Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(lokyte @ 2012 06 02, 07:51)
geriems žmonėms visur gerai...ar tai būtų rūta ar diemedis... wub.gif

doh.gif

Iš karto norisi paklausti, kuriame iš jų, Jūs dirbate? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jakatta: 02 birželio 2012 - 21:58
tai todėl ir sakau-prieš vertindami kitus-pažiūrėkime į save 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimu apie Zilvicio darzeli Dainavos g.? Planuojam vesti savo maziuka nuo 2 m i Ziogeliu grupe. Butu labai smagu ka nors isgirst
Atsakyti
QUOTE(Aurada @ 2012 06 18, 14:56)
Gal kas turite atsiliepimu apie Zilvicio darzeli Dainavos g.? Planuojam vesti savo maziuka nuo 2 m i Ziogeliu grupe. Butu labai smagu ka nors isgirst

mano drauge veda...ir negaliu pasakyt labai gero zodzio..vaikai leidziami sergantys, nes neoficialiai geriau daugiau vaiku tokiu, nei jokiu. aplinka nera saugi, suluzusiu supyniu pilna. kiti klausimai gal labiau liecia nuolat lankancius. na ir pan. siaip tai yra puikiu aukletoju, siaip kaip ir nieko, isskyrus situs gana svarbius faktus.
Atsakyti
QUOTE(patiko @ 2012 05 30, 20:06)
RUTOS darzelyje su Jusu vaiku logopedai dirbo?

4u.gif Logopede imdavo,bet tik 2 kartus i savaite.O logopediniam darzelyje ima kiekviena diena.
Atsakyti
laba diena,
gal kas zinot kur galima butu info paziuret kiek yra laisvu vietu kituose darzeliuose cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 06 21, 09:35)
laba diena,
gal kas zinot kur galima butu info paziuret kiek yra laisvu vietu kituose darzeliuose  cool.gif

kraustytis zadi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 06 21, 09:35)
laba diena,
gal kas zinot kur galima butu info paziuret kiek yra laisvu vietu kituose darzeliuose  cool.gif

www.panevezys.lt/download/23977/laisvosvietosdarz201205.pdf
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 06 21, 15:09)
kraustytis zadi? bigsmile.gif

nu bus matyt cool.gif

QUOTE(Indre_bac @ 2012 06 21, 16:08)
www.panevezys.lt/download/23977/laisvosvietosdarz201205.pdf

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes! smile.gif
Noriu patarimo, savo didziausia turta uzrasiau i Purienos darzeli, pakliuvom i grupe su aukletoja Loreta, bet deja pirmas ispudis mano buvo labai blogas... Na, tiesiog nepatiko kaip aukletoja bendravo tas kelias minutes su mano vaiku.
GAL GALITE PATARTI KA DARYTI, AR PRASYTI PERKELTI I KITA GRUPE AR RINKTIS KITA DARZELI, GALVOJU APIE DIEMEDI ARBA VYTURELI.

LABAI PRASAU PASIDALINKITE SAVO MINTIMIS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dopke3 @ 2012 06 28, 07:50)
Noriu patarimo, savo didziausia turta uzrasiau i Purienos darzeli, pakliuvom i grupe su aukletoja Loreta, bet deja pirmas ispudis mano buvo labai blogas... Na, tiesiog nepatiko kaip aukletoja bendravo tas kelias minutes su mano vaiku.
GAL GALITE PATARTI KA DARYTI, AR PRASYTI PERKELTI I KITA GRUPE AR RINKTIS KITA DARZELI, GALVOJU APIE DIEMEDI ARBA VYTURELI.

Labas rytas,
žinokite motinos nuojauta tikrai pasitikiu jei jaučiate kad jums nepatinka ir imkitės veiksmų. Kaip jūs ir sakote prašykitės į kitą grupę pas kitą auklėtoją pasidomėkite iš pažįstamų kurios tikrai su vaikais užsiima. O jei kitos grupės nėra galimybės pasirinkti dairykitės kito darželio. Visdėl to vaiko psihologinė būsena darželyje labai svarbu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dopke3 @ 2012 06 28, 06:50)

o kas buvo negerai? kaip bendravo?

mes lankom Diemedi..jei nebuvot ten uzsirase, labai mazai sansu, kad ten pakliusite, vietos ten irgi uzkimstos kaip Purienoje. na nebent kazkas isejo, bet eile i ju vieta stovi.
Atsakyti