Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

Sveikos busimos svociutes, as jau startuosiu sekanti savaitgali ir noriu paklausti kaip originaliau suorganizuoti seimos izdininko rinkimus, nes kiek ieskau tai daugiausia renka is kruopu monetas. Gal galit pasiulyti kitu variantu?
Atsakyti
KLAUSIMĖLIS DĖL APRANGOS:

Ar būtinai svočios skunelė turi būti tokios par spalvos, kaip ir pamergių? Kaip jūs rengsitės? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ingulisBrk @ 2011 05 07, 21:26)
O manoji Maxima - Prienuose lotuliukas.gif

lotuliukas.gif doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Žodžiu Kaune hyperi neradau, tai sumasčiau taip paimsiu kardoninį popierių iškirpsiu kiek reikia padui ir folga apviniosiu. Mąstau taip. g.gif

QUOTE(Zylute1 @ 2011 05 08, 16:42)
Ar būtinai svočios skunelė turi būti tokios par spalvos, kaip ir pamergių? Kaip jūs rengsitės? ax.gif

Manau gražu būtų, kad derėtų jos tarpusavy su pamergėm...Bet dėl vienodumo ir pasirinkimo tai čia tik jūsų ir jaunosios nuomonė manau. 4u.gif
Nes kai yra pulkas, svočia visada stovi nuotraukose šalia jaunųjų ir pulko, tad tik dėl to manau...
Šį kartą būsiu svočia be pulko, tad ir derintis nereik. 4u.gif Bet jaunosios atsiklausiau, ką ji mano jei aš dėsiuos violetinės spalvos suknelę. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mulka5: 08 gegužės 2011 - 17:12

man tai atrodo kad svocia turetu issiskirti is pulko, na atspalvius su pamergem galima derinti, bet visiskai vienoda man tai schmoll.gif bet cia jums spresti
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 07, 13:22)
Aš galvoju prašyt, kad išvis nešokt nieko.  ax.gif Jau taip dėmesio centre būsim, tai dar neduok diev kojos susipins  biggrin.gif

Beje, sugalvojau ką su spyna darysiu. tai va įdėsiu ją kartu į tą taurę su akmenukais ir kriauklytėm, tik dar žodžius kokius sugavot reiks  smile.gif

as ir bandysiu prasyt, bet bijau kad niekas neklausys blink.gif
labai sauni mintis thumbup.gif turetu graziai atrodyt smile.gif cia apie spyna tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lincejus: 08 gegužės 2011 - 18:18
Svociutes,gal turit kartais medaliams tokiu paveiksliuku issisaugojusios,nes laikas ziauriai spaudzia. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2011 05 08, 18:15)
man tai atrodo kad svocia turetu issiskirti is pulko, na atspalvius su pamergem galima derinti, bet visiskai vienoda man tai schmoll.gif bet cia jums spresti

na ginkDie, vienodos nesidėsiu, tik maniau apie atspalvius..... 4u.gif

šiaip man tai svočia gražiausia ryški ir su didele gėle....... o piršlys - su skrybėle... tik saviškiui neuždėčiau - nesileis .... g.gif

mūsų pulko pamergytės bus mėlynos. tai nežinau, kaip raudona šalia jų atrodyčiau ax.gif
Atsakyti

musu pamergiu sukneles bus zydros ir iki keliu, o as nusipirkau ilga ir triju atspalviu melynos spalvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincejus @ 2011 05 08, 22:10)
musu pamergiu sukneles bus zydros ir iki keliu, o as nusipirkau ilga ir triju atspalviu melynos spalvos thumbup.gif

thumbup.gif man toks derinukas irgi patiktų
Atsakyti
mergaitės,privarėt visą puslapį apie sukneles ,kai tam yra atskira tema http://www.supermama...?...6334&st=540
Atsakyti
labutis

turiu tokį klausimėlį.... reikia suderint židinio uždegimą ir palinkėjimus lauke prie laužo su gintaro dulkėm, nžn kaip čia daryt, nes viskas turėtų vykt panašiu. Planuoju daryti jaunųjų ilgiausių metų lauke, o po ilgiausių metų kaip linkėjimus mėtyt gintaro dulkes į laužą. tai būtų apie 24 val, o kada tą židinį degt? gal iškart po jaunųjų šokio g.gif ir dar nuotaka nori leisti žibintus į ežerą...... kažkaip labai daug man čia tų reikalų su ugnim doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Lady: 09 gegužės 2011 - 07:21
[quote=mulka5,2011 05 08, 18:11]lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
Žodžiu Kaune hyperi neradau, tai sumasčiau taip paimsiu kardoninį popierių iškirpsiu kiek reikia padui ir folga apviniosiu. Mąstau taip. g.gif

Visai geras sprendimas thumbup.gif Aš irgi vis sukau galvą dėl torto pado, manau, kad pasinaudosiu tavo ideja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulisBrk: 09 gegužės 2011 - 08:14