Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(elwa @ 2011 04 08, 15:23)
Supratau tongue.gif Tai va galvoju norės žmonės linksmintis o bus išsiųsti lotuliukas.gif

tai mano nuotaka ir sako issigandus " O tai kaip as ta savo vyra nuvarysiu miegot? bus problemu" lotuliukas.gif
zodziu susipergyveno ,kad jiems po 12val bus balius baigtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2011 04 08, 13:43)
tai mano nuotaka ir sako issigandus " O tai kaip as ta savo vyra nuvarysiu miegot? bus problemu"  lotuliukas.gif
zodziu susipergyveno ,kad jiems po 12val bus balius baigtas  biggrin.gif

tai gali ir pailset valandziuke, pasinaudot atributika hihihi.gif ir patogiai persirenge sugrizt baliavot.

tai man ir nepatarsit del seimos zidinio? tinka ji uzkurt baznycioj?
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2011 04 08, 15:57)
tai gali ir pailset valandziuke, pasinaudot atributika hihihi.gif ir patogiai persirenge sugrizt baliavot.

kiek skaiciau tai nemazai merginu nesdavo zidini i baznycia, ten ji ir kunigelis dar pasventindavo.
Papildyta:
QUOTE(norkele @ 2011 04 07, 23:09)
labai grazus merginu darbai  thumbup.gif  o kai pamatau, kad visos su leliais ir dar mazesniais nei mano is vis geda pasidaro, kaip atrandat tiek laiko

vaikai vaikams nelygus, mano mergina aukselis tad ir laiko laisvo turiu.
ACIU visosms uz pagiras, nert ismokau visai neseniai kai merginos laukiausi, bet labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele:): 08 balandžio 2011 - 15:07
QUOTE(norkele @ 2011 04 08, 16:57)

as manau labai grazu butu ,o kodel gali netikt?..jei jaunieji sutinka kunigas sutinka tai jokiu problemu g.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykite o kokia prasme to torto? ka ten i vidu deti, i tas dezutes? blush2.gif paaiskinkit man, nelabai suprantu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2011 04 08, 14:57)

maciau viena vestuviu video. Butent seimos zidini uzdege baznycioje. Zidinys stovejo ant altoriaus, tevai prisidege zvakes nuo tokiu dideliu baznytiniu zvakiu, o jaunieji matyt pridege savo zvakes nuo tevu ir tada uzdege zidini.
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2011 04 08, 15:57)

Aišku tinka mirksiukas.gif Aš manau šį variantą irgi apsvarstysiu ax.gif

QUOTE(juratele:) @ 2011 04 08, 16:06)
kiek skaiciau tai nemazai merginu nesdavo zidini i baznycia, ten ji ir kunigelis dar pasventindavo.
Papildyta:

ACIU visosms uz pagiras, nert ismokau visai neseniai kai merginos laukiausi, bet labai patiko biggrin.gif

O gal gali schemutę duot? blush2.gif Gal ir aš panarpliočiau ax.gif

QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 04 08, 16:11)
Sveikos, sakykite o kokia prasme to torto? ka ten i vidu deti, i tas dezutes? blush2.gif  paaiskinkit man, nelabai suprantu blush2.gif  4u.gif

Ten dedasi pasižadėjimas jauniesiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 04 08, 15:06)

thumbup.gif kol nelipa visur kur tik kojas pavyksta uzkelt. ax.gif siaip ir mano butu auksinis smile.gif

QUOTE(Neringučia 777 @ 2011 04 08, 15:06)
as manau labai grazu butu ,o kodel gali netikt?..jei jaunieji sutinka kunigas sutinka tai jokiu problemu g.gif

QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 04 08, 15:14)
maciau viena vestuviu video. Butent seimos zidini uzdege baznycioje. Zidinys stovejo ant altoriaus, tevai prisidege zvakes nuo tokiu dideliu baznytiniu zvakiu, o jaunieji matyt pridege savo zvakes nuo tevu ir tada uzdege zidini.

