Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

pas mus rūbinėlėj lentoj kabo straipsnis, ištrauktas iš ikimokyklinis.lt dėl sloguojančių vaikų atvedimo. ten sakoma, jei tėvai nepaklūsta auklėtojų sakymui, tai apie tokius tėvus reiktų pranešti vaikų teisių tarnybai. kol kas -veiksminga.
Atsakyti
QUOTE(lokyte @ 2011 12 11, 17:23)
pas mus rūbinėlėj lentoj kabo straipsnis, ištrauktas iš  ikimokyklinis.lt dėl sloguojančių vaikų atvedimo. ten sakoma, jei tėvai nepaklūsta auklėtojų sakymui, tai apie tokius tėvus reiktų pranešti vaikų teisių tarnybai. kol kas -veiksminga.

Nu dabar Riešutėlyje auklėtoja pakalbėjo su kitais tėvais, bet vistiek kaip supratau ir direktorei ir auklėtojom dzin, tik sako: "jei prašysim nevest sergančių tai išvis tada vaikų neliks". Na jei turėčiau kitą pasirinkimą tai čia būtų paskutinis darželis panevėžyje kur vesčiau vaiką po tokių pasisakymų. Jei dar pamatysiu kokį rimtai sergantį vaiką grupėje iškart į atitinkamas tarnybas reiks kreiptis nes matau kad ir direktorei nerūpi...
Atsakyti
QUOTE(Indre_bac @ 2011 12 11, 20:39)
Nu dabar Riešutėlyje auklėtoja pakalbėjo su kitais tėvais, bet vistiek kaip supratau ir direktorei ir auklėtojom dzin, tik sako: "jei prašysim nevest sergančių tai išvis tada vaikų neliks". Na jei turėčiau kitą pasirinkimą tai čia būtų paskutinis darželis panevėžyje kur vesčiau vaiką po tokių pasisakymų. Jei dar pamatysiu kokį rimtai sergantį vaiką grupėje iškart į atitinkamas tarnybas reiks kreiptis nes matau kad ir direktorei nerūpi...

Tikrai užjaučiu. 4u.gif Tokia jau diskusija buvo 2009 metų rudenį ČIA Aš irgi norėjau žinot ar įmanoma kaip nors sustabdyt sergančių vaikų vedimą į darželį.

Šiemet sergančių nebeveda, nes visai kiti vaikai mano mažylio grupėje, nei anksčiau ir tėvai atsakingesni pasitaikė. rolleyes.gif Be to, auklėtojos pakabino skelbimų lentoje, kad nepriims.
Ir vis tik.... jei vestų.... g.gif norint kreiptis į vaikų teises, negalėtumėt anonimiškai. Tad reiktų nusiteikt, kad tą, ką pridavėt, vėliau akis išplėš už tai. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 12 gruodžio 2011 - 01:02
QUOTE(lialka @ 2011 12 12, 01:55)
Tikrai užjaučiu.  4u.gif Tokia jau diskusija buvo 2009 metų rudenį ČIA Aš irgi norėjau žinot ar įmanoma kaip nors sustabdyt sergančių vaikų vedimą į darželį. 

Šiemet sergančių nebeveda, nes visai kiti vaikai mano mažylio grupėje, nei anksčiau ir tėvai atsakingesni pasitaikė.  rolleyes.gif Be to, auklėtojos pakabino skelbimų lentoje, kad nepriims.
Ir vis tik.... jei vestų....  g.gif norint kreiptis į vaikų teises, negalėtumėt anonimiškai. Tad reiktų nusiteikt, kad tą, ką pridavėt, vėliau akis išplėš už tai.  unsure.gif

