Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(elwa @ 2011 04 08, 22:49)
xxelvaxx@gmail.com Šiaip nesudėtinga turėtų būt g.gif Karamele_21 gal ir tu gali savo "Nuotakos" aprėdo schemutę atsiųst? Ačiū 4u.gif

Svarbiausia, kad pačiai malonus užsiėmimas mirksiukas.gif Aš nesu labai iškalbinga, MB kalbesnis, jam tik viską reik panosei paduot tai kai ką paskaitys, kai ką paimprovizuos, na ir aš kur nors bandysiu įsiterpt biggrin.gif O žmonių tikrai nemažai bigsmile.gif mūsiškėse nusimato, kad turėtumėm linksmint apie 44 žmogeliukus... tongue.gif

Aš tai ir savų dar netūrėjau 4u.gif Bet vestuvių tai daug atšokus esu alc.gif biggrin.gif Ir mes abu iškalbingi, tai kaip nors atsilaikysim blush2.gif Ir žmonių tiek pat tūrėsim - 44 rolleyes.gif Šiandien žadėjom prie scenarijaus prisėst, bet vėl nesigavo verysad.gif
Atsakyti
Kadangi as nieko neturiu gero parodyt, tai gal kam kas pravers...

Svocia pristato jaunaja:

Oi, kaip greitai bėga laikas
Rodos ką tik buvo vaikas
Vakar buvo mergina
O šiandiena jau žmona.

Šviesiaplaukė Lietuvaitė
Nuoširdi gera mergaitė
Moka megzti virbalais,
sutaria ji su draugais

Ekonomika išmano,
nebebus šeimoje bado.
Puikiai kalba, puikiai šoka
Už parankės vaikščiot moka

Žino, kam reik nusilenkti
Ką pasveikint, ką aplenkti.
Linkiu jaunajai nesenti
Ir su vyru su gyventi.

Pirslys: Aš irgi nenoriu nuo piršlienes atsilikti, tai dabar paklausykite apie (jaunosios vardas) isrinktąjį (jaunojo vardas).

Jaunojo charakteristika

Vyras jis kaip reta tvirtas
O be to ir ne iš kelmo spirtas
Mokslus aukštus jis išėjo
Paskaitose daug sėdėjo.

Žino straipsnius kaip juristas
Pats neblogas kultūristas
Skaito knygas trim kalbom
Geria – tik retom progom

Gero būdo jis, kaip reta
Kas savaitgali pas mama lekia.
Turi butą ir mašiną,
Kuri Renuku (masinos pavadinimas) vadinas.

Toks protingas ir žavus
Neš jis viską į namus
Susitars net su gandru,
Kad lankytųsi laiku!!

O dabar prašome sveteliai, pakeliame taures už jaunuosius!

Atsakyti
na perskaiciau beveik visas temas o geras mintis susikeliau i wordini faila ir po to is ju lipdziau scenariju siaip vestuvese tesu buvusi 2 kartus vienos buvo pacios (nelabai ka prisimenu blush2.gif ) o per kitas su 2 men lelium tai nieko nemaciau o svocia busiu pirma karta 4u.gif jau dabar kosmarus sapnuoju kad daug ko nespeju ir kazkas netaip blush2.gif g.gif doh.gif

nuotakos schemutes neturiu virsu matavau pagal buteli o apacia atsispausdinau schema bet nunerusi ismeciau o kompe nera doh.gif verysad.gif bandziau ieskoti bet nerandu nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 09, 10:53)
jau dabar kosmarus sapnuoju kad daug ko nespeju ir kazkas netaip blush2.gif  g.gif  doh.gif

lotuliukas.gif nors man vestuves liepos pabaigoj, bet as ir jau karta sapnavau kad atsikeliau vestuviu ryta ir o dieve gi niekas nepadaryta, nei laikrastukai, nei seimos zidinys, net scenarijaus neturiu, nu zodziu visikai nieko... tai po tokio sapno sakiau birzeli rimtai uzsiimsiu darbais, kad nereiktu paskutine nakti sedeti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitana* @ 2011 04 09, 16:33)
lotuliukas.gif nors man vestuves liepos pabaigoj, bet as ir jau karta sapnavau kad atsikeliau vestuviu ryta ir o dieve gi niekas nepadaryta, nei laikrastukai, nei seimos zidinys, net scenarijaus neturiu, nu zodziu visikai nieko... tai po tokio sapno sakiau birzeli rimtai uzsiimsiu darbais, kad nereiktu paskutine nakti sedeti  thumbup.gif

musu irgi liepos gale ,bet darausi dabar po truputi..birzeli noriu atostogaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 08, 17:37)
zadejom ir mes laiska gandrui i buteli kist ir mest i upe bet po to pagalvojau kad per kitu metu DAROM akcija ras kas nors blush2.gif  lotuliukas.gif tai nusprendziau paskaityti prie tilto duoti jauniesiems islankstyti lektuveli ir paleisti o jei nukris kur i zoles tai pasakysiu kad gandras ras ir perskaites butinai atnes ko praso blush2.gif  g.gif
o ispirkai stalo desiu jaunuju foto po lektem (cia jau extra atvejui jei neuzleis), turiu saldainiu virve kokiu 8m su buteliu gale, dar darysiu karolius is makaronu jaunajai ir svociai (kad dar grazesnes butu), pirsliui zvake (kad geriau lovos gale viska matyt butu) o jaunikiui sex energijos (kad jegu pirmai nakciai pakaktu) na ir visa  tuom siulyciu palydeti jaunuosius pirmai nakciai.... manau turetu atlaisvint stala blush2.gif  g.gif

thumbup.gif idejos
o as ne gandrui laiska noriu butelyje siusti, cia kita mintis, tik nezinau atsisakyti jos ar palikti.
Mane visi itikineja, kad nebus sunku man pasisakyti, juk atseit iskalbinga esu, bet kazkaip abejoju, manau bus kaip per koki diplominio darbo gynima, atsistoji, kinkos dreba, balsas dreba, viska zinai o protinga pasirodyt nepavyksta biggrin.gif o kad nepadaryta daug suvenyru ne nekalbu...o taip noretusi ir man jums kazka parodyti smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norkele: 10 balandžio 2011 - 01:55
QUOTE(Neringučia 777 @ 2011 04 09, 15:14)
musu irgi liepos gale ,bet darausi dabar po truputi..birzeli noriu atostogaut  biggrin.gif

O as tik birzeli suzinosiu ar bus normalios vestuves kavinej ir t.t. ar tik pasisedejimas namuose seimos rate. Todel ir negaliu visko daug prisiruosti, kad paskui nebutu bereikalingai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *gitana*: 10 balandžio 2011 - 10:09
MERGINOS ar darysit kuri pavardes konservavima, nezinau kurioje vietoje iterpti?
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 04 10, 10:23)
MERGINOS ar darysit kuri pavardes konservavima, nezinau kurioje vietoje iterpti?

As darysiu... Tai bus uzduotis jaunikiui pries islydejima is namu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, jungiuosi prie jusu saunaus burelio mirksiukas.gif mano darbymetis dar tik prasideda.. finalas birzelio 18d.- 19d. smile.gif iki siol skaitinejau temas, rinkausi medziaga... pradesiu delioti, lipinti i vietas po truputi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 04 10, 13:23)

as darysiu gal po zidinio greiciausiai pries tosta uz tevelius g.gif doh.gif nors nemanau kad eiliskumas kazkoks yra labai svarbus juk kaip padarysim taip ir bus gi mes busim vakaro valdzia bis.gif bis.gif bis.gif
Papildyta:
QUOTE(norkele @ 2011 04 10, 03:51)
thumbup.gif  idejos
o as ne gandrui laiska noriu butelyje siusti, cia kita mintis, tik nezinau atsisakyti jos ar palikti.

kas per mintis prasom pasidalinti ir neslepti nono.gif

o as visiskai nesu iskalbi ir man kazkokia scenos baime net nzn kaip pasirasiau buti svocia doh.gif doh.gif doh.gif bet tikiuosi atlaikysiu reiks ant drasos kokio vynelio ikalt kad nenualpciau pries tiek zmoniu (abiejuose vestuvese apie 60 zmoniu) blush2.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringučia 777 @ 2011 04 09, 18:14)
musu irgi liepos gale ,bet darausi dabar po truputi..birzeli noriu atostogaut  biggrin.gif

kuo oras grazyn visai noro nebelieka sedet namuose ir ruostis taip kad geriau dabar viska susidesiu pasidarysiu ir po to tik poilsiausiu ir kaupsiuos moraliskai nail.gif nail.gif nail.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitana* @ 2011 04 10, 12:31)
As darysiu... Tai bus uzduotis jaunikiui pries islydejima is namu  mirksiukas.gif

na kam koncervuot pavarde isvaziuojant jei ji dar bus mergautine ax.gif
na as zinau kad eiliskumas musu valioje, bet as galvoju kurioje vietoje prasmingiausia. na man atrodo labai tiktu kai dokumentus ptistatysim, nes jau ji ne mergautine bus, bet nezinau kaip su laiku, nes tas pirmas uzsedimas ir taip darbu pilnas doh.gif
viskas merginos bus gerai, na cia toms kur nebandziusios pirsliaut, sunkiausia buna tik pradet, o paskui viskas savaime iseis. del laiko ir nepergyvenkit, na ar spesiu arne viska, eigoje daug kas keiciasi, atsiranda tusciu pauziu, tada trauki koki tosta, ar dar ka biggrin.gif
merginos gal kuri turit gera minti del darbu pasidalinimu, na be rinkimo ir grudu , balionu sprogdinimo....?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele:): 10 balandžio 2011 - 15:54