Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(mulka5 @ 2011 05 12, 12:03)
Man ir sloga prasidėjo. doh.gif Tai per mergvakary būsiu varvančia nosimi, tikiuos iki kito savaitgalio praeis. doh.gif
Nors aš ne sriukis, bet pasinaudosiu šiuo receptuku. mirksiukas.gif
Jei bus pabroliai, lai jie įneša karvojų su muzika. O tu žodžius kokius gali paskaityt.
4u.gif
Arba klausk jaunosios, ar reik to karvojaus. Aš savo piršlienei sakiau , kad ir taip daug atrakcijų, bus gerai ir be jo. biggrin.gif  Tai sūrį pateikė ant rytojaus, visi paragavo ir "užskaitėm"  tongue.gif

Nu susipainiojau dabar, o kodel tas suriss spaudziamas, tipo pirmoji naktis ar ne?
O del reCeptuko tai prasom I sveikata, kad tik padetu thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražiai papuoštas krepšys - ir man tinka spalva, ir papuošimo stilių skolinsiuosi blush2.gif (pamergės bus mėlynos)... žiūriu populiari spalva drinks_cheers.gif
Atsakyti
krepsi toki dariau nes tinka man prie suknes (mano melyna ilga, o pamergiu melynos trumpos) be to vestuviu spalva melyna thumbup.gif ziuriu visos cia kazkaip melynos bus drinks_cheers.gif

pazadu torta viena atsispausdinau issikirpau o ant kitu vedziojau su piestuku ir karpiau, nes ta maketa kai atsispausdini labai storos linijos gaunasi o ant baltu lapu schmoll.gif
Atsakyti
AČIŪ svociutes uz palaikyma.Pabandysiu ta receptuka mirksiukas.gif viskas butu gerai,bet kad esu paruosusi daina jauniesiems,reiks padainuot,tai nzn kaip balsa atgaivint doh.gif bet tikiu - viskas bus gerai...
O del nuometo, as sakysiu, kad jaunajai nuometas priklauso tik pirma vestuviu diena. Kad tai liks tik prisiminimuose. Kad dar vakar ryte jus buvot panele ir kavalieraitis, o siandien jau esat ponia....ir ponas....abiem po skrybele.
Atsakyti
sveikutes.
dabar susimasciau g.gif pasirasiau zodziu nuometo nuemimui, o jei mano jaunoji jo nesides, tai kaip tada g.gif ka sakyti uzdedant skrybele, nors as galvoju jaunajai karolius, o jaunikiui slipsa!bet tai ka sakyti tokiu atveju??? g.gif
beja pas mus dominuos Sviesiai zalia ir geltona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2011 05 12, 14:20)
sveikutes.
dabar susimasciau g.gif pasirasiau zodziu nuometo nuemimui, o jei mano jaunoji jo nesides, tai kaip tada g.gif ka sakyti uzdedant skrybele, nors as galvoju jaunajai karolius, o jaunikiui slipsa!bet tai ka sakyti tokiu atveju??? g.gif
beja pas mus dominuos Sviesiai zalia ir geltona biggrin.gif

As va kaip sakysiu:Jaunoji būna tik žiedų sumainymo dieną. Jau prasidėjo nauja para.Šiandien tu jau moteris. Kadangi šiais laikais šeimos vyriausias virėjas nebūtinai moteris, ir jis nenešioja prijuostės ir skarelės, tai Jauniesiems įteikiame šiuolaikines skrybėles, kad turėtumete kuo pasipuošti, kai į restoraną eisit vakarieniaut! O jei ryte po audringos nakties tingėsit pusryčius gamint, nereiks šukuotis, skrybėles ant galvos ir į kavinę pusryčiaut bėkit.
panasiai su karoliais ir slipsu galima sugalvot.

