Sveikos busimos svociutes, as jau startuosiu sekanti savaitgali ir noriu paklausti kaip originaliau suorganizuoti seimos izdininko rinkimus, nes kiek ieskau tai daugiausia renka is kruopu monetas. Gal galit pasiulyti kitu variantu?
KLAUSIMĖLIS DĖL APRANGOS:
Ar būtinai svočios skunelė turi būti tokios par spalvos, kaip ir pamergių? Kaip jūs rengsitės?
Ar būtinai svočios skunelė turi būti tokios par spalvos, kaip ir pamergių? Kaip jūs rengsitės?
QUOTE(ingulisBrk @ 2011 05 07, 21:26)
O manoji Maxima - Prienuose
Žodžiu Kaune hyperi neradau, tai sumasčiau taip paimsiu kardoninį popierių iškirpsiu kiek reikia padui ir folga apviniosiu. Mąstau taip.
QUOTE(Zylute1 @ 2011 05 08, 16:42)
Manau gražu būtų, kad derėtų jos tarpusavy su pamergėm...Bet dėl vienodumo ir pasirinkimo tai čia tik jūsų ir jaunosios nuomonė manau.
Nes kai yra pulkas, svočia visada stovi nuotraukose šalia jaunųjų ir pulko, tad tik dėl to manau...
Šį kartą būsiu svočia be pulko, tad ir derintis nereik. Bet jaunosios atsiklausiau, ką ji mano jei aš dėsiuos violetinės spalvos suknelę.
man tai atrodo kad svocia turetu issiskirti is pulko, na atspalvius su pamergem galima derinti, bet visiskai vienoda man tai bet cia jums spresti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 07, 13:22)
Aš galvoju prašyt, kad išvis nešokt nieko. Jau taip dėmesio centre būsim, tai dar neduok diev kojos susipins
Beje, sugalvojau ką su spyna darysiu. tai va įdėsiu ją kartu į tą taurę su akmenukais ir kriauklytėm, tik dar žodžius kokius sugavot reiks
Beje, sugalvojau ką su spyna darysiu. tai va įdėsiu ją kartu į tą taurę su akmenukais ir kriauklytėm, tik dar žodžius kokius sugavot reiks
as ir bandysiu prasyt, bet bijau kad niekas neklausys
labai sauni mintis turetu graziai atrodyt cia apie spyna
Svociutes,gal turit kartais medaliams tokiu paveiksliuku issisaugojusios,nes laikas ziauriai spaudzia.
QUOTE(Edikute @ 2011 05 08, 18:15)
man tai atrodo kad svocia turetu issiskirti is pulko, na atspalvius su pamergem galima derinti, bet visiskai vienoda man tai bet cia jums spresti
na ginkDie, vienodos nesidėsiu, tik maniau apie atspalvius.....
šiaip man tai svočia gražiausia ryški ir su didele gėle....... o piršlys - su skrybėle... tik saviškiui neuždėčiau - nesileis ....
mūsų pulko pamergytės bus mėlynos. tai nežinau, kaip raudona šalia jų atrodyčiau
musu pamergiu sukneles bus zydros ir iki keliu, o as nusipirkau ilga ir triju atspalviu melynos spalvos
QUOTE(Lincejus @ 2011 05 08, 22:10)
musu pamergiu sukneles bus zydros ir iki keliu, o as nusipirkau ilga ir triju atspalviu melynos spalvos
man toks derinukas irgi patiktų
mergaitės,privarėt visą puslapį apie sukneles ,kai tam yra atskira tema http://www.supermama...?...6334&st=540
labutis
turiu tokį klausimėlį.... reikia suderint židinio uždegimą ir palinkėjimus lauke prie laužo su gintaro dulkėm, nžn kaip čia daryt, nes viskas turėtų vykt panašiu. Planuoju daryti jaunųjų ilgiausių metų lauke, o po ilgiausių metų kaip linkėjimus mėtyt gintaro dulkes į laužą. tai būtų apie 24 val, o kada tą židinį degt? gal iškart po jaunųjų šokio ir dar nuotaka nori leisti žibintus į ežerą...... kažkaip labai daug man čia tų reikalų su ugnim
turiu tokį klausimėlį.... reikia suderint židinio uždegimą ir palinkėjimus lauke prie laužo su gintaro dulkėm, nžn kaip čia daryt, nes viskas turėtų vykt panašiu. Planuoju daryti jaunųjų ilgiausių metų lauke, o po ilgiausių metų kaip linkėjimus mėtyt gintaro dulkes į laužą. tai būtų apie 24 val, o kada tą židinį degt? gal iškart po jaunųjų šokio ir dar nuotaka nori leisti žibintus į ežerą...... kažkaip labai daug man čia tų reikalų su ugnim
[quote=mulka5,2011 05 08, 18:11]
Žodžiu Kaune hyperi neradau, tai sumasčiau taip paimsiu kardoninį popierių iškirpsiu kiek reikia padui ir folga apviniosiu. Mąstau taip.
Visai geras sprendimas Aš irgi vis sukau galvą dėl torto pado, manau, kad pasinaudosiu tavo ideja
Visai geras sprendimas Aš irgi vis sukau galvą dėl torto pado, manau, kad pasinaudosiu tavo ideja