QUOTE(Dopke3 @ 2012 06 28, 07:50)
Sveikos, mamytes!
Noriu patarimo, savo didziausia turta uzrasiau i Purienos darzeli, pakliuvom i grupe su aukletoja Loreta, bet deja pirmas ispudis mano buvo labai blogas... Na, tiesiog nepatiko kaip aukletoja bendravo tas kelias minutes su mano vaiku.
GAL GALITE PATARTI KA DARYTI, AR PRASYTI PERKELTI I KITA GRUPE AR RINKTIS KITA DARZELI, GALVOJU APIE DIEMEDI ARBA VYTURELI.
LABAI PRASAU PASIDALINKITE SAVO MINTIMIS
Noriu patarimo, savo didziausia turta uzrasiau i Purienos darzeli, pakliuvom i grupe su aukletoja Loreta, bet deja pirmas ispudis mano buvo labai blogas... Na, tiesiog nepatiko kaip aukletoja bendravo tas kelias minutes su mano vaiku.
GAL GALITE PATARTI KA DARYTI, AR PRASYTI PERKELTI I KITA GRUPE AR RINKTIS KITA DARZELI, GALVOJU APIE DIEMEDI ARBA VYTURELI.
LABAI PRASAU PASIDALINKITE SAVO MINTIMIS
Visur ir visada rasite kas nepatinka. Grupeje vaikucius priziuri 2aukletojos is seinininkute. kokia tikimybe, kad kitoje grupeje visos trys patiks? o ka jau kalbeti apie kita darzeli. Puriena vienas presiziskiausias darzelis panevezyje, kito tokia manau nerasite.
Labai linkiu, kad pirmas ispudis butu klaidingas ir po keliu dienu viskas atrodys kitaip
Kai pradejau savo mergaite vesti irgi buvo auklyte kuri nelabai patiko, bet po kiek laiko pamaciau, kad tiesiog jos toks charakteris ir ji savo darba atlieka gerai,net geriau nei kita kuri atrode pati paciausia. kiekvienas turim savu minusu ir nenorim laikui blogo,bet galvojant i prieki, tai kas bus kai prades vaikas eiti mokykla, kai mokytoju bus ne trys... ir tikrai bus net ne vienas kuris nepatiks...
cia tik mano nuomone, aisku pati kai turiu galimybe nevedu vaiku i darzeli, kai dirba viena ar kita aukletoja, bet kai labai reikia vedu ir nieko, kolkas problemu nekilo, kai klausiu ar gera aukletoja buvo, ar patinka tai sako, kad gerai.
dar vienas dalykas, galbut jums nepatinka, o vaikui kaip tik labai gerai . Ne visu nuomones vienodos, net ir vaikas turi savo