Sveikos,
aš va šiandiena sužinojau,kad "žvaigždutė"darželyje vaikui auklėtoja sulaužė tris pirštus Kaip baisu
bet norėjau paklausti per vasarą dirbs "taika" ir "rugelis" kuris geriau?
ir dėl to 1.50lt.bral ir taip renkama kas mėnesį po 5lt,bent jau mūsų grupėje,ir dar papildomai mokėti.
QUOTE(nedote @ 2012 01 23, 12:05)
Čia buvo paklausimas apie kregždute
Apie darželį Kregždutė tai tiek pasakysiu diektorė ten labai nehumaniškai elgiasi su savo darbuotojais net nepagarbiai. Maistas ten prastas nes juk ir vadovui reikia parsinešti namo, (tai sakė faktas kurį mato visi darbuotojai), o kokių ten priedų prideta neaišku, nes mesa valgai visuomet permalta ir niekada grynos tikros nebuna. Žodžiu darbuojų atsiliepimai klaikūs apie vadovę ir maistą šios įstaigos. O auklytojos kaip ir visuose darželiuose vienos nuostabios kitos laikomos tik todėl kad geros draugės su direktore ir kartu stikliuką kelia. Gupeje esu radusi įkaušusią auklėtoją iš kurios sklido kvapas tik stengėsi kuos iš toliau kalbėti kad neužuosčiau. Žodžiu darželis būtų kaip darželis tik vadovo gero trūksta, kuris radikaliai pakeistų situaciją čia.
Apie darželį Kregždutė tai tiek pasakysiu diektorė ten labai nehumaniškai elgiasi su savo darbuotojais net nepagarbiai. Maistas ten prastas nes juk ir vadovui reikia parsinešti namo, (tai sakė faktas kurį mato visi darbuotojai), o kokių ten priedų prideta neaišku, nes mesa valgai visuomet permalta ir niekada grynos tikros nebuna. Žodžiu darbuojų atsiliepimai klaikūs apie vadovę ir maistą šios įstaigos. O auklytojos kaip ir visuose darželiuose vienos nuostabios kitos laikomos tik todėl kad geros draugės su direktore ir kartu stikliuką kelia. Gupeje esu radusi įkaušusią auklėtoją iš kurios sklido kvapas tik stengėsi kuos iš toliau kalbėti kad neužuosčiau. Žodžiu darželis būtų kaip darželis tik vadovo gero trūksta, kuris radikaliai pakeistų situaciją čia.
Mano vaikas "kregždutę"lanko 2m.Direktorė labai maloni,vaikas maistu nesiskundžia,kaip pati direktorė sakė yra sudarytas komisijos ar ko ten meniu dešimčiai dienų,ir pakeitimas būna kas pusę metų,ne nuo direktorės tai priklauso Kuriose čia grupėse auklėtojos įkaušusios būna?
QUOTE(Indre_bac @ 2012 01 26, 18:33)
Nesakau kad vaikams neužtektų, bet tik pritariau, kad maisto tikrai neša, o virėjos maisto produktus: konservus, mėsą ir t.t...
o tai ko kencia tie vaiku skrandukai Gal kazkas kazkur ir nesa - bet tikrai ne visur ir ne visuose darzeliuose Is tikro - jei matysim visur juoda - tai juoda ir bus
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 27, 23:15)
o tai ko kencia tie vaiku skrandukai Gal kazkas kazkur ir nesa - bet tikrai ne visur ir ne visuose darzeliuose Is tikro - jei matysim visur juoda - tai juoda ir bus
Atsiprašau sumaišiau "kregždutę" su "žvaigždutę,bet šiaip visais laikais viską tempdavo ir ne tik iš darželių,gal prieš 17-18m.kaimyno mama dirbo vaikų namuose,parnešdavo cepelinų,visus kaimynus apvaišindavo bet netikiu,kad vaikus skriaustu mažomis porcijomis.
QUOTE(bimkutele @ 2012 01 27, 22:03)
Atsiprašau sumaišiau "kregždutę" su "žvaigždutę,bet šiaip visais laikais viską tempdavo ir ne tik iš darželių,gal prieš 17-18m.kaimyno mama dirbo vaikų namuose,parnešdavo cepelinų,visus kaimynus apvaišindavo bet netikiu,kad vaikus skriaustu mažomis porcijomis.
