Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(nedote @ 2012 02 09, 09:49)
Žinote manau kad čia rašo vadovė kokio nors darželio. Matote jūs iš dalies teisi, kad viena auklėtoja gadina vardą viso darželio, bet todėl vadovai turėtų susimąstyti ir taisyti klaidas  laikant blogus darbuotjus savo darželiuose (ypač todėl kad tie darbuotojai dažniausiai būna vadovo geri draugai). Juk logiškai mąstant prasto darbuotojo niekas nesaugo, ypač kai jis gadina reputaciją viso darželio. O jei išvados nepadarytos ir tokius darbuotjojus toliau laiko, vadinasi įstaigos vadovę reiktų keisti. doh.gif
Kaip manote mamytės?

Kas yra geresnė ar blogesnė darbuotoja? Čia kaip pasvert? Simpatijų-antipatijų būdu? Šiaip darbuotojai dirba pagal pareigybės aprašą. Pagal jį, spėju, viską padaro kas reikia. Kalbant ,,gyliau" manau verta kalbėt apie žmogaus meilę ar nemeilę darbui. Bet to nereglamentuoja Darbo kodeksas. Šiaip teikiant tokius pasiūlymus verta pasidomėt įstatymais (Darbo kodeksu), kad suprast kaip paprasta yra atleist žmogų iš darbo ir kaip vadovai ,,laisvai" gali formuot personalą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyze59 @ 2012 01 22, 15:46)
Mes zadame lankyti darzeli'' Rugelis'' .Gal dar supermamytes gali parasyti kokiu atsiliepimu apie ji  4u.gif

mano draugė vedė savo sūnelį, neilgai, nes auklėtoja labai nekokia pasitaikė, o ir darželio drektorė kaip supratau nelabai kreipia dėmesį į tėvelių skundus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supervaikai: 09 vasario 2012 - 17:33
QUOTE(supervaikai @ 2012 02 09, 18:27)
mano draugė vedė savo sūnelį, neilgai, nes auklėtoja labai nekokia pasitaikė, o ir darželio drektorė kaip supratau nelabai kreipia dėmesį į tėvelių skundus

O i kelinta grupe vede?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(supervaikai @ 2012 02 09, 17:27)

Ir man idomu i kuria grupe vede. Mes kiek turejom problemu, tai tikrai sprende ir greitai.
Atsakyti
xingx ,musu vaikuciai panasaus amziaus 4u.gif Kokia grupe "Rugelyje" lankote? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalyze59: 10 vasario 2012 - 11:49
QUOTE(smalyze59 @ 2012 02 10, 11:48)
xingx ,musu vaikuciai panasaus amziaus  4u.gif Kokia grupe "Rugelyje" lankote?  smile.gif

Mazoji lopsio 1 grupe, o didzke 5gr
Atsakyti
Sveikos,o kas galit pasisakyt kaip su ligom ar priima i grupe ar ne,na su sloga ar kosincius,viduriuojancius?Kokia tvarka dabar nustatyta,nes musu grupeje tai yra uzkietejusiu sirgaliu:/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo treks: 12 vasario 2012 - 15:28
QUOTE(treks @ 2012 02 12, 15:21)
Sveikos,o kas galit pasisakyt kaip su ligom ar priima i grupe ar ne,na su sloga ar kosincius,viduriuojancius?Kokia tvarka dabar nustatyta,nes musu grupeje tai yra uzkietejusiu sirgaliu:/

Tvarka - visur vienoda. Tai reglamentuoja Higienos normos http://www3.lrs.lt/p...s...ry=&p_tr2=2
"94. Priimant vaiką į įstaigą ir vėliau kiekvienais metais turi būti pateiktas Vaiko sveikatos pažymėjimas (forma Nr. 027‑1/a) [4.5, 4.10].
95. Draudžiama priimti sergančius ar (ir) turinčius užkrečiamųjų ligų požymių (karščiuoja, skundžiasi skausmu, viduriuoja, vemia, kosti, yra išskyrų iš nosies ir kt.) vaikus, taip pat turinčius utėlių ar glindų.96. Vaikui sunegalavus įstaigoje, jis izoliuojamas iki atvykstant tėvams.
97. Po ligos vaikas gali būti priimtas į įstaigą tik tėvams (globėjams) pateikus gydytojo pažymą (F 094/a )[4.4].
"
Atsakyti