tai va, kad nezinau kada su tuo kunigu tartis, o jaunuosius meginsiu ikalbet, nes man reikia, kad jie patys uzsikurtu. Nuo tevu schmoll.gif ne ta seimynine padetis, kazkaip nejaukiai jausciaus su zodziais o ir tevams nera is kokio seimos zidinio perduot

tai parsivezus namo ir sedant pirma uzsedima gal uzkurt ta zidini, kol skaitysim ataskaita apie kelione, tevams dekosim?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norkele: 08 balandžio 2011 - 15:34
QUOTE(elwa @ 2011 04 08, 16:20)
Ten dedasi pasižadėjimas jauniesiems mirksiukas.gif

kaip suprasti? blush2.gif
ten tu torto gabaleliu tai daug? kiek ten tu pasizadejimu, ir kas per pazadai, nu paaiskinkit man placiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 04 08, 16:14)

Per mano pacios vestuves seimos zidini uzdegem baznycioje,tevai su zvakemis uzdege savo zvakute nuo zvakes ir tas zvakutes uzdektas perdave mus,o mes su jom iziebem savo seimos ugni:)kunigas pasventino.Man taip yra zymiai graziau negu zidinuka uzdekti prie stalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 04 08, 16:36)
kaip suprasti? blush2.gif
ten tu torto gabaleliu tai daug? kiek ten tu pasizadejimu, ir kas per pazadai, nu paaiskinkit man placiau blush2.gif

Kiekvienam torto gabalėly yra pasižadėjimas, pvz. Pasižadu kiekvienais metais finansuoti jaunųjų atostogas į užsienį, kitam gabalėly: Pasižadu apmokėti telefono sąskaitas ir t.t. Kiekvienas svečias išsitraukia po gabalėlį ir taip kažką pasižada ant lapuko užrašo vardą ir atiduoda jauniesiems.. Aš dar galvoju, kad reiktų kažkaip dvigubą padaryt, kad ir svečiui liktų tas pažadas... g.gif Dar galvoju gal pasidaryt visą sąrašą pažadų (ale su kokiais gražiais diplominiais ar papirusiniais rėmeliais) ir šalia pažado užrašyt svečio vardą, o pačius pažadus užrašyt ant vidinės saldainio popieriuko pusės ir saldainį įdėti į torto gabaliuką rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(tuti1 @ 2011 04 08, 16:39)
Per mano pacios vestuves seimos zidini uzdegem baznycioje,tevai su zvakemis uzdege savo zvakute nuo zvakes ir tas zvakutes uzdektas perdave mus,o mes su jom iziebem savo seimos ugni:)kunigas pasventino.Man taip yra zymiai graziau negu zidinuka uzdekti prie stalo ax.gif

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elwa: 08 balandžio 2011 - 16:10
QUOTE(norkele @ 2011 04 08, 17:27)
thumbup.gif  kol nelipa visur kur tik kojas pavyksta uzkelt.  ax.gif  siaip ir mano butu auksinis smile.gif
tai va, kad nezinau kada su tuo kunigu tartis, o jaunuosius meginsiu ikalbet, nes man reikia, kad jie patys uzsikurtu. Nuo tevu  schmoll.gif  ne ta seimynine padetis, kazkaip nejaukiai jausciaus su zodziais o ir tevams nera is kokio seimos zidinio perduot

tai parsivezus namo ir sedant pirma uzsedima gal uzkurt ta zidini, kol skaitysim ataskaita apie kelione, tevams dekosim?

as planuoju per antra uzsedima, nes kai gryzti daznai visi buna isalke ir laukia kuo greiciau uzkast ,o jei dar daug kalbu buna doh.gif ...bet aisku daro visaip smile.gif

o ka merginos suplanavusios det ant stalo ispirkai?....kaip ten viska reik daryt ,kad juokingiau ir idomiau butu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringučia 777: 08 balandžio 2011 - 16:23