Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(PUka @ 2011 09 14, 09:19)
Sakykite ar pas ką nors darželyje yra naudojama auklėjimo priemonė - ŠVILPUKAS ??? nesuprantu, bent jau nepriimtina ši priemonė  g.gif Auklėtoja švilpauja, kai vaikus nori sudrausminti ...

Nu čia dabar kas per nesąmonė blink.gif Pirmą kart girdžiu doh.gif
Atsakyti
Sakykite ar pas ką nors darželyje yra naudojama auklėjimo priemonė - ŠVILPUKAS ??? nesuprantu, bent jau nepriimtina ši priemonė  g.gif Auklėtoja švilpauja, kai vaikus nori sudrausminti ...

cia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o ti kuriam darzely cia taip gudriai?
Atsakyti
Manau, kad čia toks susitarimas. Per kūno k. pamokas taip atkreipiamas dėmesys, gal ir čia taip sutarė.
Pradinukai dažnai rankom suploja, į stalą pabeldžia, tai yra grupės susitarimas po kokio ženklo visi atkreipia dėmesį į vadovą.
Atsakyti
O aš manau - švilpuko garsas, siekant atkreipti visos grupės vaikų dėmesį - tikrai daug geriau, nei iki apkurtimo staugianti auklėtoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(AKSA @ 2011 09 05, 08:10)
o mes dvi dienas paėjom ir jau sloga ir temperatūra doh.gif

vava, manoji irgi 1 d. paejo o per nakti jau sloga ir tempa doh.gif tai 2d. jau ir nebejom, atejom kai pasveikom siandien penkta diena oficialiai smile.gif gerai kad yra tokia galimybe vaika vesti kai jis jau be jokiu slogu, deja mes kitu vaikus pasaugom o kiti ne doh.gif verysad.gif
Papildyta:

blink.gif blink.gif blink.gif nu nenormaliai man rodos tokie dalykai ypac pas maziukus butu. vaikai ir taip svetimoj aplinkoj, pratinasi, kiti gal is vis jautrus dar smarkiems garsams o cia... doh.gif musu darziuke nezinau kaip aukletotos bet bent jau direktore kai siaip pasikalbet buvom tai taip tyliai kalbejo, galvojau balsas uzkimes blush2.gif o ji pasirodo vaiko nenorejo gasdint, sako gal svetimu prisibijo ar siaip pirma kart tai kad nenusibaimintu smile.gif manau tai jau daug ka pasako, nebijo ji pas mane ir barti gauna ir parekiu blush2.gif bet nerekaujam mes namie siaip sau ir nenoreciau kad darziuke ten rekautu kai svetimas - galas zino kaip sureaguotu unsure.gif na kitas reikalas kai jau didesnieji-tai gal g.gif bet manau yra kitu budu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 14 rugsėjo 2011 - 13:03
ne pas lopšiukus čia taip, pas vyresnius ...

Dark, gal ir susitarimas čia taip, bet kadangi namuose tokio "susitarimo" nėra ... ji sako aš krūpčioju kiekvieną kartą nuo to švilpuko ir man ausytėse skauda g.gif ... kai aš išgirdau ir man nemielas visai tas garsas, nejau nėra kitų būdų ? juk ir vaikai skirtingi savo charakteriais, vienas rėkia ir jam dzin ar tu švilpsi ar ne ... suvaldyti grupę sutinku sunku, bet įmanoma kitaip smile.gif ... tiesiog man labai keistai atrodo ... aš taip pat reagavau kaip ir kitos mamytės čia blink.gif
Atsakyti

vasaros metu maciau kad lauke turejo svilpuka ir musu grupes pavaduojanti aukeltoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2011 09 14, 14:53)
ji sako aš krūpčioju kiekvieną kartą nuo to švilpuko ir man ausytėse skauda  g.gif  ... kai aš išgirdau ir man nemielas visai tas garsas, nejau nėra kitų būdų ? juk ir vaikai skirtingi savo charakteriais

taip - skirtingi bet va jei vaikams kas paduotu po svilpuka - svilptu nesustodami ko gero ir ausytes neskaudetu tada jau mirksiukas.gif
apskritai koks turi but grupeje triuskmas kad tramdyt svilpuku reik unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 09 14, 15:48)
taip - skirtingi bet va jei vaikams kas paduotu po svilpuka - svilptu nesustodami ko gero ir ausytes neskaudetu tada jau mirksiukas.gif
apskritai koks turi but grupeje triuskmas kad tramdyt svilpuku reik  unsure.gif

biggrin.gif gal ir teisybė
...
bet kiek pamenu save iš darželio tai mūsų niekas švilpukais neramino. dėmesio taip nereikalavo į save rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2011 09 14, 16:25)
...
bet kiek pamenu save iš darželio tai mūsų niekas švilpukais neramino. dėmesio taip nereikalavo į save  rolleyes.gif

nu viskas keicias siais laikais - istikro as suprantu ir aukletoja - gi balsa galima prarekt besaukiant ant kai kuriu doh.gif Ir gal tikrai geriau svilptelejimas, negu 5 minutes rekimo su moralu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2011 09 14, 16:25)
...
bet kiek pamenu save iš darželio tai mūsų niekas švilpukais neramino. dėmesio taip nereikalavo į save  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
na kad ir nemaziukai, bet nepatiktu man tokie "pagalbininkai", musu laikais ir visokiu vaiku buvo bet tikrai nieks svilpuku nesinaudojo, o ir neprareke nei viena balso per tuos ilgus darbo metus. Jei jau tokio darbo dirbti negali-rinkis kita. As pvz. negaleciau buti nei aukletoja nei mokytoja biggrin.gif ir negeda man tai pasakyti, todel ir nesirinkau blush2.gif

dar tuo paciu paklausiu zinanciu, vede mano pana vyras i darza, o siandien as nuvedziau, ziuriu aukletoja kita. Klausiu jo-nezino ta ar ne ta budavo doh.gif panasios jos kiek bet nu atskirti galima biggrin.gif bet vyrai....
zodziu zinau kad yra dvi aukletojos ir padejeja (ta atskiria smile.gif ), o viena aukletoja (man cia taip sake) dirba 0,5 etato, klausimas- kokiu principu jos ten keiciasi? ar cia kaip kada pagal poreiki? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 15 rugsėjo 2011 - 09:47
dar tuo paciu paklausiu zinanciu, vede mano pana vyras i darza, o siandien as nuvedziau, ziuriu aukletoja kita. Klausiu jo-nezino ta ar ne ta budavo doh.gif panasios jos kiek bet nu atskirti galima biggrin.gif bet vyrai....
zodziu zinau kad yra dvi aukletojos ir padejeja (ta atskiria smile.gif ), o viena aukletoja (man cia taip sake) dirba 0,5 etato, klausimas- kokiu principu jos ten keiciasi? ar cia kaip kada pagal poreiki? g.gif
[/quote]

Man asmeniskai jos tikrai nepanasios ax.gif Teisingai, Vida dirba pilnu etatu, o Irena puse. Itariu jei paprasytum duotu ir savo darbo laika (tvarkarasti), siaip kiek zinau jei keiciasi tai kol vaikuciai miega... 4u.gif
Atsakyti