O sakykit kai vestuves vieno vakaro,ar visos apdovanojat baliui einant i pabaiga muzikantus,ka jiems iteikti?Musu atveju balius uzsakytoje sodyboje,seimininkes reik apdovanot.As pasiruosiau apdovanojimus visiems teveliams,o gal net visiems sveciams teikiat dovanas,ai dar komendantai blink.gif susipyniau
Atsakyti
Sveikutes,
atejau paziureti kaip gyvenat, kaip pasiruosimas einasi, bet jauciu ne ka beperskaitysiu, laiko mazai o jus greitos
QUOTE(zuikute24 @ 2011 05 10, 14:37)
Labas darbstuoles, pasidalinsiu kaip praejo musu pirsliavimas savaitgali. Buvo viskas super, kazkokiu dideliu nesklandumu nebuvo. Oras nebuvo labai geras, bet pabuvome ir gamtoje. Visiems patiko zaidimai gamtoje, ypac tas kur merginos su skarelemis, vaikinai su kelnaitem ir turi susikesiti nustojus groti muzikai. Galvojau kad bus sunkiau kalbeti pirma karta vedant vestuves, bet ejosi visai neblogai ir man, ir vyrui  ax.gif Is pradziu buvo sunkokiai sususneketi su muzikantais nors ir buvom viska is anksto suderine, bet paskui isivaziavom.

Labai uz tave dziaugiuosi. Smagu, kad viskas kas sumastyta pasiteisino.
Savaitgali sventei tikrai ne pati geriausia turejom, bet po pietu gamtoj ne toks jau ir blogas oras buvo, bent jau mes sedejom uzuovejoj. Deja deja verysad.gif man taip nepasiseke kaip tau, tiesiog ten sventej teko susiriet su fotooperatoriais. Karsto budo esu, galvojau gal pati pasikarsciavau, bet pasirodo beveik visiems ju elgesys nesuprantamas. Galvojau nepavyks susivaldyt ir test vakaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 12, 13:01)
man darbymetis prasidejo susikarpiau saldainiu popieriukus, issikarpiau puse pazadu torto, prisispausdinau visokiu etikeciu ir pasipuosiau krepsa.... imetu pasirodyti blush2.gif  ax.gif

Nu kokia bitė devindarbė thumbup.gif Man PRIMINEI, kad reik krepšį susirast ir pasipuošt. lotuliukas.gif Ot atmintis doh.gif

QUOTE(Crazy Lady @ 2011 05 12, 13:25)
gaila tik, kad daryt kąžką galiu kai vaikai miega pietučių arba naktį, nes kitaip nieko neišeina doh.gif 

Pas mane taip pat, kai tik užmiega doh.gif

QUOTE(Lincejus @ 2011 05 12, 13:55)
Nu susipainiojau dabar, o kodel tas suriss spaudziamas, tipo pirmoji naktis ar ne?

Taip po pirmos nakties jie spaudžia iš varškės sūrį ir pateikia ant rytojaus visai vestuvių svitai mirksiukas.gif

QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 12, 14:35)
pazadu torta viena atsispausdinau issikirpau o ant kitu vedziojau su piestuku ir karpiau, nes ta maketa kai atsispausdini labai storos linijos gaunasi o ant baltu lapu schmoll.gif

Pasidaryk blankias juostas ir atsispausdins kaip su pieštuku. mirksiukas.gif

QUOTE(norkele @ 2011 05 12, 18:21)
tiesiog ten sventej teko susiriet su fotooperatoriais.

O s.... doh.gif Kas čia per liaudis papuolė? g.gif
Atsakyti
nu va nenoriu jokiu skareliu ir skrybeliu deti nuemus nuometa unsure.gif tai prasysiu kad antra diena jaunosi nesidetu nuometo ir praplauksiu taip tikiuosi ax.gif nebent kazkur kazka perskaitysiu ir patiks blush2.gif turbut pas mane su rankdarbiais kaip ir baigta dabar liko tik viska susipirkt nors saraselis doh.gif
Atsakyti
Prasau patarkit, o kaip daryti su nuometu, kai pas mus tik jaunieji ir pirsliai. Jokiu poru daugiau nebus. Juk nuometa nuemus reikia uzdeti pirmai pamergei, o mano atveju kur ji padeti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitana* @ 2011 05 12, 17:19)
Prasau patarkit, o kaip daryti su nuometu, kai pas mus tik jaunieji ir pirsliai. Jokiu poru daugiau nebus. Juk nuometa nuemus reikia uzdeti pirmai pamergei, o mano atveju kur ji padeti?  g.gif

Jei antra diena bus - tai labai paprasta - tiesiog iš ryto jo neužsidėti.O jei tik viena diena - irgi paprasta, jaunoji išlydima su nuometu ant galvos smile.gif
Atsakyti
Nebegaliu nervas jau man irgi ima kai reikia ruostis dvejoms vestuvems ir da skirtingai, nes vienose rutu nesides kitose is vienu tik namu iseis ir t.t....B is vis nepatenkintas kad sugadintos atostogos iseis
Atsakyti