Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 10, 15:19)
as darysiu gal po zidinio greiciausiai pries tosta uz tevelius g.gif  doh.gif  nors nemanau kad eiliskumas kazkoks yra labai svarbus juk kaip padarysim taip ir bus gi mes busim vakaro valdzia  bis.gif  bis.gif  bis.gif
Papildyta:

kas per mintis prasom pasidalinti ir neslepti nono.gif

o as visiskai nesu iskalbi ir man kazkokia scenos baime net nzn kaip pasirasiau buti svocia doh.gif  doh.gif  doh.gif  bet tikiuosi atlaikysiu reiks ant drasos kokio vynelio ikalt kad nenualpciau pries tiek zmoniu (abiejuose vestuvese apie 60 zmoniu) blush2.gif  unsure.gif

zinoma, kad valdzia mes, bet man kazkaip norisi viso nuoseklumo, o ne cia sast i viena tema, cia i kita ax.gif

o mintis blush2.gif na cia labiau mano vyro mintis, mat musu jaunavedziai dabar uz juru mariu darbuojasi ir tik tuoktis cia sugris, tai mes apie ju ivyki pasauliui paskelbsim zinute butelyje, kad aplink gundytoju sumazetu hihihi.gif
bet nezinau kaip su ta mintim, igyvendinsim ja ar atsisakysim, del siukslinimo, bet siaip vyras sake, kad lyg yra kazkokios draugijos, kur taip zinutes siuntinejasi, bendrauja

o as vynelio kalt bijosiu, nes net geriausias makiazas nepasleptu mano raudonu demiu blush2.gif
as kaupiausi iki siol, dabar meginu darbuotis ir labai tikiuosi, kad pasilinksiu laiko atsipalaiduot pries svente
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 04 10, 15:48)
merginos gal kuri turit gera minti del darbu pasidalinimu, na be rinkimo ir grudu , balionu sprogdinimo....?

as irgi dar sita problema sprendziu.
O gal kas turi minciu ka dar pasiulyti tevams traukt (lelyte, masinyte). ka dar 2?
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 04 10, 14:48)
na kam koncervuot pavarde isvaziuojant jei ji dar bus mergautine ax.gif

merginos gal kuri turit gera minti del darbu pasidalinimu, na be rinkimo ir grudu , balionu sprogdinimo....?

Kadangi mano jaunieji kartu jau gyvena pas jauniki tai nebus jaunosios islydejimo is jos namu. Islydesim juos abu ir jaunikis uzkonservuos jaunosios pavarde ir perduos ja jaunosios teveliui saugoti, nes grys jau su kita pavarde

Del darbu pasidalijimo tai daro svociutes ramune ir traukia jaunieji ziedlapius arba skaiciau dar, kad jaunieji susodinami nugaromis. Jaunoji laiko Barbe, o jaunikis Kena. Kuris mano kad ta darba atliks jis tai ir kelia savo lele. Svocia skaito, pvz indus plausiu as ir smagu ziureti kai abu pakelia leles arba nei vienas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitana* @ 2011 04 10, 17:58)
Del darbu pasidalijimo tai daro svociutes ramune ir traukia jaunieji ziedlapius arba skaiciau dar, kad jaunieji susodinami nugaromis. Jaunoji laiko Barbe, o jaunikis Kena. Kuris mano kad ta darba atliks jis tai ir kelia savo lele. Svocia skaito, pvz indus plausiu as ir smagu ziureti kai abu pakelia leles arba nei vienas  ax.gif

aciu uz sita minti su Barbemis, jamu 4u.gif kazkaip nebuvau to uztikus. Manau zymiai smagiau skaitosi ir ziurisi, nei paprastas perskaitymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2011 04 10, 19:10)
aciu uz sita minti su Barbemis, jamu  4u.gif  kazkaip nebuvau to uztikus. Manau zymiai smagiau skaitosi ir ziurisi, nei paprastas perskaitymas  thumbup.gif

Gali būti ir su batais (vienoj rankoj jaunosios, kitoj jaunikio, na pasidalina jie irgi nugarom seddedami). Taip pat šakute ir peliu smile.gif Kas kaip sugalvoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2011 04 10, 19:33)
O gal kas turi minciu ka dar pasiulyti tevams traukt (lelyte, masinyte). ka dar 2?

as darbu pasidalinima ir isventinima i seimininkus sujungsiu i viena cia gal ir antra diena bet bus vienas ir tas pats bigsmile.gif padovanosiu abiems po prijuoste ta tokia seksy blush2.gif ir jaunajai viniu o jaunajam plaktuka ir pasakysiu kad nebus jokiu darbu pasidalinimu nuo siolk jie turi visur ir visada vienas kitam padeti ar tai butu valgio gaminimas ar kazkoks namu ukio darbas ax.gif na kazka panasaus dar nesukuriau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 10 balandžio 2011 - 19:04
sveikutes ir as jungiuosi prie jusu grazaus burelio. Mes einam i lioudininkus liepos 30d. Oi kaip sunku nzn kaip reiks atlaikyti gal kas turi grazius zodzius islydint jaunuosius is tevu namu? Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 10, 19:02)
as darbu pasidalinima ir isventinima i seimininkus  sujungsiu i viena cia gal ir antra diena bet bus vienas ir tas pats  bigsmile.gif  padovanosiu abiems po prijuoste ta tokia seksy blush2.gif  ir jaunajai viniu o jaunajam plaktuka ir pasakysiu kad nebus jokiu darbu pasidalinimu nuo siolk jie turi visur ir visada vienas kitam padeti ar tai butu valgio gaminimas ar kazkoks namu ukio darbas ax.gif na kazka panasaus dar nesukuriau blush2.gif

