Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio darželiai

QUOTE(treks @ 2011 08 03, 18:22)
Sveika,mes lankem Paparti,nusivylem,bet ka jau padarysi kai gan amziuj dirba aukletojos,o atsiliepimus ir buvau girdejusi nekokius,tik va netikejau,teko patiket.Isejom,tai vaikas pasikeite kitam darziuke,sakau gal ir gerai ka i Paparti nebeisim,koks malonumas kai vaika istynusi nuo ikandimu ir kovu,melyniu parvedi.Pazeidimu apstu buvo is darbuotoju,bet gal kam tinka visa tai,nesigyncysiu,issakiau savo nuomone,patirti.

pas ką ėjot? sūnus lankė Papartį pas auklėtoją Gražiną, paskui Rasa buvo, paruošiamukuose Danguolė, apie visas atsiliepimai patys geriausi, dabar dukra užrašyta irgi ten pat, tik nežinau, pas ką pakliūsim unsure.gif
Atsakyti
SVEIKOS MAMYTĖS. GAL KURI GALIT PASASISAKYTI APIE DARŽELĮ "VOVERAITĖ"?
Atsakyti
QUOTE(boruzele2 @ 2011 08 04, 14:27)
SVEIKOS MAMYTĖS. GAL KURI GALIT PASASISAKYTI APIE DARŽELĮ "VOVERAITĖ"?

Mes lankom.Nusiskundimų neturim,auklėtojos malonios,direktorė irgi.
Atsakyti
sveikutes. o gal zinot ka apie darzeli ,,ausra,,? nuo rugsejo vesim savo mazyli, idomu kokie komentarai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmamukasss @ 2011 08 10, 15:15)
sveikutes. o gal zinot ka apie darzeli ,,ausra,,? nuo rugsejo vesim savo mazyli, idomu kokie komentarai  4u.gif

cia Vaitkaus gatveje? jei tas - tai sunu vedziau 2 dienas, drauge su savo berniuku istvere visas 3 doh.gif As aptikau aukletojas isgerusias, ji viena diena rado vaikus vienus (1,5 metu), paskutine diena, vaika klykianti nuo jos nuplese, o mamai tik per duris isejus - pasodino ant kilimo ir paliko zviegt, ji netycia gryzo kazko i spintele idet ir pamate, aukletoja zurnala pilde doh.gif Tada pasiemus vaika perkele i kita darzeli blush2.gif Aisku, kitose grupese nzn kas ir kaip schmoll.gif , be to vedziau as pries 11 metu, drauge vede pries 4,5
Atsakyti
Aušroj žiūrint gal pas ką papuoli, draugė vedė dukrą, dabar bus antrokė, pradžia labai sunki buvo, konfliktavo su auklėtoja, paskui išėjo į kitą grupę ir labai gerai baigė, dabar veda ten mažąją ir kol kas rimtų nusiskundimų nebuvo smile.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes
gal kas lankys darzelio "Purienos" Mazyliu grupe? Arba ka nors zinote apie aukletojas, mano mazoji ruosiasu, noretusi suzinoti kokiu komentaru!
Atsakyti
QUOTE(meškė @ 2011 08 10, 16:12)
sveikos, mamytes
gal kas lankys darzelio "Purienos" Mazyliu grupe? Arba ka nors zinote apie aukletojas, mano mazoji ruosiasu, noretusi suzinoti kokiu komentaru!

Labas

mes lankysim nuo rugsejo, eisim pas Ausra , 1gr. Ziuresim kaip ten bus..daugiau nieko ir nezinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2011 08 16, 16:36)
Labas

mes lankysim  nuo rugsejo,  eisim pas Ausra , 1gr. Ziuresim kaip ten bus..daugiau nieko ir nezinau  unsure.gif

Pasisekė su auklyte wub.gif labai labai švelni ir maloni auklėtoja, tik geriausi atsiliepimai apie ją 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, papasakokit ka apie rozyno darzelius "RUTA" ir "PUSINELI" smile.gif Kokie atsileipimai, kur mums bandyt rasytis ax.gif Esu zalia mama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiene @ 2011 08 17, 11:01)
Sveikos, papasakokit ka apie rozyno darzelius "RUTA" ir "PUSINELI"  smile.gif Kokie atsileipimai, kur mums bandyt rasytis  ax.gif Esu zalia mama  blush2.gif

Labas 4u.gif Maniske per vasara lanko Pusyneli.Nusiskundimu neturiu.Kaip tik sis darzelis man patinka net labiau,nei kuri anksciau lankem.Graziai sutvarkyta aplinka,malonios aukletojos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2011 08 17, 15:38)
Labas 4u.gif Maniske per vasara lanko Pusyneli.Nusiskundimu neturiu.Kaip tik sis darzelis man patinka net labiau,nei kuri anksciau lankem.Graziai sutvarkyta aplinka,malonios aukletojos  thumbup.gif

o jis nesiskaito spec. darzelis?? g.gif idomu visus ten priima, ar tik su daktaru pazimom ax.gif
Atsakyti