Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(Crazy Lady @ 2011 05 09, 23:06)
Vilniuj yra Pamėnkalnio gatvėj pirkt, o šiaip galima internetu nusipirkt....
panašūs yra vandens žibintai
user posted image

Tik tuos vandens zibintus patarciau leisti ezere, cia kazkas zadejo upej, mes pernai per dvejas vestuves bandem paleisti upe, bet labai prastai gavos. Jei srove kiek stipresne, iskart juos apvercia ir nera jokio efekto, nebent upe labai nesrauni, tada jie plauktu letai ir tikrai turetu graziai atrodyt.
Atsakyti
jaučiu vestuvės pataps ugnies garbinimo švente doh.gif bet nuotaka taip nori, o jos noras man įsakymas smile.gif tarkim šeimos židinį užkuriam per pirmą užsėdimą - po santuokos liudijimo įteikimo, gintaro dulkes 24 val lauke kartu su Ilgiausių metų.... o nebūtų per daug iškart po to tuo žibintus paleist g.gif
Atsakyti
Man dar iškilo toks klausimas. Labai gražus man tas pažadų tortas, norėčiau daryti, bet naudoti jį kaip svečių prisistatymui man netinka, nes daug svečių, ir tikrai per ilgai užtruktų. Kaip dar būtų galima jį panaudoti? Ar kuri nors darėte kitaip (ne tik prisistatymui)?

ir dar klausimukas dėl židinio pašvetinimo ir perdavimo bažnyčioje. Kada taip darėte? Po visų mišių kunigas pašventina, ir kas perduoda tėvai? piršliai? ar sakomi kokie nors žodžiai?
Atsakyti
QUOTE(ievuze.t @ 2011 05 10, 08:17)
Man dar iškilo toks klausimas. Labai gražus man tas pažadų tortas, norėčiau daryti, bet naudoti jį kaip svečių prisistatymui man netinka, nes daug svečių, ir tikrai per ilgai užtruktų. Kaip dar būtų galima jį panaudoti? Ar kuri nors darėte kitaip (ne tik prisistatymui)?

ir dar klausimukas dėl židinio pašvetinimo ir perdavimo bažnyčioje. Kada taip darėte? Po visų mišių kunigas pašventina, ir kas perduoda tėvai? piršliai? ar sakomi kokie nors žodžiai?

As zadu ji daryti, bet ne kaip prisistatyma, o tieisog i vidu ideti pora saldainiu su naunuju nuotrauka, kaip prisiminimas apie vestuves
Atsakyti

gal gali tada panaudoti kaip padeka sveciams, kad dalyvavo. idet i vidu po koki saldaini ar tiesiog uzrasyti "aciou kad dalyvavote".... mirksiukas.gif
Atsakyti

Pažadų tortą viena svočiutė mačiau panaudojo jaunųjų pasiskirstymui pareigomis, na pvz.: "Kambarius tvarkysiu aš, Indus plausi tu..."
Atsakyti
na aš jaunųjų pasiskirstymo pareigomis nedarysiu. galvoju arba svečių pasižadėjimai jauniesiems - tai kaip juos pateikti?
arba tada daryti kaip jaunųjų staigmenos vienas kitam, kažkuri minėjo kad dėžutę su kortelėmis darys, na įteiki ir jie jau po vestuvių traukia, ir padaro kažką vienas kitam... g.gif nežinau kaip čia geriau ir įdomiau padarius...
Atsakyti
As tai paprastai padarysiu pasizadejimu korteles ant truputi storsnio spalvoto popieriaus, susidesiu ant padeklo ir per susipazinima duosiu traukti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincejus @ 2011 05 10, 10:24)
As tai paprastai padarysiu pasizadejimu korteles ant truputi storsnio spalvoto popieriaus, susidesiu ant padeklo ir per susipazinima duosiu traukti rolleyes.gif

As turbut irgi panasiai. Man grazus tas tortas nors tu ka smile.gif Tik noreciau nevienslapvius gabaliukus padaryti. Kazkur maciau su labai graziais (komiskais) paveiksliukais. Reiks bandyt paieskot.
Uzsikasiau su laikrasciu. Noriu padaryti toki kitoki, ne taip pabodusi, labiau zurnalo o ne laikrascio tipo. Teksta irgi bandau pati kurti, akcentuodama asmeniskai jaunuosius, o ne apstrakcius vestuvinius tekstus. Zodziu.. nezinau kas cia iseis.
Atsakyti
tame ir problema, kad man tas tortas gražus, tik nežinau, kur ir kaip jį pateikti, nes prisistatymo svečių mes nedarysim, per daug svečių... galvoju gal antrą dieną svečiams kaip nors pristatyti, bet nesugalvoju kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze.t @ 2011 05 10, 13:41)
tame ir problema, kad man tas tortas gražus, tik nežinau, kur ir kaip jį pateikti, nes prisistatymo svečių mes nedarysim, per daug svečių... galvoju gal antrą dieną svečiams kaip nors pristatyti, bet nesugalvoju kaip  g.gif

Man ir labai grazus blink.gif tik jau kad labai man gaila savo laiko brangaus schmoll.gif nes paskaitys ir i siuksliu deze blink.gif o be to ir pabodes, norisi kazkaip kitaip. Aisku as cia nieko mandraus nesugalvojau, bet manau bus gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze.t @ 2011 05 10, 13:41)
tame ir problema, kad man tas tortas gražus, tik nežinau, kur ir kaip jį pateikti, nes prisistatymo svečių mes nedarysim, per daug svečių... galvoju gal antrą dieną svečiams kaip nors pristatyti, bet nesugalvoju kaip  g.gif

as ji planuoju duoti sveciams antra diena, kad visi (arba dauguma) pasiimtu po "gabaleli", o ten butu pasiadejimas ir paprasyti perskaityti garsiai. Na planuoju taip, o kaip gausis, tai nezinau:)
Atsakyti