Niekas niekur nepriima viduriuojančių. Aš pati nevedu sergančio . o tu vedi sergantį? Man tai labai rūpi savo vaiko sveikata...Mes sveikstam namie
Atsakyti
QUOTE(lokyte @ 2012 02 13, 20:10)
Niekas niekur nepriima viduriuojančių. Aš pati nevedu sergančio . o tu vedi sergantį?  Man tai labai rūpi savo vaiko sveikata...Mes sveikstam namie

tai jus, as, dar kita supranta..o kitos ne. ir veda tokius vaikus, ir tokiu labai nemazai. mes dabar pradesim eiti ir man tiesa sakant del tokiu labiausiai pikta, kur ne supratimo nei proto, atsiprasau.

as gal nesu labai tolerantiska ju atzvilgiu, nesuprantu ju, bet jos nesupranta ir manes..sakiau jei bus labai stipriai sergantys vaikai, o tokiu atveju yra buve pas draugus, kur su temperaturom, snargliais iki keliu ir pan, paskambinsiu vaiku teisem...yra net istatymas pas juos, jog tai prilygsta vaiko nesirupinimu. ir man tiesa sakant neskaudes sirdies ta darant, nes man mano vaikas yra svarbesnis.

as nesneku apie nedidele sloga ar kosuli..nu ziema to sunku isvengti, del kiekvieno nusikosejimo biuletenio mamos neims, bet...
Atsakyti
QUOTE(lokyte @ 2012 02 13, 22:10)
Niekas niekur nepriima viduriuojančių. Aš pati nevedu sergančio . o tu vedi sergantį?  Man tai labai rūpi savo vaiko sveikata...Mes sveikstam namie

OI mamos ,mes tikrai neiname,ir sedim namie ir del slogos o tuo labiau del kosulio,klausiau nes yra kas ne nenori gydytis kai serga.tai tiek.uztat ir klausiu ,gal kitur kitaip g.gif smile.gif .Vieni atsakingai i tai ziuri ,na o kiti kaip iseina... cool.gif Mes pirmus metus smarkokai sirgom,keitem darziuka,gavos geriau bet kaip ir matyt visur yra kas veda sergancius,gaila del to aisku.

Papildyta:
O kur raset kad maista nesa tai tikiu kad nesa,tik aisku ne is grupiu o is virtuviu.O kad aukletojos pavalgo tai suprantama taip pat, matom visos,o visa sita pakeist gali tik patys teveliai tai yra mes.Atliekas kad nesasi ,lai i sveikata,negaila,svarbu kad vaikai sotus.Cia iseina kaip su policija,jie tokie ,ir anokie ,daro nusikaltimus,manau kiekvienoje istaigoje yra juodu demiu.Nuo pacio asmens priklauso ka ir kaip pasielgti,ar daug gauna algos ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo treks: 14 vasario 2012 - 20:58
QUOTE(treks @ 2012 02 14, 21:09)
Vieni atsakingai i tai ziuri ,na o kiti kaip iseina... cool.gif Mes pirmus metus smarkokai sirgom,keitem darziuka,gavos geriau bet kaip ir matyt visur yra kas veda sergancius,gaila del to aisku.

nu ne visur, mes pernai iki nauju metu lankem tik 3 savaites - istisai sirgom, nes sirgo visa grupe (deja grupeje doh.gif ), tad mano ateidavo sveika kaip balta varna ir vel eidavom toliau sirgt, perejom i kita darzeli - iki siol nesam sirge, tik sloga, ir tai nuejau pasiimt merginos, aukletoja iskart pasake kad jai sloga prasideda ir lauks tik pasveikusios cool.gif , visa savaite tasiaus i darba su savim, pasveikom ir va tesiam lankyma wub.gif
aisku vieni sakys - kur man det apsisnargliavusi vaika, kiti pyks, kodel va vaiksto su snargliu iki keliu ir uzkrecia. Bet anam darzely sirgo daznai daug vaiku (ketvircio nuolat nebudavo), siame nebuna grupeje 1-2-3. Dziaugiuos Purienos tokia ivesta tvarka nerealiai ir bedu kazkaip nesakyciau kad daug tiem tevam kyla, nes nu nebamba, matyt taip iprate lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(treks @ 2012 02 14, 21:09)
Nuo pacio asmens priklauso ka ir kaip pasielgti,ar daug gauna algos ar ne.

ne nuo algos priklauso nesti ar ne - o nuo mentaliteto ir istaigos vadovo poziurio - jei vadovas "uzsimerkia" - tai ir nesa kas ka nori namo cool.gif
Atsakyti