Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(Jaunutia @ 2011 05 13, 15:57)
Kriiste, o gal zinai kokios aukletojos 8 grupeje?

zinok tame darzelyje aukletojos labai daznai buna "bendros" - jei reik ateina bet kuri pabut - tai jas daugmaz visas zinau - o va kurios grupes joms priklauso - nzn schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2011 05 13, 15:57)

nezino, todel kad ta pati grupe is lopselinuku tampa darzelinukais, nesikeicia nei aukletojos, nei patalpa ir eina kitokie vaiku skaiciaus reikalavimai, bent taip direktore aiskino pries 2 savaites

na lopsi atrodo turi buti iki 12, o darzelio grupej iki 20 berods, tai tos vietos yra laisvos, priims dar keleta vaiku ir bus darzelio grupe mirksiukas.gif bent taip buvo pas mus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 05 16, 10:40)
na lopsi atrodo turi buti iki 12, o darzelio grupej iki 20 berods, tai tos vietos yra laisvos, priims dar keleta vaiku ir bus darzelio grupe  mirksiukas.gif  bent taip buvo pas mus  mirksiukas.gif

pas mus lopsi budavo iki 15 (bet sarasiuose budavo daugiau), o girdejau kad darzelyje iki 22 ketina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2011 05 16, 10:51)
pas mus lopsi budavo iki 15 (bet sarasiuose budavo daugiau), o girdejau kad darzelyje iki 22 ketina  mirksiukas.gif

ko gero tik Vilniuj taip mirksiukas.gif
nes naujos mano zinios taip kad ar planuoja tik taip ar kaip kas ten bus, bet iki liepos 1 turi savivaldybe nusprest ar pasilieka tiek kiek buvo, ar daugina ar mazina vaiku skaiciu iki 8 lopseliuose, ir 16 darzeliuose vaiku skaiciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 05 16, 13:16)
ko gero tik Vilniuj taip  mirksiukas.gif
nes naujos mano zinios taip kad ar planuoja tik taip ar kaip kas ten bus, bet iki liepos 1 turi savivaldybe nusprest ar pasilieka tiek kiek buvo, ar daugina ar mazina vaiku skaiciu iki 8 lopseliuose, ir 16 darzeliuose vaiku skaiciu smile.gif

mes kalbam apie panevezy o ne apie vilniu, kai N lanke grupe, jis buvo 17 vaikas - tai va
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2011 05 16, 13:21)
mes kalbam apie panevezy o ne apie vilniu, kai N lanke grupe, jis buvo 17 vaikas - tai va

nu nezinau zinok kaip realiai yra, bet sakau tai ka man sake pries gera sakykim valanda dirike mano vaiku darzelio smile.gif

is tikruju ir mane domintu kiek ir kaip skirstys vaikus toliau, nes dabar tai totali nesamone bent yra pas mus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 05 16, 13:31)
nu nezinau zinok kaip realiai yra, bet sakau tai ka man sake pries gera sakykim valanda dirike mano vaiku darzelio smile.gif

is tikruju ir mane domintu kiek ir kaip skirstys vaikus toliau, nes dabar tai totali nesamone bent yra pas mus  cool.gif

tai gal butent jusu darzelyje ir mazins skaiciu, nes netikiu kad kituose mazintu, tarkim ypac tokioj Purienoj, kur nebuna net vietu. ir kad Diemedyje N stovi viso darzelio eileje 116 vaikas. tai totali butu nesamone, kad sumazintu. tai kur tada likusius vaikus padetu?
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2011 05 16, 13:35)
tai gal butent jusu darzelyje ir mazins skaiciu, nes netikiu kad kituose mazintu, tarkim ypac tokioj Purienoj, kur nebuna net vietu. ir kad Diemedyje N stovi viso darzelio eileje 116 vaikas. tai totali butu nesamone, kad sumazintu. tai kur tada likusius vaikus padetu?

Diemedy eile? kokio amziaus grupeje? nes siaip irgi vaiku truksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2011 05 16, 13:35)
gal todel ir mazintu kad kitur pildytu g.gif

QUOTE(Kriiste @ 2011 05 16, 14:08)
Diemedy eile? kokio amziaus grupeje? nes siaip irgi vaiku truksta blush2.gif

sake Diemedy nebe priima, nes tipo vietu nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 05 16, 14:13)
gal todel ir mazintu kad kitur pildytu  g.gif
sake Diemedy nebe priima, nes tipo vietu nera  g.gif

nu gal lopsy tik - nes bent jau musu amziaus grupeje yra (18 dabar)
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 05 16, 14:20)
nu gal lopsy tik - nes bent jau musu amziaus grupeje yra (18 dabar)

nu ne, nes siaip tai darzelio grupej turi buti apie 20 kazkur ar ne, o tures tipo buti 16 g.gif

nu bly, jauciu reiktu pasukti i svietima ir paklaust kaip is tikro ar cia tik bus jos sapaliones ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 05 16, 14:24)
nu ne, nes siaip tai darzelio grupej turi buti apie 20 kazkur ar ne, o tures tipo buti 16  g.gif

nu bly, jauciu reiktu pasukti i svietima ir paklaust kaip is tikro ar cia tik bus jos sapaliones ir tiek  g.gif

nu kad yra grupiu kur ir 25 vaikai unsure.gif , o del musu - nori pasakyt 2 vaikus "ismes"?
Atsakyti