, nes jo sudetis neaiški, kur turėtu buti mesa jos ten nerasta.
Maistas pastovėjas nors puse dienos smirda taip kad neimanoma ištverti. O ten kas tikrina ta maista ten tarnybos taip juokingai kai atvažiuoja tikrinti kokiu kotletu tai daržlis buna perspetas kada kas atvažiuoja ir tikrinimui kotletus iškepa gerus. Ir taip su visu maistu nuo sriubų tai  rūkštys kyla net darbuotojai nevalgo. Kiek žinau "maisto" liekanu kalnai lieka ir kiaulems išveža, nes net šunys to maisto nevalgo.
Na aišku ten viskas direktores žinioje. Ugdymo tai ten nieko nesulauksite piešinius piešia net priešmokyklinukai, neparuošti jie mokyklai buna. Yra ten dvi auklėtojos tikrai geros jei pas jas papuola tai jos su vaikais tikrai užsiima Dalia ir tokia jauna juodais plaukais Vilija ar kažkos panašus vardas.
Daželis butu kaip darželis, bet vadova reiktu keisti nes darbine atmosfera sovietiniu laiku visos kaip ant stigu sedi, be abejo vaikams tai atsiliepia.
Iš tiesų tai jūsų pasirinkimas, jūs prašete nuomonės aš ją parašiau.
O jūsų mažiukas vaikutis 2,7 m . Jei vaikui išeis gerai integruotis darželyje kuriam nors tai ko del gi ne smagu ir vaikas pabendrauja su kitais ir teveliai pailsi. Bet jei matote kad vaikas serga dažnai ar nenori eiti į darželi geriau jei yra galimybes likti namuose, nes tos dažnos ligos kartojasi ir nuo streso.
Sekmės!

Sveikos mamytes, ir as ruosiuosi vesti savo dukryte i KREGZDUTE, bet pastaruoju metu girdziu tik neigiamus atsiliepimus blush2.gif . Pats paskutinis ir argumentuotas atsiliepimas buvo is gydytojos, ji mums parode darzeliu statistika, tai KREGZDUTE yra antroje vietoje pagal TARUMU ir LIGU skaiciu Panevezio mieste. Pasak gydytojos ten kas savaite nukrenta vaikai nuo aukstu karstykliu (zaidimu aikstelese), labai daug vaikiuku serga ausu uzdegimais, mergaites - slapimo pusles uzdegimais verysad.gif
Dabar uzsiraseme i ZILVINA, bet dvejoju, darzelis nerenovuotas, gal kas zino kokia ten atmosfera, ar labai salta darzelyje ZILVINAS? Busiu dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamanele: 19 liepos 2012 - 13:53
QUOTE(Aurada @ 2012 06 18, 14:56)
Gal kas turite atsiliepimu apie Zilvicio darzeli Dainavos g.? Planuojam vesti savo maziuka nuo 2 m i Ziogeliu grupe. Butu labai smagu ka nors isgirst

Šiuo metu, man ir mano vaikui Žilvičio darželis yra didžiausias gyvenimo košmaras, žinau, auklėtojos dėl tokios darželių tvarkos yra nekaltos... Pasitaikė taip, kad per vasarą mūsų darželis Vaivorykštė nedirba. Tenka eiti į Žilvitį. Iš pradžių rašydama prašymą paprašiau, kad mano vaikas eitų į grupę kartu su savo darželio ir savo grupės vaikais, nes ji grupėje yra 2008 metų gruodžio mėn, o visi kiti jau 2009 metų vaikai, tai gavau griežtą atsakymą NE... nes mano vaikas turi eiti su 2008 metų vaikais, bet sakau vaikui į naują darželį bus eiti sunku, nedrąsu, leiskite bent jau su savo draugais būti, NE... nes toji grupė labai perpildyta ir ten nėra vietų. Nu ką padarysi tada sakau. Pradėjom eiti. Ašaros žinoma. Jau kaip ir apsipratom. Vieną rytą ateinam, grupė užrakinta, kaba raštas, kad eiti į kitą grupę, na sakau gal tą dieną būsim kitoje grupėje. Pasirodo jau visi daiktai pernešti iš spintelių į naujas, tai supratau, kad perkelti vaikai visam laikui. Nauja auklėtoja... Vėl ašaros... Žiūriu grupėje vaikšto mūsų darželio ir mūsų grupės 2009 metų vaikai. Tai kaip čia sakau dabar suprasti, kodėl jie eina su 2008 metų vaikais? Mano vaikui juk buvo pasakyta NE... Atsakymo taip ir nežinau... Ateinam vėl po kelių dienų ir vėl kita auklėtoja... Nusišauk su durų rankena.. Pats vaikas jau nebesusivokia kas čia su ja būna. Kažkurį rytą sutikau vieno vaiko mamytę, kuri veda savo vaiką į tą jau atseit 2008 metų grupę, sako juos kels į kitą grupę, nes ten labai mažai vaikų... Nors man buvo pasakyta NE, nes ten labai pilna grupė... Galvoju kaip greičiau, kad tik ta vasara praeitų...
Teku pasprinksta tie valdininkai, kurie sugalvojo tokią nesąmoningą vasaros darželių tvarką...
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2012 07 20, 11:33)

Teku pasprinksta tie valdininkai, kurie sugalvojo tokią nesąmoningą vasaros darželių tvarką...

o kuo cia deti valdininkai, jei darzelis nesusitvarko su pareigom blink.gif , juk aukletojos irgi turi teise i atostogas, ir naturalu, kad jos buna, kai dauguma vaiku atostogauja ir yra kas juos priziuri namuose rolleyes.gif

Vasaros laikotarpiu dirba zmones, kurie atsisako atostogu (savo noru), ar siaip tie, kurie nori papildomai uzsidirbt - tad naturalu, jog keiciasi kolektyvas - ir tas buvo zinoma pries uzrasant vaika vasarai - netinka salygos, visad galima nevesti mirksiukas.gif

Musu darzely aukletojos keiciais, vaikai irgi - nes vieni paeina savaite dvi, ateina kiti - kam kaip reikia - bet is esmes jokiu nusiskundimu ner (cia Diemedyje)
Atsakyti