Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(ramune.v @ 2011 09 29, 16:36)
Pas mus del jokiu pagalbu niekas nieko nesake. Sake pirma apsipraskit biggrin.gif kai paklause viena mamyte smile.gif o jei rimtai tai nesemes tik savo muiliukus, popieriu bei slap. serveteliu, na ir dar ko reik asmeniskai vaikui is bendru tik tiek.

Draugė vedė į du (nežinau pavad. - Ateities g. ir prie Rimi), tai sakė, kad nieko nei karto nenešė ir nieko neprašo g.gif O mūsų paprašė priemonių vaikui (piešti pop., flomasterių, spalvoto pop.), tual. pop., servetėlių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorina: 29 rugsėjo 2011 - 17:50
QUOTE(Valatke @ 2011 09 22, 14:23)
nuo rugsejo pradzios prasidejo "rinkliavos" ir spaudimas "pagalbai darzeliui" doh.gif
O kituose darzeliuose irgi taip pat? Ir kokio dydzio tas "pagalbas" duodat? nes paklausius ju noru ir uzmoju,matosi, nori nemazu ....

Kazkada anksciau buvau skaiciusi apie tai kaip tvarkomasi darzelyje Kastytis. Ir kad paramos darzeliui sistema kaip man pasirode ten tikrai giliai ileidusi saknis. Radau vel ta nuoroda. Is straipsnio absurdiskiausia pasirode tai, kad neturint rinkimo metu pinigu, gali uz tuos tevus liaudiskai tariant "uzmesti", po to reikia atiduoti. Bet pats faktas jei tevai neturi ar negali sau leisti moketi, kodel verciami prasiskolinti...
cia straipsnis
http://www.balsas.lt...bera-tik-parama
Atsakyti
Pagal jusu atsakymus,man irgi pradeda atrodyti,kad "Kastytis" isskirtinai atidirbes sistema lotuliukas.gif Keista, kad ne visos grupes taip....
Atsakyti
QUOTE(cloudnine @ 2011 09 30, 08:19)
Kazkada anksciau buvau skaiciusi apie tai kaip tvarkomasi darzelyje Kastytis. Ir kad paramos darzeliui sistema kaip man pasirode ten tikrai giliai ileidusi saknis. Radau vel ta nuoroda. Is straipsnio absurdiskiausia pasirode tai, kad neturint rinkimo metu pinigu, gali uz tuos tevus liaudiskai tariant "uzmesti", po to reikia atiduoti. Bet pats faktas jei tevai neturi ar negali sau leisti moketi, kodel verciami prasiskolinti...
cia straipsnis
http://www.balsas.lt...bera-tik-parama

nezinau kaip ten is tiesu, bet is direktores zodziais kuriuos pati man sake, tai tevu paciu noras yra keisti grupes, daryti remontus ir pan, nieko tokio is jos puses nera, kad butu prasoma cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 09 30, 12:42)
nezinau kaip ten is tiesu, bet is direktores zodziais kuriuos pati man sake, tai tevu paciu noras yra keisti grupes, daryti remontus ir pan, nieko tokio is jos puses nera, kad butu prasoma  cool.gif

Na, nezinau kaip ten is tiesu yra, puiku, jei visi be isimties tam tikros grupes tevai sutare, kad tarkim reikia nauju lovu ar dar kazko... bet straisnyje aiskiai buvo galima suprasti, kad ne visiems tokie dalykai yra neskausmingi finansiskai. Gerai tik tiek kad galiausiai bent vaikai patogiai miegos smile.gif
O ne visose grupese taip yra turbut del to, kad nesusirenka daugumos tokiu entuziastu...
Atsakyti
QUOTE(cloudnine @ 2011 09 30, 13:01)
Na, nezinau kaip ten is tiesu yra, puiku, jei visi be isimties tam tikros grupes tevai sutare, kad tarkim reikia nauju lovu ar dar kazko... bet straisnyje aiskiai buvo galima suprasti, kad ne visiems tokie dalykai yra neskausmingi finansiskai. Gerai tik tiek kad galiausiai bent vaikai patogiai miegos  smile.gif
O ne visose grupese taip yra turbut del to, kad nesusirenka daugumos tokiu entuziastu...

as ne apie kastyti, bet anksciau lankytame darzelyje irgi kelioms mamoms nepatiko buves kilimas, sofa, norejo keist, sofa izrinko uz apie 1000, kadangi zinojom kad einam i kita darzeli - nebesigilinau - bet kai 4-5 mamos nusprendzia ir paskui po viena lauzia kampe mestis - "kaipgi gali but gaila tavo vaikui", taip matyt ir cia norisi tu lovu, baldu ir giliai kazkam dzin, kad namie ne visi toki komforta turi, o ir negali sau leist - tada like eina, ieskos teisybes, skundzias ir pan blush2.gif
Atsakyti
Tai kaip prasideda nuo darželio rinkliavos, tai taip ir tęsias: mokykloj, darbe...
Ką daryt, kad varguolių kraštas...
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 09 30, 12:42)
nezinau kaip ten is tiesu, bet is direktores zodziais kuriuos pati man sake, tai tevu paciu noras yra keisti grupes, daryti remontus ir pan, nieko tokio is jos puses nera, kad butu prasoma  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2011 10 03, 09:29)

o kas cia juokinga g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal žinote ar tebeveikia darželis prie ligoninės Smėlynes g. ir kaip jis vadinasi?? kokie atsiliepimai apie jį būtų..Ir beje, ar yra darželių, kurie priimtų vaikučius anksčiau nei 7.30???
Atsakyti
jei neklystu ramuneėje nuo 7val galima vesti
Atsakyti
QUOTE(pinna colada @ 2011 10 05, 16:53)
Sveikos merginos. Gal žinote ar tebeveikia darželis prie ligoninės Smėlynes g. ir kaip jis vadinasi?? kokie atsiliepimai apie jį būtų..Ir beje, ar yra darželių, kurie priimtų vaikučius anksčiau nei 7.30???

,,ausros,, darzelyje galima nuo 6.30
Atsakyti