Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(editana @ 2011 08 16, 16:36)
Labas

mes lankysim  nuo rugsejo,  eisim pas Ausra , 1gr. Ziuresim kaip ten bus..daugiau nieko ir nezinau  unsure.gif

mes lankom darzeli puriena ir esam imoje grupeje, musu auklyte Ausryte, esam viskuo labai patenkitos smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif
Gal kas vedate savo vaikiukus į darželį "Žilvytis" (Pilėnuose)? Įdomu, kokie atsiliepimai apie jį g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2011 08 16, 19:41)
Pasisekė su auklyte  wub.gif  labai labai švelni ir maloni auklėtoja, tik geriausi atsiliepimai apie ją  4u.gif

tada gerai tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(ch_justina @ 2011 08 18, 09:49)
mes lankom darzeli puriena ir  esam imoje grupeje, musu  auklyte Ausryte, esam viskuo labai patenkitos smile.gif

ramiau pasidare rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiene @ 2011 08 17, 14:21)
o jis nesiskaito spec. darzelis??  g.gif idomu visus ten priima, ar tik su daktaru pazimom  ax.gif

Bral sito tai zinok nezinau g.gif Bet tikrai tokio dalyko nesu girdejusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*victoria* @ 2011 08 18, 12:31)
Sveikos, mamos 4u.gif
Gal kas vedate savo vaikiukus į darželį "Žilvytis" (Pilėnuose)? Įdomu, kokie atsiliepimai apie jį g.gif

Labai didelės grupės, daug vaikų, nesąmonė
Atsakyti
QUOTE(*victoria* @ 2011 08 18, 13:31)
Sveikos, mamos 4u.gif

Pirma kart girdziu, kad "Žilvityje" labai didelės grupės. Mano dukros grupėje sarase 16 3-meciu vaiku (tik nepamenu kad visi kada būtų buve:) Priima visus...
Auklėtojos geros, darželis tvarkingas, šia vasara kiek zinai bus vidus paremontuotas, lovos pakeistos. Vienas minusas su naujesniais darželiais- vyresnieji miega toje pačioje patalpoje kur ir žaidžiama. Tai jei grupeje yra nepripažįstančių pietu miego tada doh.gif
Atsakyti
Liaba,
gal kokių atsiliepimų yra apie darželį Kregždutė?
Atsakyti
Sveikos mamytes. Ar jusu buryje yra tokiu, kuriu vaikuciai lanko darzeli " RUGELIS". Labai noreciau isgirsti jusu nuomone ir atsiliepimus apie si darzeli.
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*miau_miau* @ 2011 08 23, 14:12)
Sveikos mamytes. Ar jusu buryje yra tokiu, kuriu vaikuciai lanko darzeli " RUGELIS". Labai noreciau isgirsti jusu nuomone ir atsiliepimus apie si darzeli.
Dekui  4u.gif

Mano lanko. Vasarai buvau perkėlusi į Žvaigždutę, galvojau palikti priešmokyklinėj (nes paprasčiausiai vieta man patogesnė), bet nuo rugsėjo vėl grįšim į Rugelį -- ir vaikui daug labiau patinka, ir man - visgi labiau priimtina jų taikoma vaikų užimtumo metodika. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viluša @ 2011 08 23, 15:47)
Mano lanko. Vasarai buvau perkėlusi į Žvaigždutę, galvojau palikti priešmokyklinėj  (nes paprasčiausiai vieta man patogesnė), bet nuo rugsėjo vėl grįšim į Rugelį -- ir vaikui daug labiau patinka, ir man - visgi labiau priimtina jų taikoma vaikų užimtumo metodika. 4u.gif

Manau vasarą darželiuose visiškai nevykdoma jokia veikla, nes auklėtojos keičiasi, nėra pastovios, vaikų daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viluša @ 2011 08 23, 15:47)
Mano lanko. Vasarai buvau perkėlusi į Žvaigždutę, galvojau palikti priešmokyklinėj  (nes paprasčiausiai vieta man patogesnė), bet nuo rugsėjo vėl grįšim į Rugelį -- ir vaikui daug labiau patinka, ir man - visgi labiau priimtina jų taikoma vaikų užimtumo metodika. 4u.gif

Nezinau kokia ugdymo metodika taikoma Rugelyje, bet zinokit Zvaigzduteje bent jau grupeje kuria mano sunus lanke (ir baige pavasari) ji tikrai puiki. Labai daug svietejiskos veiklos, isvyku buvo. Pasiruose vyrukas mokyklai kaip reikiant - rezultatais likome labai patenkinti.
Atsakyti
Sveikos mamytes na ir mes i darziuku grupe stojam, bandysim kulniuoti nuo rugsejo 1d. g.gif bus matyts kaip seksis, lankysim VYTURELI (braskiuku grupe) pas aukletoja Vida, gal kokiu atsiliepimu butu?
Atsakyti