Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(dark @ 2012 01 29, 10:51)
ir taaaaaip gerai, kad tikrai norisi garsinti tokią įstaigą (čia kur dabar maniškiai).

Jei ne paslaptis, kokį darželį lankote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2012 01 29, 13:04)
Jei ne paslaptis, kokį darželį lankote  ax.gif

Piniavos smile.gif
Atsakyti
Nu dieve,dieve pasiskaitau ir nebezinau nei ka daryti. Jau paranoja mane kankina.Sunus lanke ,,Taika'' pries 8m,tai dabar dar negalime atsikratyti blogu ispudziu.Dukrai labai atsakingai ir ilgai rinkau darzeli.Ir dabar nebezinau ar nenusirinkau.Nieko blogo pasakyti negaliu,bet vistiek paranoja kankina.Ir kaip cia dabar pasielgti,laiku pamatyti,kad spet uzbegti uz akiu,kad tik nesutraumuot dar vieno vaiko.O maista mergaites tikrai nesa.Turejau giminaite kuri dirbo darzelyje seimininkute.Tai nereikia eiti i virtuve,kad pasiimti maisto ir ne likucius nesasi,o gera nepaliesta maista.Jos net su vienkartiniais indais eina i darba,kiekvienam patiekalui vis atskiras.Dalina grupeje pietus ir nedadalina ir lieka seimai vakariene.Sultys pakeliais namo nesdavo.Musu vaikams atskiedzia su vandeniu per puse ir va tau visas pakelis naujas sulciu lieka.O kodel vaikuciam daznai pilvukus pucia nuo darzelio maisto?buna ir taip ir gana daznai.negasdinsiu as jusu nes pati bijau.Bet tas darzelis jau uzdarytas.Bet jauciu ir kituose gali but panasei.Nepagautas ne vagis ir nekaltas kol teismas neirode.Tai negali nieko cia kaltinti.Tik pamastai garsei ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2012 01 27, 20:42)
bet norėjau paklausti per vasarą dirbs "taika" ir "rugelis" kuris geriau?
ir dėl to 1.50lt.bral ir taip renkama kas mėnesį po 5lt,bent jau mūsų grupėje,ir dar papildomai mokėti. g.gif

reikia paciai apziureti darzelius, nes sitie du yra labai skirtingi, ne tik aplinka, bet ir auklojimo metodika.
Tie 5lt, nera privalomi moketi. jeigu seima neisgali, niekas ir nevercia ju duoti, jeigu turi galimybe gali produktais atnesti, o jeigu ir to negali, tai jusu vaikutis tikrai del to nenukentes.

QUOTE(cloudnine @ 2012 01 29, 10:37)
Siek tiek jusu info netiksli  smile.gif  Ne aukletoja sulauze tuos pirstukus o seimininkute, ir ne tris o  du pirstus. Labai nemaloni situacija tiek vaikui ir tevams tiek paciai semininkutei. Seimininkutei sakyciau ypac. Siek tiek zinau situacija is vidaus, todel galiu pati kad jokiu tyciniu ar aplaidziu veiksmu nebuvo.

Tai visa laime, kad ugni uzgesinot jai nespejus uzsiliepsnoti doh.gif

QUOTE(dark @ 2012 01 29, 10:51)
smile.gif  tai gyvas pavyzdys kaip gimsta PLETKAI (viena boba sakė, bet aš jau ŽINAU).

Aš kartais kai paskaitau (ne tik apie Panevėžio darželius, ir apie kitų miestų), tai yra kategorija mamų, kurių paskaičius susidaro įspūdis, kad darželiuose vaikus kankina grynai, tiesiog vaiką ten palieki ir nežinai ar gyvą atgausi. Paradoksas: būtent tos mamos ten nuveda vaikus vos metukų ar pusantrų ir veda net sergančius, vasarą-būtinai, kad ir į budintį darželį ir t.t. Žodžiu naudojuosi paslauga, bet ji man netinka iš principo. Be pasiūlymų ką keist. Blogai. Taškas.

Aš nesakau, kad visur ir visada gerai. Pačios vaikai dar darželiniai, pati mačiusi ir tikrai prastai ir taaaaaip gerai, kad tikrai norisi garsinti tokią įstaigą (čia kur dabar maniškiai). Nereikia tylėt, jei žmonės dirba aplaidžiai, bet ne SM rėkaut ir jautriom mamom nervus gadint, o eit ir kalbėt su auklėtojom, šeimininkėm, nepadeda-administracija tam yra.

thumbup.gif drinks_cheers.gif labai teisingai paraset. Is viso ne tik darzeliu temose visur taip yra... paskaicius apie medikus kokios diskusijos vyksta... kraupu. Yra zmones kurie visada viskuo nepatenkinti. tai gerai, kad kiti sugeba dar atskirti kur juoda, kur balta.

