QUOTE(bimkutele @ 2012 01 27, 20:42)
bet norėjau paklausti per vasarą dirbs "taika" ir "rugelis" kuris geriau?
ir dėl to 1.50lt.bral ir taip renkama kas mėnesį po 5lt,bent jau mūsų grupėje,ir dar papildomai mokėti.
reikia paciai apziureti darzelius, nes sitie du yra labai skirtingi, ne tik aplinka, bet ir auklojimo metodika.
Tie 5lt, nera privalomi moketi. jeigu seima neisgali, niekas ir nevercia ju duoti, jeigu turi galimybe gali produktais atnesti, o jeigu ir to negali, tai jusu vaikutis tikrai del to nenukentes.
QUOTE(cloudnine @ 2012 01 29, 10:37)
Siek tiek jusu info netiksli
Ne aukletoja sulauze tuos pirstukus o seimininkute, ir ne tris o du pirstus. Labai nemaloni situacija tiek vaikui ir tevams tiek paciai semininkutei. Seimininkutei sakyciau ypac. Siek tiek zinau situacija is vidaus, todel galiu pati kad jokiu tyciniu ar aplaidziu veiksmu nebuvo.
Tai visa laime, kad ugni uzgesinot jai nespejus uzsiliepsnoti
QUOTE(dark @ 2012 01 29, 10:51)
tai gyvas pavyzdys kaip gimsta PLETKAI (viena boba sakė, bet aš jau ŽINAU).
Aš kartais kai paskaitau (ne tik apie Panevėžio darželius, ir apie kitų miestų), tai yra kategorija mamų, kurių paskaičius susidaro įspūdis, kad darželiuose vaikus kankina grynai, tiesiog vaiką ten palieki ir nežinai ar gyvą atgausi. Paradoksas: būtent tos mamos ten nuveda vaikus vos metukų ar pusantrų ir veda net sergančius, vasarą-būtinai, kad ir į budintį darželį ir t.t. Žodžiu naudojuosi paslauga, bet ji man netinka iš principo. Be pasiūlymų ką keist. Blogai. Taškas.
Aš nesakau, kad visur ir visada gerai. Pačios vaikai dar darželiniai, pati mačiusi ir tikrai prastai ir taaaaaip gerai, kad tikrai norisi garsinti tokią įstaigą (čia kur dabar maniškiai). Nereikia tylėt, jei žmonės dirba aplaidžiai, bet ne SM rėkaut ir jautriom mamom nervus gadint, o eit ir kalbėt su auklėtojom, šeimininkėm, nepadeda-administracija tam yra.
labai teisingai paraset. Is viso ne tik darzeliu temose visur taip yra... paskaicius apie medikus kokios diskusijos vyksta... kraupu. Yra zmones kurie visada viskuo nepatenkinti. tai gerai, kad kiti sugeba dar atskirti kur juoda, kur balta.
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 29, 10:58)
dar yra variantas nevest vaiko i darzeli - jei jau taip blogai ir ne patikimai
Mes irgi praejom ir juoda ir balta - kol radom darzeli, kuriame patinka ir man ir vaikams, bet kai radau aukletoja isgerusia (svente gimtadieni) - jau ryte i ta darzeli vaiko nebevedziau
susiradom kita
aha ir pasisamdyti aukle, prislepti namuose kameru ir vaika apkarstyti pasiklausymo aparatura? patikima zmogu sunku rasti. o ir vaikui reikai socialinio gyvenimo pazinti. veliau kai iseis i mokykla, ju niekas taip nebepasaugos,niekas asaros nebenubrauks, nepasiziures, kad butu pavalges ar nesusales, nepamiegojes, ar draugu neskriaudziamas... toks gyvenimas, kuo anksicau vaikas supras, kad nera viskas taip grazu, kaip ju teveliai linki, tuo visiems bus geriau. as tai is viso nesuprantu tevu,kurie is namu vaika tiesiai i mokykla isleidzia. va te tai trauma vaikui... baisu
o del isgerusios aukletojos... reikia apie tai garsiai kalbeti ir pranesti, kad ir kiti zinotu, kad kiti ir vaikai nekentetu.