Aš ne apie vaikų teises, o apie šitą http://panevezys.vvspt.lt/naujienos/ kad atvažiuotų patikrinti.
Atsakyti
Kadangi nieko neradau apie Taikos darzeli, tai parasyius, kad jau taure visiskai pwrpildyta, jau pernai bandem is jo iseiti tai perkalbejo tipo dave kita gera grupe, nes senojoje seimininkute pastoviai ant vaiku rekdavo ir nepadejo jokie skundimai direktorei buvo netvraka grupeje visada ja uzstodavo direktore, mano vaias rekimams jautrus perejom i kita vyresniu grupe, bet matyt padarem klaida nes grupe jau susiformavusi musu nors einam jau antri metai nelabai sekasi mano berniukui su vaikais sako kad is jo tyciojasi kad nedraugauja, ir beje per siu metu karnavala ta tirkai pamateme, jam siulom grizti i senaja grupe, bet jam geda, o as dabar ir pati nebezinau kaip pasielgti kad vaikui butu geriau. Dabuvo toks ivykis kad apkaltino tiek buhaltere tiek kasininke kad nesumokejau uz viena menesi uz darzeli uz du vaikus, o as tikslaii pamenu kad sumokejau tik nebuvau pasimokius kad nereikia ismesti kvituku, per ta trumpa pokalbi pasakiau kad nemokesiu isvis ir isejau, pasikonsultavau su mokesciu inspekcija , tai sutarem jei man neparodys tam tikru dokumentu kad as esu sumokejus arba kaip jos teigia kad nesumokejus tada jau jie pasirodytu, bet zinokit stebuklas nueinu ir man sako na va jus uz spali esat sumokejus bet kadangi sumokejot po 25 d. tai buhalterijoj nesimate, bet palaukit as atejau moketi tai lapkricio gale, bet pagalvojau gerai kad viskas paaiskejo ir gerai baigesi, nes kitaip butu teke kreiptis i mokescius kad patikrinima padarytu, beje mokesciuose mane patikino , kad tokiu atveju buna ne vienas, ir jei as buciau nenuejus pati pasiaiskinti o iskart sakiusi vaziuikit butu gave jos administarcine bauda, tad kazko man sis darzelis labai jau nebepatinka.

Vis galvojuar reiktu kita darzeli keisti ar dar vertetu pabandyti eiti i senaja grupe, gal kuri mamyte savo nuomone issakytu. Gal kam panasiai buvo, man svarbiau kad vaikas gerai jaustusi, kad turetu draugu, del ko siai dienai pergyvena, kad neturi, o aukletojos juk vi8sa situacija mato ir nieko nesako mums kaip tevams, mes patys pamatem, nors vaikas mums pats guosdavosi. nepasakyciau kad ir kito vaiko grupe butu gera, kad aukletojos tgeros tingedavo isvcesti vaikus i kiema rudeni nors oras budavo tirkai geras ir siltas, mes ne viena karta sakem kodel neveda i kiema. tai visrasdavo pasiteisinimu...zodziu nieko gero sis darzelis.
Atsakyti
Na o kas liecia lopsiukus tai abu vaikus vedziau i Nykstuku grupe tai likau labai patenkinta aukletojomis ir graziai sneketi pradejo abu vaikai, tai yra megdziojo aukletojos grazia lietuviska sneka, taisyklingai kalbejo super, ir dabar visada pakalbina kai pamato. o daugiau darzelis tai ispudzio nedaro, matyt sava sistema kaip ir visur, dar beje kas patinka man asmeniskai kad siame darzelyje priesmokyklinukams veda pamokeles vokieciu kalba su kiskiuku Hans Hase si aukletoja buvo musu grupeje bet kaip minejau del seimininkes sukavimu pastoviu ant vaiku norejome darzeli palikti, del kitu grupiu nezinau, ka mano vaikas sake kad jam irgi si aukletoja patinka, o daugiau nepaminejo, nors jo grupeje ne pagrindien aukletoja irgi sauni, beje abi jaunesnes virs 30 m. mano amziaus tai sakyciau visai del to gerai, nes kitoks poziuris i vaikus, patirtis gal mazesne bet nebe rusiško kirpimo smile.gif
Atsakyti
City, o kurią grupę dabar lankot? Mes Einam irgi į Taiką, tai neturiu jokių nusiskundimų , dukra net su ašaromis vakarais palieka grupę thumbup.gif Vyresnioji irgi lankė, tai labai gerais prisiminimais apie darželį šneka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li_: 23 gruodžio 2011 - 11:37
mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dzese @ 2011 12 10, 16:26)
o kur ta zibute randasi g.gif  g.gif  g.gif

pusaloto gatveje 4u.gif
Atsakyti
Mes pakeitėm darželį, einam dabar į "Dobilą". Kol kas labai patenkinti ir mes su vyru, ir mažoji. Maistas įvairesnis, nei buvusiame. Bet mums svarbiausia, kad mažoji eina su noru ir be jokių ašarų thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
nu ka,brangiau mokesime uz darzelius g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2012 01 18, 12:17)

Kodel?
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2012 01 18, 13:17)

aha, tikrai kodel??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti