QUOTE(musyte08 @ 2011 04 06, 22:03)
Jauna aukletoja,plona,tamsiais plaukais.Ruosiames tik eit,vienakart tik maciau.Sake pati turi dukra Ugne.
Papildyta:
Kriste, gal apskritai zinot ar geras darzelis ,,Diemedis,,? Gal zinot kuris geriau Vyturelis ar Diemedis?
Papildyta:
Kriste, gal apskritai zinot ar geras darzelis ,,Diemedis,,? Gal zinot kuris geriau Vyturelis ar Diemedis?
mes lankem sia grupe, del ligu teko nutraukti lankyma, bet nuo rugsejo i ja grysime. verkiau kai reikejo issibraukti is saraso, nes aukletojos ypac pagrindine Audrone ir seimininkute Dalyte vaiko numyletine. Buvome neseniai uzsuke i grupe aplankyti, tai po 9 menesiu pertraukos vaikas atrode kaip net nebutu is sios grupes isejes
QUOTE(Kriiste @ 2011 04 06, 22:12)
Pats darzelis tikrai geras - direktore labai sokdina aukletojas, pati lanko grupes, stebi darba - zodziu vaikai nesiunta kas sau, muzikos vadove labai stipri - galima ateit pamokeliu metu ir per langa paziuret kai dainuojan (vaikai nemato per uzuolaidas), vyksta privacios sokiu pamokeles, maitinimas geras...
Man idomu - kai direktore net mieste pazysta ir sveikinas, sypsos, net po 6 metu klausia kaip sunui sekas mokykloje, prisimena varda (nu ji visu vaiku vardus beveik zino)
Kai uzrasiau sunu - ji palydejo ii grupe - pati pakalbejo su vaikais, pristate maniski, uzvede tarp ju nauja zaidima - vaikai iskart susibendravo (nors pradejom geguze)...
Man idomu - kai direktore net mieste pazysta ir sveikinas, sypsos, net po 6 metu klausia kaip sunui sekas mokykloje, prisimena varda (nu ji visu vaiku vardus beveik zino)
Kai uzrasiau sunu - ji palydejo ii grupe - pati pakalbejo su vaikais, pristate maniski, uzvede tarp ju nauja zaidima - vaikai iskart susibendravo (nors pradejom geguze)...
mano vaika direktore taip pat po 9 menesiu pertraukos prisimine
QUOTE(musyte08 @ 2011 04 07, 11:55)
Aciu Kriiste, nuojauta nemelavo,nes kai sutariau,ramu buvo. L.gerai,kad sokiu pamokeles galima bus lankyt, nes l. jau megsta sokt. Sita aukletoja tik iki vasaros bus,po to perims kita, sake su 20 m. patirtim,vardo nezinau,nes sita ims maziukus vel.
gris kita aukletoja nes per suos metus jinai isleidinejo paruosiamuosiuos vaikus. ir si aukletoja zodziu kolektyvas labai geras, tik va grupeje karaliauja berniukai, mergaiciu trukumas