o gal kas nors i ausros darzeli ejo ir i eziuku grupe? kokie atsiliepimai?
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 29, 15:58)
Sveikos mamytes na ir mes i darziuku grupe stojam, bandysim kulniuoti nuo rugsejo 1d. bus matyts kaip seksis, lankysim VYTURELI (braskiuku grupe) pas aukletoja Vida, gal kokiu atsiliepimu butu?
Mes jau pradejome ta grupe, kol kas viskas patinka bet sulaukti daugiau atsiliepimu butu idomu
QUOTE(cloudnine @ 2011 08 25, 00:18)
Nezinau kokia ugdymo metodika taikoma Rugelyje, bet zinokit Zvaigzduteje bent jau grupeje kuria mano sunus lanke (ir baige pavasari) ji tikrai puiki. Labai daug svietejiskos veiklos, isvyku buvo. Pasiruose vyrukas mokyklai kaip reikiant - rezultatais likome labai patenkinti.
Visiškai pritariu Mano viena dukra išėjo iš "Žvaigždutės" į mokyklą ir puikiai sekasi, o kita dukrytė trimečių grupėje irgi lanko be problemų: ir vaikas, ir tėvai patenkinti Auklėtojos nuostabios
Labas mamos
Reikia informacijos apie Dobilą, gal kas lankot Labai jau šykšti informacijos, ar čia man vienai taip, gal aš nepatinku valdžiai O gal ten reikia eit ne tuščiom kaskart Papuolėm į mažių grupę, galvojam keist, bet sakau gal kas lankot iš 2008 gimusių ir galit parekomenduot auklėtojas?
Reikia informacijos apie Dobilą, gal kas lankot Labai jau šykšti informacijos, ar čia man vienai taip, gal aš nepatinku valdžiai O gal ten reikia eit ne tuščiom kaskart Papuolėm į mažių grupę, galvojam keist, bet sakau gal kas lankot iš 2008 gimusių ir galit parekomenduot auklėtojas?
QUOTE(Raganute1030 @ 2011 08 31, 15:32)
Mes jau pradejome ta grupe, kol kas viskas patinka bet sulaukti daugiau atsiliepimu butu idomu
na kaip suprantu busim grupiokes tada manoji irgi pradejo nuo 1d. bet 2d. prasidejo sloga tai stai ir prasideda darzelio vargai ligomis, o siaip tai kaip ir liuks viskas pirma d. nenorejo namo net ziuresim kaip toliau, nes pabuvom pirma d. tik 3val. tai sunku spresti... Issigydysim sloga ir bandysim vel
tiesa gal kas zino apie maitinima Vyturelyje? koks +/- meniu (laika tai zinau idomu maistas )
QUOTE(ramune.v @ 2011 09 05, 05:15)
na kaip suprantu busim grupiokes tada manoji irgi pradejo nuo 1d. bet 2d. prasidejo sloga tai stai ir prasideda darzelio vargai ligomis, o siaip tai kaip ir liuks viskas pirma d. nenorejo namo net ziuresim kaip toliau, nes pabuvom pirma d. tik 3val. tai sunku spresti... Issigydysim sloga ir bandysim vel
o mes dvi dienas paėjom ir jau sloga ir temperatūra
Pas mus grupej tai labai daug nauju, is senuju liko tik maniske ir dar du vaikuciai tai daug verkiancu, kaip gaila vaikuciu, aukelojos sokineja visos , nebezino ka daryti net pagalbininkiu joms dave, bet va siandien tai kai atejom ju verkianciu nebebuvo, sunkus tas adaptacinis periodas, bet pripras visi pa mazele
QUOTE(Joana @ 2011 08 03, 23:00)
pas ką ėjot? sūnus lankė Papartį pas auklėtoją Gražiną, paskui Rasa buvo, paruošiamukuose Danguolė, apie visas atsiliepimai patys geriausi, dabar dukra užrašyta irgi ten pat, tik nežinau, pas ką pakliūsim
Laba.Mes pas kitas nei paraset lankem:( Norejom i kita grupe bet neperkele musu direktore nuo pat pradziu.Is tos grupes neviena mama pabego i kita darziuka.Galiu parasyt kad tikrai dirbo jau amziuje ir net gal pensijinio amziaus moterytes.Joms ten persunku su vaikais buvo matyt.
Sakykite ar pas ką nors darželyje yra naudojama auklėjimo priemonė - ŠVILPUKAS ??? nesuprantu, bent jau nepriimtina ši priemonė Auklėtoja švilpauja, kai vaikus nori sudrausminti ...
QUOTE(*victoria* @ 2011 08 18, 14:31)
Sveikos, mamos
Gal kas vedate savo vaikiukus į darželį "Žilvytis" (Pilėnuose)? Įdomu, kokie atsiliepimai apie jį
Gal kas vedate savo vaikiukus į darželį "Žilvytis" (Pilėnuose)? Įdomu, kokie atsiliepimai apie jį
Mes ir lankom Žilvitį,super tinka ir patinka.Vyresnėlis ėjo pas Salomėją,tai labai ir jam ir mums patiko.O grupių didumas kaip ir visur,maziukų apie 12-13 sąrašinių,didesnių 20.