QUOTE(Kriiste @ 2012 01 29, 10:58)
drinks_cheers.gif dar yra variantas nevest vaiko i darzeli - jei jau taip blogai ir ne patikimai rolleyes.gif
Mes irgi praejom ir juoda ir balta - kol radom darzeli, kuriame patinka ir man ir vaikams, bet kai radau aukletoja isgerusia (svente gimtadieni) - jau ryte i ta darzeli vaiko nebevedziau schmoll.gif susiradom kita ax.gif

aha ir pasisamdyti aukle, prislepti namuose kameru ir vaika apkarstyti pasiklausymo aparatura? patikima zmogu sunku rasti. o ir vaikui reikai socialinio gyvenimo pazinti. veliau kai iseis i mokykla, ju niekas taip nebepasaugos,niekas asaros nebenubrauks, nepasiziures, kad butu pavalges ar nesusales, nepamiegojes, ar draugu neskriaudziamas... toks gyvenimas, kuo anksicau vaikas supras, kad nera viskas taip grazu, kaip ju teveliai linki, tuo visiems bus geriau. as tai is viso nesuprantu tevu,kurie is namu vaika tiesiai i mokykla isleidzia. va te tai trauma vaikui... baisu

o del isgerusios aukletojos... reikia apie tai garsiai kalbeti ir pranesti, kad ir kiti zinotu, kad kiti ir vaikai nekentetu.
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2012 01 29, 14:51)

o del isgerusios aukletojos... reikia apie tai garsiai kalbeti ir pranesti, kad ir kiti zinotu, kad kiti ir vaikai nekentetu.

jo - ten buvo nemazas skandalas tame darzely, aisku keliau tai i viesuma - pirmiausia pas direktore nulervojau su vaiku ant ranku cool.gif

o del buvimo namie - aisku kad negerai kai vaikas iki mokyklos ten sedi - juk nuo 3 metu butina socializacija, o su aukle palikt mano nuomone dar nesaugiau, nei darzely doh.gif

O ar vaikui ten gerai - ant vaiko laaabai matos, aisku kad pirmom dienom gali nepatikti, gali verkti ar namie vakarais but bedu - bet po menesio, max 2 - vaikai pripranta, adaptuojas, ir jei ne, eiti nenori, asaroja - as jau ieskociau problemu - kas toje grupeje ne taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 29, 15:30)
jo - ten buvo nemazas skandalas tame darzely, aisku keliau tai i viesuma - pirmiausia pas direktore nulervojau su vaiku ant ranku cool.gif

o del buvimo namie - aisku kad negerai kai vaikas iki mokyklos ten sedi - juk nuo 3 metu butina socializacija, o su aukle palikt mano nuomone dar nesaugiau, nei darzely doh.gif

O ar vaikui ten gerai - ant vaiko laaabai matos, aisku kad pirmom dienom gali nepatikti, gali verkti ar namie vakarais but bedu - bet po menesio, max 2 - vaikai pripranta, adaptuojas, ir jei ne, eiti nenori, asaroja - as jau ieskociau problemu - kas toje grupeje ne taip blush2.gif

na tai saunu, kad nepalikot visko taip kaip yra. turi buti tvarka drinks_cheers.gif

aukle neimokins vaiko su kitais vaikais bendrauti...

gryna tiesa. vaikas geriausias rodiklis ar darzelis geras.
Atsakyti
nors mum pasakykit kokiame darzelyje pijokauja?
Atsakyti
QUOTE(Dumza @ 2012 01 29, 22:03)
nors mum pasakykit kokiame darzelyje pijokauja?

Ausros, bet tai jau manau isspresta... Tai vyko, kai sunui buvo 2,5 - o dabar jis jau visas vyras mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai manau kad tai ką čia rašo yra daug tiesos juk iš niekur neatsiranda kalbos, todėl ir turime bendrauti ir diskutuoti kartu vienos kitoms padėti rinktis darželius. Tik turėkite mintyje jog šį formą seka ir darželių direktoriai ir aršiai gina bei neigia jiems nepalankias kalbas. Juk jiems reikalingas kuo didesnis vaikų skaičius darželyje finansavimas didesnis būna.
Atsakyti
Tai gerai kad seka - tegu zino kurioje srityje keist padeti mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 30, 15:10)
Tai gerai kad seka - tegu zino kurioje srityje keist padeti mirksiukas.gif  thumbup.gif

Kad skaito tai tikrai - niekam ne paslaptis, o jie ir nesistengia to slepti smile.gif Bet sakyciau tai tik i gera, tokiu budu patys daugiau nuomoniu suzino, silpnasias vietas - tai nebloga priezastis isgyvendinti visus blogumus....
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Esam naujai iskepti teveliai, mazajai dar tik 4men, bet aplinkui visi jau baisiai kalbina ir sako, kad reikia jau vaika uzrasyti i darzeli..Jus man pasakykit, ar tikrai taip anksti jau reikia uzrasineti, ar tikrai nebebus vietu veliau???ir ar tiesa, kad pagal naujas taisykles, nuo vaiko uzsrasymo dienos reikia per diena oketi po 0,5cnt iki kol vaikas prades eiti i ta darzeli????(cia tk girdejau tokias kalbas)....Aciu ,lauksiu atskaymu smile.gif
Atsakyti