Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(Dopke3 @ 2012 06 28, 07:50)
Sveikos, mamytes! smile.gif
Noriu patarimo, savo didziausia turta uzrasiau i Purienos darzeli, pakliuvom i grupe su aukletoja Loreta, bet deja pirmas ispudis mano buvo labai blogas... Na, tiesiog nepatiko kaip aukletoja bendravo tas kelias minutes su mano vaiku.
GAL GALITE PATARTI KA DARYTI, AR PRASYTI PERKELTI I KITA GRUPE AR RINKTIS KITA DARZELI, GALVOJU APIE DIEMEDI ARBA VYTURELI.

LABAI PRASAU PASIDALINKITE SAVO MINTIMIS 4u.gif

Visur ir visada rasite kas nepatinka. Grupeje vaikucius priziuri 2aukletojos is seinininkute. kokia tikimybe, kad kitoje grupeje visos trys patiks? o ka jau kalbeti apie kita darzeli. Puriena vienas presiziskiausias darzelis panevezyje, kito tokia manau nerasite.
Labai linkiu, kad pirmas ispudis butu klaidingas ir po keliu dienu viskas atrodys kitaip smile.gif

Kai pradejau savo mergaite vesti irgi buvo auklyte kuri nelabai patiko, bet po kiek laiko pamaciau, kad tiesiog jos toks charakteris ir ji savo darba atlieka gerai,net geriau nei kita kuri atrode pati paciausia. kiekvienas turim savu minusu ir nenorim laikui blogo,bet galvojant i prieki, tai kas bus kai prades vaikas eiti mokykla, kai mokytoju bus ne trys... ir tikrai bus net ne vienas kuris nepatiks...

cia tik mano nuomone, aisku pati kai turiu galimybe nevedu vaiku i darzeli, kai dirba viena ar kita aukletoja, bet kai labai reikia vedu ir nieko, kolkas problemu nekilo, kai klausiu ar gera aukletoja buvo, ar patinka tai sako, kad gerai.

dar vienas dalykas, galbut jums nepatinka, o vaikui kaip tik labai gerai smile.gif. Ne visu nuomones vienodos, net ir vaikas turi savo wink.gif
Atsakyti
Noriu patarimo, savo didziausia turta uzrasiau i Purienos darzeli, pakliuvom i grupe su aukletoja Loreta, bet deja pirmas ispudis mano buvo labai blogas... Na, tiesiog nepatiko kaip aukletoja bendravo tas kelias minutes su mano vaiku.
GAL GALITE PATARTI KA DARYTI, AR PRASYTI PERKELTI I KITA GRUPE AR RINKTIS KITA DARZELI, GALVOJU APIE DIEMEDI ARBA VYTURELI.

kad tai nereaali aukletoja blink.gif , ji siaip mazai bendraujanti - bet su vaikais dirba super, be rekimu, be saukimu, be stresu bigsmile.gif , apskritai toje grupeje labai draugiska, nekonfliktiska atmosfera mirksiukas.gif , jus kai buvot nueje - ar tikrai dirbo Loreta? Nes yra ir kita aukletoja - Lione - bet ji irgi megstama vaiku. Gal uztaiket ant nekontaktines aukletojos, tokios su akinukais - va ant jos esu pikta, bet kai ji ateina 30 min isleist aukletojas per diena - susitaikau doh.gif Ir seimininkute siuo metu dirba ne musu, Irute irgi labai super zmogus - apskritai si komanda nereali wub.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2012 06 28, 08:47)
mes lankom Diemedi..jei nebuvot ten uzsirase, labai mazai sansu, kad ten pakliusite, vietos ten irgi uzkimstos kaip Purienoje. na nebent kazkas isejo, bet eile i ju vieta stovi.

tai nelygink lopsio ir darzelio - darzely yra laisvu vietu mirksiukas.gif
Atsakyti
kriste ir darzelyje nelabai kas su vietomis, nebent kas iseis. vieni cia bande patekti dar siais metais pries vasara tai vietu nebuvo.

del aukletoju tai as pritariu xingx. na bet zinoma jei parasytu konkreciau, butu aiskiau. gal siaip nuotaikos zmogui nebuvo...nebent ten ta vaika primuse ar dar kas:D
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2012 06 28, 10:40)
kriste ir darzelyje nelabai kas su vietomis, nebent kas iseis. vieni cia bande patekti dar siais metais pries vasara tai vietu nebuvo.

del aukletoju tai as pritariu xingx. na bet zinoma jei parasytu konkreciau, butu aiskiau. gal siaip nuotaikos zmogui nebuvo...nebent ten ta vaika primuse ar dar kas:D

Diemedi geguzes menesio pradzioje buvo tokios vietos:
3-4 amziaus grupeje - 3
4-5 - 1
5-6 - 3
misriose - 2
priesmokyklinese - 1 4u.gif

kad mes metus lankem ta grupe - ir joje tikrai nieko panasaus nebuvo - toks jausmas kad sneka ne apie ta grupe unsure.gif
Atsakyti
matyt atsilaisvino.
del to,. kad nebuvo, tai kiekvienas vertinam skirtingai, kiti reikalavimai..bet manau nereik noret, kad butu ten kaip namie. visgi situacija nepapasakota, tai neaisku, kas istikro ten negerai.
Atsakyti

