QUOTE(cloudnine @ 2012 02 15, 18:27)
Bet kiek daug piktu postu priraset. Suprantu, kad kantrybe buna kazkur ties proto riba, jei vaikas be perstojo serga, biuleteniai seka vienas kito, o tada jau galbut ir darbdaviai snairuoti pradeda... Gal but vieniems vaikams tiesiog neisvengiamas adaptacinis periodas ir tiesiog neimanoma isvengti ligu, galbut imunine sistema dar neigavusi pakankamai atsparumo - deja pirmaisiais o kartais ir antraisiais ir dar velesniais metais taip ir atsitinka. Tokiu atveju ir yra paprasciausia apkaltinti sloguojancius ar pakosciojancius vaikus (nekalbu apie rimtai sergancius karsciuojancius - tokiu atveju manau tai jau buti paprasciausias vaiko kankinimas).
Zinau kad dabar turbut uzmetysit mane akmenimis, todel teisybes delei turiu pasakyti, kad sergancio vaiko i darzeli nevedziau, bet jis ir nesirgo. Ir dabar neserga. Bet, darzeliui mes ruosemes atsakingai, neauginau jo siltnamio salygomis, grudinomes, taikemes prie ivairiu oro salygu... tai ir isejimas i darziuka nebuvo toks sudetingas ir lydimas aibes ligu.
Na nebus ta aplinka tokia "sterili" kokios jums noretusi visalaik, isejus i mokykla tikrai niekas nuo pamoku del paslogavimu neatleidines - o vargu ir ar pacios noretumete.
niekas apie tai ir nesneka. as del mazos slogos ar keliu kostelejimu irgi nezadu nevesti vaiko. nematau cia dideles bedos. ziemos laikotarpiu visiems daznai tai neisvengiama, kiti va visa ziema tokie pravaiksto. bet as visur taip ir apsisakiau. jus gal nematet tikrai ne kokiu variantu. as net maciau, savo vaiko nevesdama:))) zodziu. as uz tai, akd imtis veiksmu, kai vaikai atvesti su temperaturom nemazom, kas tikrai vyksta, vaikai stiklinem akim, nenustoja koseti. nemanau, akd tai normalu. kaip ir viduriuojantis vaikas atvestas, kurio mama dar atnesa vaistu, kad sugirdyti. nu sorry, jei tai atrodo normalu kitiem tai valio, bet as nemanau, kad mano sveikas vaikas turi buti priverstas buti su tokiu ir del to paskui as vargsiu, kai jis sirgs.
ir prie ko cia siltnamio salygos. maniskis visai nesiltnaminis ir nemamyciukas ir aplamai bedu ner su juo, bet as esu beveik garantuota, jei ateis vaikas toks sergantis su didziausia temperatura, visur besisnarglejantis (nemaisom su nedidele sloga), kad maniskis isliks toks pat sveikas, nros jis ir uzsigrudines.
atskirkim balta nuo juodo ir jei skaitom, tai skaitom viska, ne tarp eiluciu, ar kas antra:)
nes nebuvo ne vieno pikto pasisakymo, tik mano, kad vaiku teisem paskambinciau. o ka jusu nuomone mama rupinasi savo vaiku ir tai yra normalu, jei vaikas su temperatura atvedamas visas negaluojantis ir numetamas i darzeli? ir ne tik sava vaika skriaudzia, bet ir visus likusius darzelyje.
ir ka reiskia neauginti siltnamio salygomis? mano vaikas tfu tfu tfu irgi nera sirges, isskyrus sloga, keleta dienu pakosejes ir nesaugau, tupi kelias valandas kieme. bet ar jis tikrai nesirgs nuo to? as labai tikiuos zinoma, gal taip ir bus, jei bus daugiau atsakingesniu tevu.
o siaip as issakiau savo nuomone, nebutina su ja sutikti, bet jei diskutuoti, tai kaip sakiau tiesiogiai, ne aplink:)
ir as cia nepiktai, nieko nenoriu izeisti, tiesiog issakiau savo nuomone:)