vadinas darzeliai gauna per daug pinigu - tad gali pasidalint su alkstanciais darbuotoju kaimynais
QUOTE(Kriiste @ 2012 01 28, 00:05)
vadinas darzeliai gauna per daug pinigu - tad gali pasidalint su alkstanciais darbuotoju kaimynais
Nugis aš dar buvau vaikas,bet aukštu žemiau kaimyno mama visada parsinešdavo skanaus maisto,o mes laukdavom ir dar padėdavom sietkas parnešti,ilgas pasakojimas iš atminimų,daugiau galėtų papasakoti mano sesuo,nes aš buvau gerokai jaunesnė
QUOTE(bimkutele @ 2012 01 27, 22:28)
Nugis aš dar buvau vaikas,bet aukštu žemiau kaimyno mama visada parsinešdavo skanaus maisto,o mes laukdavom ir dar padėdavom sietkas parnešti,ilgas pasakojimas iš atminimų,daugiau galėtų papasakoti mano sesuo,nes aš buvau gerokai jaunesnė
nu tada buvo kiti laikai... aisku yra kur ir dabar nesa - esam "lanke" ir tokiu darzeliu - kur tipo sriuba - o plaukioja 5 ryziai, arba ideda 3 skrylius i lekste - ir vakariene , bet nesem manta is tokiu darzeliu po keliu dienu , dabar porcijos ner mazos - tik va kad dar jie ten ir valgytu tad kazkaip net ir negaila, jei aukletojos ir nesa namo - nors tarkim tokiu bananu, apelsinu, obuoliu, sureliu, Miau gerimu, mandarinu - dukrai net neduoda valgyt - "sako, matom kad soti, ir tik isterlios", deda i jos spintele, nesam namo, arba pavakary pasiima ir suvalgo - kai jau nori, ar vakariene jos manymu netinkama
Aš praktiškai nelabai įsivaizduoju kaip atrodo situacija, kai auklėtojos ir šeimininkė (!!!!!!) neša produktus namo. Eina į valgyklą, pasiima ir neša? Tai kiek akių tai mato? O vaikų nesuvalgytus jau paruoštus maistus jei neša-gal...šuniui? ar kiaulę augina? Bet negi gaila? Ar mes tokie žmonės: mano vaikas nebevalgė, bet geriau šiukšlynan, nei kažkam?
Paskaitau ir baisu darosi-ar čia mes tokios piktos, pagiežingos ar tikrai taip baisu daugumoje darelių???
Paskaitau ir baisu darosi-ar čia mes tokios piktos, pagiežingos ar tikrai taip baisu daugumoje darelių???
QUOTE(bimkutele @ 2012 01 27, 21:42)
Sveikos,
aš va šiandiena sužinojau,kad "žvaigždutė"darželyje vaikui auklėtoja sulaužė tris pirštus Kaip baisu
ir dėl to 1.50lt.bral ir taip renkama kas mėnesį po 5lt,bent jau mūsų grupėje,ir dar papildomai mokėti.
Siek tiek jusu info netiksli Ne aukletoja sulauze tuos pirstukus o seimininkute, ir ne tris o du pirstus. Labai nemaloni situacija tiek vaikui ir tevams tiek paciai semininkutei. Seimininkutei sakyciau ypac. Siek tiek zinau situacija is vidaus, todel galiu pati kad jokiu tyciniu ar aplaidziu veiksmu nebuvo.
QUOTE(cloudnine @ 2012 01 29, 10:37)
Siek tiek jusu info netiksli Ne aukletoja sulauze tuos pirstukus o seimininkute, ir ne tris o du pirstus. Labai nemaloni situacija tiek vaikui ir tevams tiek paciai semininkutei. Seimininkutei sakyciau ypac. Siek tiek zinau situacija is vidaus, todel galiu pati kad jokiu tyciniu ar aplaidziu veiksmu nebuvo.
tai gyvas pavyzdys kaip gimsta PLETKAI (viena boba sakė, bet aš jau ŽINAU).
Aš kartais kai paskaitau (ne tik apie Panevėžio darželius, ir apie kitų miestų), tai yra kategorija mamų, kurių paskaičius susidaro įspūdis, kad darželiuose vaikus kankina grynai, tiesiog vaiką ten palieki ir nežinai ar gyvą atgausi. Paradoksas: būtent tos mamos ten nuveda vaikus vos metukų ar pusantrų ir veda net sergančius, vasarą-būtinai, kad ir į budintį darželį ir t.t. Žodžiu naudojuosi paslauga, bet ji man netinka iš principo. Be pasiūlymų ką keist. Blogai. Taškas.
Aš nesakau, kad visur ir visada gerai. Pačios vaikai dar darželiniai, pati mačiusi ir tikrai prastai ir taaaaaip gerai, kad tikrai norisi garsinti tokią įstaigą (čia kur dabar maniškiai). Nereikia tylėt, jei žmonės dirba aplaidžiai, bet ne SM rėkaut ir jautriom mamom nervus gadint, o eit ir kalbėt su auklėtojom, šeimininkėm, nepadeda-administracija tam yra.
QUOTE(dark @ 2012 01 29, 10:51)
yra kategorija mamų, kurių paskaičius susidaro įspūdis, kad darželiuose vaikus kankina grynai, tiesiog vaiką ten palieki ir nežinai ar gyvą atgausi. Paradoksas: būtent tos mamos ten nuveda vaikus vos metukų ar pusantrų ir veda net sergančius, vasarą-būtinai, kad ir į budintį darželį ir t.t. Žodžiu naudojuosi paslauga, bet ji man netinka iš principo. Be pasiūlymų ką keist. Blogai. Taškas.
dar yra variantas nevest vaiko i darzeli - jei jau taip blogai ir ne patikimai
Mes irgi praejom ir juoda ir balta - kol radom darzeli, kuriame patinka ir man ir vaikams, bet kai radau aukletoja isgerusia (svente gimtadieni) - jau ryte i ta darzeli vaiko nebevedziau susiradom kita