Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(cloudnine @ 2012 04 25, 20:12)
Mes irgi pasirinkome Vaivorykste.Tai tiek apie pacius maziausius, kaip yra didesniu vaikuciu grupese nelabai ka galiu pasakyti, bet sprendziant is anksciau pasisakiusios mamytes posto - ten irgi gerai  smile.gif

Vaikystės grupėje tikrai gerai, bet manau ir viso darželio labai gera atmosfera thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes, negi nera vedanciu i SIGUTE. 4u.gif
Atsakyti
O i varpeli gal kas vedate idomu kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Mano vaikas eina i darzeli Kregzdute, darzelis siltas, arti namu, bet galvoju ieskotis kito, nes greiciausiai vaikas i mokykla iseis neparuostas. Aukletoja dirba tik su ramiais ir gerais vaikais, programeles jei aplamai ruosiamos, tai taip pat su neisdykeliais (ji teigia su vaikais nesusitvarkant) schmoll.gif. Mamyciu sventes net nebuvo blink.gif Vaikas per du metus nera ismokes nei vieno eilerascio, tik girdziu skundus koks pasiutes. Nezinau ar kitos mamos patenkintos, kai vaikas per sventes tik graziai aprengtas, o zodzio neistaria sad.gif Zodziu esu juodai nusivylusi.
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2012 05 07, 16:50)
Mano vaikas eina i darzeli Kregzdute, darzelis siltas, arti namu, bet galvoju ieskotis kito, nes greiciausiai vaikas i mokykla iseis neparuostas. Aukletoja dirba tik su ramiais ir gerais vaikais, programeles jei aplamai ruosiamos, tai taip pat su neisdykeliais (ji teigia su vaikais nesusitvarkant) schmoll.gif. Mamyciu sventes net nebuvo blink.gif  Vaikas per du metus nera ismokes nei vieno eilerascio, tik girdziu skundus koks pasiutes. Nezinau ar kitos mamos patenkintos, kai vaikas per sventes tik graziai aprengtas, o zodzio neistaria sad.gif Zodziu esu juodai nusivylusi.

O jus pati pabandykit savo vaika ko nors ismokyti, kad ir trumpa eilerastuka. sunku? isivazduokit jeigu grupeje keli tokie... aukletojos irgi ne visagales mirksiukas.gif .

musu darzelyje ir vaiku nieko specialiai nemoko ir mamyciu svenciu nebuna, bet as butent toki darzeli ir rinkausi, nes vaikas spes dar prisimokyti, visas gyvenimas pries akis. tegu pasidziauga vaikas vaikyste ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2012 05 07, 15:50)
Mano vaikas eina i darzeli Kregzdute, darzelis siltas, arti namu, bet galvoju ieskotis kito, nes greiciausiai vaikas i mokykla iseis neparuostas. Aukletoja dirba tik su ramiais ir gerais vaikais, programeles jei aplamai ruosiamos, tai taip pat su neisdykeliais (ji teigia su vaikais nesusitvarkant) schmoll.gif. Mamyciu sventes net nebuvo blink.gif  Vaikas per du metus nera ismokes nei vieno eilerascio, tik girdziu skundus koks pasiutes. Nezinau ar kitos mamos patenkintos, kai vaikas per sventes tik graziai aprengtas, o zodzio neistaria sad.gif Zodziu esu juodai nusivylusi.

Nebūtina keisti darželio - pakeiskite grupę - gal su kita auklėtoja labiau pasiseks...
Atsakyti
mamyčių šventę reiktų švęsti tyliai ir pagarbiai, o nekelti jos į sceną. Nedarykime iš to fiestos, prisiminkime kaip ją švęsdavo mūsų močiutės-kapelius papuošdavo, pasimelsdavo...manau, kad labiau tiktų švęsti šeimos dieną, o ne motinos...
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2012 05 07, 16:50)

Tikrai laikas keisti darželį. Patariu keisk. Nes šis darželis turi nekokią reputaciją iš vadovo pusės. Maistas klaikus, vaikai ten išmoksta tik imlesni kažko, kuriems bet kur sekasi. Žinau kas vėdė į šitą daržą tai vaikai visai neparuošti mokyklai, tik piešinius piešia blink.gif
Tingi dauguma užsiimti, yra tik kelios auklėtojos tikrai geros.
Kas keitė darželį pajuto akivaizdų pasikeitimą. thumbup.gif
O darželis suinteresuotas kuo daugiau turėti vaikų bet tik visai jais prastai rūpinasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nedote: 09 gegužės 2012 - 10:41
g.gif tai kaip suprantu nera cia mamyciu,kuriu vaikiukai eina i Sigutes darzeli verysad.gif

gal atsilieps mamos apie Pusinelio darzeli?
Atsakyti
sveikos mamytes, as cia su tokiu klausimu biggrin.gif siaip isgirdau ir susidomejau del bendro intereso kad (nezinau ar teisingai suformuliuosiu, bet gal kas tikrai zino supras smile.gif ) vaikams "priklauso" nemokamos 4val. i diena. Na cia viena pazistama suzinojo, nes tipo apie tai nieks garsiaip nekalba ir veda dabar savo 2m neturinti vaika "pabandymui" po 4val, i diena bet tai tesiasi jau nevisai "pabandymui" biggrin.gif kokios 2-3sav. tai tikrai. doh.gif Gal kas apie tai girdejo, kaip tai realiai yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 15 gegužės 2012 - 12:57
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 15, 12:45)
sveikos mamytes, as cia su tokiu klausimu biggrin.gif siaip isgirdau ir susidomejau del bendro intereso kad (nezinau ar teisingai suformuliuosiu, bet gal kas tikrai zino supras smile.gif ) vaikams "priklauso" nemokamos 4val. i diena. Na cia viena pazistama suzinojo, nes tipo apie tai nieks garsiaip nekalba ir veda dabar savo 2m neturinti vaika "pabandymui" po 4val, i diena bet tai tesiasi jau nevisai "pabandymui" biggrin.gif kokios 2-3sav. tai tikrai.  doh.gif Gal kas apie tai girdejo, kaip tai realiai yra?

http://www.lrytas.lt...
Atsakyti
QUOTE(Viluša @ 2012 05 15, 14:02)

aciu kaip tik ir pati dabar radau, bet gal koks teisinis straipsniukas yra ar koks aktukas? blush2.gif na kad nebutut tik "skaitalo" saltiniu remiantis blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti