QUOTE(mulka5 @ 2011 05 12, 18:05)
O s....
Kas čia per liaudis papuolė?
ai gi papuola
kiek supratau tai zmones kurie susidelioje viena filmo scenariju ir neduok dieve kas nors ji pakeis. Visa laika kazkaip itartinai ziurejo i tai ka darem, visus vaike, balsa kele ir pries mamas ir jaunaja bare, o ka jau kalbet apie kitus svecius, mat ima ir uzsimerkia kazkas ar sneka. O mane suerzino, kad gamtoj negana, kad jiems net nebuvo idomu poru zaidzianciu pafilmuot, bet dar ir demonstratyviai pareiske, kad va ju zaidimas tai geras (tas kur apie buteli suktis reikia ir pamerges ieskot), ne tai ka as kad organizavau. Is vis ju deka pulkas buvo kazkoks suskaidytas. Gal as pernelyg senoviskai mastanti, bet man atrodo, kad jei jau ima jaunieji pulka tai tam kad smagu butu, o ne kaip kazkokius statistus, kurie turi prisijungt, kai reikia dekoraciju. Cia zinoma prisiimu ir savo kalte, nes po tos jo pastabos buvau ismusta is veziu, tesem zaidimus, bet ne puse to nebuvo ka planavau.
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 12, 18:50)
Nebegaliu nervas jau man irgi ima kai reikia ruostis dvejoms vestuvems ir da skirtingai, nes vienose rutu nesides kitose is vienu tik namu iseis ir t.t....B is vis nepatenkintas kad sugadintos atostogos iseis
O man patinka, kad reiks skirtingas daryt, tik si syki sakiau reiks kazkaip judet pradet anksciau, kad ir nuo ryt
nes kai netiketai isejau i darba tai visa nasta gule ant vyro peciu. Viska pirko, padejo man gamint.
Siaip ir mus gyre, mane, kad cia ne pirma vestuve (na ir dar grazesniu zodziu girdejau
), bet itampos tikrai uzteko, nes sekantis pokstas buvo pasikeitimai mano scenarijuj, kai jaunieji savo staigmena paankstino ir man teko viska deliotis is anksto, kad neduok dieve nuometo nenuimciau ne 12, kad spetume su visom atrakcijom kol filmuotojas neisvaziavo
zodziu tikras egzaminas, kuri islaikiau
QUOTE(zuikute24 @ 2011 05 12, 20:13)
Negaliu dar pasirodyti, nes neturiu foto.
Prie baznycios saude sirdeliu tokiu istirpstanciu patrankos, buvo nerealiai grazu
savo maciau jau kelias foto, nes fotografai i neta isideje.
kas per patrankos?
Meginsiu trumpai pasakyt ka dariau:
Laukem jaunojo pas nuotaka ant duru pasikabine skelbima apie "paieska", MB atseit toki rado ir atveze, bet as dar ji "ismeginau" (ejo kur vede juosta atsakinedamas i klausimus, uz neatsakyta butu dainaves ekspromtu daina apie meile jaunajai, deja visus atsake, bet kad netiksliai vis tiek privertem dainuot o palyda galejo gelbet. Tada rode su ranksluosciu kokio tvirtumo santuokos nori ir t.t., tada aprenge jaunaja ir tostai sampanas, vainikelio segimas, poros, palaiminimas(zodziu kaip visur). Po zakso liko siek tiek laiko tai parke papozavo ir pasiuliau jauniesiems pasitikrint ar tikrai tuos ketina vestis prie altoriaus (jaunaji pazint is nosies, jaunaja is kojos). Dar maloni staigmena buvo netoliese grojantys muzikantai, ten pasokom. Baznycioj ziedlapiai ne mano iniciatyva
o mes lauke padalinom balionus ir lapelius palinkejimams rasyti, poros ir sveciai rase ir iteike jauniesiems, paleidom Dievuliui
tada gamtoj tiltas, ant jo surakino sirdeles, ismete rakteli. Veliau kai atsidurem prie vandens nuplukdem buteli su zinia apie santuoka. Ir nuo cia praktiskai jaunuju neatgavau, nors buvau paruosusi ir jiems zaidimu. Tada jau namuose kaip ir priklauso: zidinys, zodziai tevams, visokie darbu pasiskirstymai, buciniu mokymai. Visa vakaro eiga maloniai derinom su muzikantu, jis stebejo mane ir pilde tas vietas kai norejosi man patylet
Deja dalis sios veiklos buvo nustumta jau po vidurnakcio, o tai reiskia, kad zmoniu demesingumo nerasta. Siunciau per stala savo gamybos "Teisingo gyvenimo receptu" knyga, leliuka su kojinaitem, kad isrinti varda, tevams saldainiu karolius su masinyte, lelyte ir pinigu maiseliu, nakciai siuvau trumpus naktinukus su Meiles simfonija. Dovanojom puokste roziu is pinigu, o dezej paslepta medaus indeli su dideliu saukstu (koks buvo tekstas ne nezinau, vyras dare) ir dar visokios smulkmes.
Na kaip ir sakiau, jei zmones gyre gal nebuvo dideliu kliurku
Papildyta:
QUOTE(jovituxss @ 2011 05 12, 22:28)
ogogo kaip anksti,kada bereikejo išsigražint?jaučiu be miego likai?
gerai tu sakai
kiek reikejo tik pamiegot. As planavau gultis labai anksti, bet kaip ir pries egzamina vis atrodo dar daug padaryt galima, o ir daug neaiskumu buvo tai zinoma lova pasiekiau jau geroka po vidurnakcio. O ryte nulekus i kirpykla
suzinojau, kad tipo negerai laika pasizymejau, visa valanda laukiau kirpejos. Ir zinoma i savo sudeliota laika nespejau.