Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(simoselis @ 2011 05 10, 21:47)
Merginos, kurios naudojot gintaro dulkes, kokio kiekio prireikė? Nes man gramai nieko nesako blush2.gif

aha, is tiesu, gal kuri gali patart, kiek tu dulkiu uzsipirkt? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lincejus @ 2011 05 11, 12:03)
As ir noreciau suzinot issamiau apie si zaidima mirksiukas.gif lyg negirdetas. Aciu is anksto smile.gif

panasu, kad jau choru klausiam koks cia zaidimas blink.gif , prasom prasom mus apsviesti, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 05 11, 15:50)
o taures įteikinėja kada? blush2.gif

Manau visai gražu po bažnyčios, juk greičiausiai vaišinsitės šampanu, jei yra tarpas tarp civilinės (jei į ją einat), tada galit įteikti jauniesiems taures ir lai jie geria iš jų, o ne iš plasmasinių. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šeštadienis nenumaldomai arteja, o as su sloga,buvo ir kakla susuke,bet jau atsileido. doh.gif
Atsakyti
Sveikos,as tai taures ankstesnese vestuvese namie iteikiau,tai jaunieji namie is ju gere,paskui gamtoj,manau ir dabar taip pat darysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2011 05 11, 17:13)
Sveikos,as tai taures ankstesnese vestuvese namie iteikiau,tai jaunieji namie is ju gere,paskui gamtoj,manau ir dabar taip pat darysiu smile.gif

namuos neišeis, nes jie susitiks bažnyčioj ax.gif jaučiu išėjus iš bažnyčios įteiksiu g.gif

kodėl pas birželinukus neužsuki? smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
uz keliu savaiciu dalyvausiu vestuvese, ir mano uzduotis uzimti gamtoje poras, gal zinote keleta zaidimuku? busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti

Aš taures įteiksiu tik susėdus prie stalo, po pasisveikinimo.
Atsakyti
beskaitinėdama radau tokią, mano akimis žiūrint, mielą smulkmeną wub.gif kalendorių skaičiuojantį likusias dienas iki vestuvių. gal kas darėt ir galit pasidalinti idėjomis? norėčiau pagaminti, nes žinau, kad mano nuotakai patiktų tokia smulkmenėlė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 05 11, 19:20)
namuos neišeis, nes jie susitiks bažnyčioj ax.gif  jaučiu išėjus iš bažnyčios įteiksiu g.gif

kodėl pas birželinukus neužsuki? smile.gif

Na jei nebus isleidimo is namu,tada sitas variantas thumbup.gif
Kad pas jas tempai labai greiti,neturiu tiek laiko prie kompo sedet,nes persikelem i nama,tai darbu milijonai:-D
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 05 12, 08:33)
beskaitinėdama radau tokią, mano akimis žiūrint, mielą smulkmeną wub.gif  kalendorių skaičiuojantį likusias dienas iki vestuvių. gal kas darėt ir galit pasidalinti idėjomis? norėčiau pagaminti, nes žinau, kad mano nuotakai patiktų tokia smulkmenėlė ax.gif

as norejau sveciams kalendoriukus, su jaunuju foto padaryti, kaip atminimo dovaneles. Kalendorius zymetu pirmuosius vedybinius metus, nuo vestuviu pirmosios dienos..iki kol sueis pirmosios ved. metines. Bet galvojau daryt foto salone, esu kazka panasaus uzsakinejusi, tik nezinau kiek tatai kainuos reikes pasidomet
Atsakyti

As taures iteiksiu pas jaunaja namuose, kai vaisinsimes pirmu sampanu
Atsakyti
svociutes kaip nuiminesit nuometa? visur kaip skaitau tai taip senoviskai palenk galvele... tau jis nepriklauso tu jau zmona.... paupuos skarele.... noretusi kazko tokio siu dienu bet niekas nelenda i galva... g.gif

ryana yra atskira temele apie vestuviu zaidimus tai tikrai is ju issirinktum mirksiukas.gif

sriukis mes su tavim ir uz tave laikom kumscius viskas bus gerai, nors man dar toli bet jau dabar pilva kutena... g.gif blush2.gif tai kas bus paskutine savaite neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 12 gegužės 2011 - 08:39