Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(Crazy Lady @ 2011 05 11, 14:50)
o taures įteikinėja kada? blush2.gif

as galvoju iteikti po svocios pasveikinimo tik uzsedus prie stalo, kitaip tariant pries geriant pirmaji sampana.
Atsakyti
QUOTE(Darling... @ 2011 05 12, 10:38)
as galvoju iteikti po svocios pasveikinimo tik uzsedus prie stalo, kitaip tariant pries geriant pirmaji sampana.

bet pirmasis sampanas manau geriamas po baznycios lauke g.gif blush2.gif tada visi kelia pirma tosta uz jaunuosius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2011 05 11, 17:12)
Šeštadienis nenumaldomai arteja, o as su sloga,buvo ir kakla susuke,bet jau atsileido. doh.gif

Sriuki laikykis, pabandyk tokia arbatele pasidaryt: isipilk 50gr.konjako, citrinos nepagailek ir medaus ir aisku kokios nori arbatos. Turetu padet mirksiukas.gif
Man padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2011 05 12, 09:03)
Kad pas jas tempai labai greiti,neturiu tiek laiko prie kompo sedet,nes persikelem i nama,tai darbu milijonai:-D

jau sulėtėjo iki 5 psl per parą biggrin.gif

visai gražiai dekoruotos spynos
Atsakyti
Merginos turiu klausimuka. Patarkit kaip man geriau padaryt su karvojumi smile.gif ar ji kaip nors graziai pateikt, ar paprastai padet ant stalo ir tiek g.gif nes pas mus pirslio korimo nebus, na tiksliau as pati padarysiu kad nebutu, o ryte tik pusrytukai. Tai va dabar ir galvoju kaip cia geriau padarius schmoll.gif o gal isvis jo nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2011 05 11, 17:12)
Šeštadienis nenumaldomai arteja, o as su sloga,buvo ir kakla susuke,bet jau atsileido. doh.gif

Man ir sloga prasidėjo. doh.gif Tai per mergvakary būsiu varvančia nosimi, tikiuos iki kito savaitgalio praeis. doh.gif

QUOTE(Lincejus @ 2011 05 12, 11:26)
Sriuki laikykis, pabandyk tokia arbatele pasidaryt: isipilk 50gr.konjako, citrinos nepagailek ir medaus ir aisku kokios nori arbatos. Turetu padet mirksiukas.gif
Man padeda thumbup.gif

Nors aš ne sriukis, bet pasinaudosiu šiuo receptuku. mirksiukas.gif

QUOTE(Lincejus @ 2011 05 12, 11:56)
Merginos turiu klausimuka. Patarkit kaip man geriau padaryt su karvojumi smile.gif ar ji kaip nors graziai pateikt, ar paprastai padet ant stalo ir tiek  g.gif nes pas mus pirslio korimo nebus, na tiksliau as pati padarysiu kad nebutu, o ryte tik pusrytukai. Tai va dabar ir galvoju kaip cia geriau padarius schmoll.gif o gal isvis jo nereikia schmoll.gif

Jei bus pabroliai, lai jie įneša karvojų su muzika. O tu žodžius kokius gali paskaityt.
4u.gif
Arba klausk jaunosios, ar reik to karvojaus. Aš savo piršlienei sakiau , kad ir taip daug atrakcijų, bus gerai ir be jo. biggrin.gif Tai sūrį pateikė ant rytojaus, visi paragavo ir "užskaitėm" tongue.gif
Atsakyti
Labas svociutes! smile.gif
skaitineju foruma ir matau kad mazai kas pasakyta apie jaunikio islydejima is namu. ka ruosiate savo pirsliams isimintinam sunaus atsisveikinimui su tevu namuciais? as jaunosios pavardes raides lipdysiu ir jas i stikline dezute sudesiu bei jaunosios teveliams iteiksiu dekodama uz pavarde ir kartu tai bus atsisveikinimas su mergautine pavarde.
tik va o ka jaunikio tevams padovanoti simbolisko? mastau apie gimines medi - bet nesauna i galva mintis kaip ir is ko ji "gaminti"

gal turit kokia grazia mintele? cool.gif
aciu
Atsakyti
man darbymetis prasidejo susikarpiau saldainiu popieriukus, issikarpiau puse pazadu torto, prisispausdinau visokiu etikeciu ir pasipuosiau krepsa.... imetu pasirodyti blush2.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Super krepsys man labai toks tiktu prie sukneles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 12, 08:40)
bet pirmasis sampanas manau geriamas po baznycios lauke g.gif  blush2.gif  tada visi kelia pirma tosta uz jaunuosius rolleyes.gif

Aha.. smile.gif turėjau omeny "pirmas" sodyboje.

QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 12, 12:01)
man darbymetis prasidejo susikarpiau saldainiu popieriukus, issikarpiau puse pazadu torto, prisispausdinau visokiu etikeciu ir pasipuosiau krepsa.... imetu pasirodyti blush2.gif  ax.gif
user posted image

thumbup.gif
Spalva prie pamergiu sukneliu tiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 12, 13:01)
man darbymetis prasidejo susikarpiau saldainiu popieriukus, issikarpiau puse pazadu torto, prisispausdinau visokiu etikeciu ir pasipuosiau krepsa.... imetu pasirodyti blush2.gif  ax.gif
user posted image

va kokia šaunuolė thumbup.gif aš irgi jau pradedu darbymetį ax.gif gaila tik, kad daryt kąžką galiu kai vaikai miega pietučių arba naktį, nes kitaip nieko neišeina doh.gif
pažadų tortą pirma spausdini maketą paskui karpai ar kaip darai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Lady: 12 gegužės 2011 - 12:27
Merginos, jau buvau klausus anksčiau, bet taip ir neatsakė niekas:

Kaip gražiau padaryti voratinklį ant durų kai pasitinkam jaunąjį su užduotimis?

Kokias simbolines dovanėles siųlytumėt dovanoti muzikantui, fotografui, meilės ir sveikatos ministrams (širdutės ir švirkštai netinka smile.gif)?

Atsakyti