thumbup.gif yra logikos, gali ir man tekti viska perkelti i isventinima, jei laikas spaus, bet manau suzinosiu tik eigoje, bet kadangi filmuos ir fotografuos ribota laika, tai manau jaunieji noretu tai tureti iamzinta
Papildyta:
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 10, 18:57)
Gali būti ir su batais (vienoj rankoj jaunosios, kitoj jaunikio, na pasidalina jie irgi nugarom seddedami). Taip pat šakute ir peliu  smile.gif  Kas kaip sugalvoja smile.gif

nuo sakutes daugiau duriu biggrin.gif neatsargu, bet gali tekti ieskot kazkokiu idomiu leles pakeitimu, nes mano seimoj jau niekas tokiu zaislu neturi, o islaidauti ir vel nesinori, bet pati mintis man pritiko, lyg jos ir truke bigsmile.gif
Atsakyti
Laba dienele,
Gal kas kur užtikot, kaip jaunųjų vardų raides įdomiau apipavidalinti?
Nenoriu rūtelėm pint, be to - kur dabar tos rūtelės auga doh.gif
Nu, nepinsi eglišakiais ar kadagiais doh.gif lotuliukas.gif
Žodžiu, HEEEEEEEEELP unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 04 11, 13:13)
Laba dienele,
Nenoriu rūtelėm pint, be to - kur dabar tos rūtelės auga  doh.gif
Nu, nepinsi eglišakiais ar kadagiais  doh.gif  lotuliukas.gif
Žodžiu, HEEEEEEEEELP  unsure.gif

bandykit i geliu koki salona uzeit tikrai rasit is ko nupint g.gif as kai savo vestuvem dariau tai iskirpau is kartono raides ir po to prie jo prisiuvau suraukta juostele blush2.gif galima ir kazkokiom smulkiom dirbtinem gelytem apklijuot ax.gif na zodziu kas tinka ir patinka mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(norkele @ 2011 04 11, 12:34)
thumbup.gif yra logikos, gali ir man tekti viska perkelti i isventinima, jei laikas spaus, bet manau suzinosiu tik eigoje, bet kadangi filmuos ir fotografuos ribota laika, tai manau jaunieji noretu tai tureti iamzinta

nu bus ir pas mus filmuotojas bet nzn man tas darbu pasidalinimas kazkaip netinka nu nuvalkiota ir tiek schmoll.gif dar nebent traukti lapelius (tokius grazius gal atvirutes mazas) ant kuriu parasyta : su siuo kuponu pusryciai i lova arba su siuo kuponu kambariu tvarkymas visa savaite na kazkas panasaus tuos darbus paversti kaip dovana vienas kitam...

siaip niekas net neziuri i tuos darbus pati kai traukiau tai beveik visi darbai buvo kuriuos ir darom taip kad nelabai ir juokinga buvo (kazkaip pavyko taip issitraukt kad ir kambarius ir vaikus gimdysiu ir valgyt darysiu as) schmoll.gif

ar islydint miego dovanosit kazkokius tai spec rubus?????? as galvoju gal padovanoti graziai supakuotas dezutes kuriu viduje lapelis su uzrasu kokie dar rubai pirmajai nakciai?! rolleyes.gif nes nupirkt kazkokius naktinukus grazius tai ir kainuoja o dar ir itikti kazin ar itiksiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 11 balandžio 2011 - 12:16
Sveikos 4u.gif

QUOTE(norkele @ 2011 04 10, 17:33)

Gali būti mini namukas, pinigų maišelis (baltų centų sauja).

QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 10, 19:02)
as darbu pasidalinima ir isventinima i seimininkus  sujungsiu i viena cia gal ir antra diena bet bus vienas ir tas pats  bigsmile.gif  padovanosiu abiems po prijuoste ta tokia seksy blush2.gif 

O kokia čia ta sexy prijuostė?

Ir dar keletą klausimų turiu, gal kas galės atsakyti:

1. Kažkurioje pradinėje temoje skaičiau apie užduotį jaunikui atvykus į jaunosios namus kirpti voratinklį su kiekvienu nukirpimu sakant po meilų kreipinį. Kokiu principu tas voratinklis gaminamas ir tvirtinamas?

2. Ar po 24 h daromi užsėdimai? (vestuvės dviejų dienų)

3. Kur galima rasti valgomų litų?

4. Kada metama puokštė jei vestuvės dviejų dienų?

5. Kur galima užsisakyti balandžius ir kaip jie transportuojami?

6. Dar įdomi pasirodė idėja su gelio balionais dėžėje. Įdomu, kokiu tikslu jie leidžiami, kada ir kiek jų reikia, kad būtų efektas?

Iš anksto dėkoju nepatingėjusioms atsakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 04 11, 11:13)
Laba dienele,
Nenoriu rūtelėm pint, be to - kur dabar tos rūtelės auga  doh.gif
Nu, nepinsi eglišakiais ar kadagiais  doh.gif  lotuliukas.gif
Žodžiu, HEEEEEEEEELP  unsure.gif

as is kartono kirpsiu raides ir isklijuosiu samanom, va kaip cia user posted image

QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 11, 12:14)

ar islydint miego dovanosit kazkokius tai spec rubus?????? as galvoju gal padovanoti graziai supakuotas dezutes kuriu viduje lapelis su uzrasu kokie dar rubai pirmajai nakciai?!  rolleyes.gif  nes nupirkt kazkokius naktinukus grazius tai ir kainuoja o dar ir itikti kazin ar itiksiu doh.gif

maciau viena video, kur islydejo miegot jaunuosius, tai uzdejo kepuraites tokias ale senovines parauktas, labai gerai atrode....o del rubu dar nznau g.gif
Atsakyti