QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 10, 15:19)
as darysiu gal po zidinio greiciausiai pries tosta uz tevelius nors nemanau kad eiliskumas kazkoks yra labai svarbus juk kaip padarysim taip ir bus gi mes busim vakaro valdzia
Papildyta:
kas per mintis prasom pasidalinti ir neslepti
o as visiskai nesu iskalbi ir man kazkokia scenos baime net nzn kaip pasirasiau buti svocia bet tikiuosi atlaikysiu reiks ant drasos kokio vynelio ikalt kad nenualpciau pries tiek zmoniu (abiejuose vestuvese apie 60 zmoniu)
Papildyta:
kas per mintis prasom pasidalinti ir neslepti
o as visiskai nesu iskalbi ir man kazkokia scenos baime net nzn kaip pasirasiau buti svocia bet tikiuosi atlaikysiu reiks ant drasos kokio vynelio ikalt kad nenualpciau pries tiek zmoniu (abiejuose vestuvese apie 60 zmoniu)
zinoma, kad valdzia mes, bet man kazkaip norisi viso nuoseklumo, o ne cia sast i viena tema, cia i kita
o mintis na cia labiau mano vyro mintis, mat musu jaunavedziai dabar uz juru mariu darbuojasi ir tik tuoktis cia sugris, tai mes apie ju ivyki pasauliui paskelbsim zinute butelyje, kad aplink gundytoju sumazetu
bet nezinau kaip su ta mintim, igyvendinsim ja ar atsisakysim, del siukslinimo, bet siaip vyras sake, kad lyg yra kazkokios draugijos, kur taip zinutes siuntinejasi, bendrauja
o as vynelio kalt bijosiu, nes net geriausias makiazas nepasleptu mano raudonu demiu
as kaupiausi iki siol, dabar meginu darbuotis ir labai tikiuosi, kad pasilinksiu laiko atsipalaiduot pries svente