As manau reiketu antro sanso, juolab kad kelios mamytes jau pasisake, kad aukletoja tikrai neproblemine.
Gal but tai tiesiog zmogiskasis faktorius, na ne visi mes mokame issyk kuo graziausiai save parodyti, gal jaudulys pakiso koja.
Is savo patirties galiu paskayti, mes nuvede savo mazaja susipazindinimui irgi buvome like nelabai kokio pirmojo ispudzio - bet labai rimtai to nevertinau, bandeme lankyti, ir labai dziaugiuosi, kad nepadariau skubotu isvadu. Tiesiog atradome kelia i auklyte, o ji turbut labiau pazinusi mus taip pat pasirode labai mielas zmogus. Kai atejo laikas skirtis, tai skyremes su asaromis.
Beje, sneku ne apie jusu aukletoja - mes is kito darzelio smile.gif
Pabandykit dar - sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
AČIŪ visoms parasiusioms mamytems!

Vis dar esu neapsisprendusi ka daryti, nes isgirstu visokiu minciu apie si darzeli, bet tikriausia kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif

Aukletoja, tai tokia neauksta, juodais garbanotais plaukais ir issireiksiu negraziai smile.gif su juodais usais ir labai griezto tono ir labai su panevezietisku akcentu.
na, gal ir istiesu pirmas ispudis gali buti klaidingas, bet visvien baisu pasidare, nes jai reiks palikti savo didziauisa turta.

Grazios savaites visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dopke3 @ 2012 07 02, 20:28)
AČIŪ visoms parasiusioms mamytems!

Vis dar esu neapsisprendusi ka daryti, nes isgirstu visokiu minciu apie si darzeli, bet tikriausia kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif

Aukletoja, tai tokia neauksta, juodais garbanotais plaukais ir issireiksiu negraziai smile.gif su juodais usais ir labai griezto tono ir labai su panevezietisku akcentu.
na, gal ir istiesu pirmas ispudis gali buti klaidingas, bet visvien baisu pasidare, nes jai reiks palikti savo didziauisa turta.
Grazios savaites visoms smile.gif

as istikro nelabai supratau kuo Jums ji nepatiko. na idomu tiesiog. kad akcentas toks, tai normalu, ypac jis ryskesnis kai zmogus pats ne is panevezio. as pati is kito miesto, tai labai jauciu ant zmoniu, bet taigi tai normalu.

o grieztas tonas manau labai reikalingas. kaip gi jai su tokiu pulku susitvarkyti? plius vaikai daugiau tvarkos ismoksta.
musu irgi neperdaug saldzios ir puiku, vaikas turi zinoti ir jausti ka galima ko ne...po darzelio musiskis dar daug visko daryti pradejo, ko negalejau prisiprasyti. ismustravo:Dbet vaikai nesiskundzia.
Atsakyti
QUOTE(Dopke3 @ 2012 07 02, 21:28)

Gal jus tada geriau su tuo didziausiu turtu namie dar pabukit, jei jau si aukletoja griezto tono doh.gif g.gif Kuo tokiu turtu grupeje maziau, tuo kitiems vaikams geriau blush2.gif
Atsakyti
GERIAUSIA SAMDYKITE AUKLĘ. 4u.gif KOLEKTYVAS NE JŪSŲ VAIKUI. TEN REIKIA LAIKYTIS TVARKOS, PASKUI DAR SAVARANKIŠKUMO IŠMOKS...NE, NE....ČIA TIKRAI NE JUMS...O AUKLĖ - PUIKU -GALĖS JAUSTIS VIENINTELIS, NEPAKARTOJAMAS. TIK KĄ DARYSIT, KAI Į MOKYKLĄ TEKS EITI? verysad.gif
Atsakyti
Dar karta aciu visoms uz savo nuomones! smile.gif

I darzeli mano vaikas tikrai eis smile.gif

p.s. tikriausia normalu, kad pirma karta susidurdama mama jaudinasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dopke3 @ 2012 07 03, 21:39)
Dar karta aciu visoms uz savo nuomones! smile.gif

I darzeli mano vaikas tikrai eis smile.gif

p.s. tikriausia normalu, kad pirma karta susidurdama mama jaudinasi  4u.gif

jus nepykit uz sitas nuomones. nenormalus reikalavimai jusu keliami...nemanau, kad isvaizda aukletojos itakoja jos bendravima ir auklejima. jei jums tokie dalykai jau kels nepasitenkinima, tai bus dar blogiau.

o su darzelyje turi buti tvarka..tvarkos labiausiai nesilaiko tevai, nes jiems savi vaikai patys brangiausi, tik daznai neatsizvelgia i kitu tevu, vaiku norus.
Atsakyti