Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(simoselis @ 2011 05 06, 17:37)
Sveikos, merginos. Atbėgau pasiguosti. Tai "gaminau" šiandien pinigus. Draugė parekomendavo photoscape programą. Jau kaip apsidžiaugiau, greitai sudėliojau, išsisaugojau ir.... gavosi šitokis šnipštas: [attachmentid=212834]
Gal kuri esat dariusi, gal pasakytumėt, kaip išsaugoti visą kupiūrą, o ne tą mažą kvadračiuką? 4u.gif

Aš gaminu su photoshopu tai man labai viskas gerai gaunasi, dar ir kirpčiukus nuimti galima, truputį padailinti ir bus kaip tikras pinigas ax.gif

Pvz mno pinigėliai buvo

user posted image

Kaip tikri, daug kas net neėmė, net susinepatogino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2011 05 07, 15:06)
Aš gaminu su photoshopu tai man labai viskas gerai gaunasi, dar ir kirpčiukus nuimti galima, truputį padailinti ir bus kaip tikras pinigas ax.gif

Pvz mno pinigėliai buvo

user posted image

Kaip tikri, daug kas net neėmė, net susinepatogino  ax.gif

thumbup.gif o kur spausdinat, kad kaip tikri? ir kada juos duodat?

Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 06, 21:33)
Geras, niekad neužkliuvo akis už jų Maximoj. g.gif O kurioj vietoj, ten jie gali būti? Prie indų? g.gif  blush2.gif

Mačiau prie išpardavimo prekių, tokiose dėžėse...
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2011 05 07, 16:06)

Pvz mno pinigėliai buvo

user posted image

Matot, man PS - per aukštos materijos unsure.gif Užtai ir bandau suktis su photoscape doh.gif Labai gražūs jūsų pinigėliai wub.gif Žiūriu, turtingi labai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulisBrk @ 2011 05 06, 14:46)
Šiandien gaminu medalius apdovanojimams. Beliko padaryti prikabinimus. Gavosi štai kokie blush2.gif
user posted image

Niu neraliai, super tikrai thumbup.gif
QUOTE(ingulisBrk @ 2011 05 06, 16:37)
Duosiu po 10 Lt. Manau užteks g.gif
Papildyta:

Kokie gražūs  wub.gif Kaip padarėt tuos padelius? ax.gif ir iš ko juos?  4u.gif

Padelius medaliams pirkau Jysk parduotuvėje. Čia kamštinės medžiagos puodelių padėkliukai blush2.gif  Bet pasitarnavo ir šitam reikalui thumbup.gif

reiks pasidairyti ir man, nes vis sukau galva ant ko pritivirtinti smile.gif
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 06, 21:21)
antra dieną  smile.gif jaunoji persirengus, bet vėliumą įsisegus, tada nepamenu kas nuima jį, bet uždeda pirmai pamergei, o jaunajai skarelę užrišama.  smile.gif  Kitose vestuvėse išvis nenuima, kiek pamenu.  smile.gif

Dėl komendantų. Man atrodo vistiek turi piršliai pasirūpint kuo juos papuošt, ar klystu?  smile.gif

O as tai nezinau kaip cia daryti su ta prijuoste, nes jaunieji sako svente pirma diena, o antra tokia atsipalaidavimui labiau, su pirtim, maudynem ir pan, bet ryte sake dar kazkokio akcento reiketu, tai sutarem kad bus suris, tada pusryciai ir musu pareigos baigotos,bet nzn ar taip pavyks..o dabar susimasciau ar risti ta prijuoste ir deti skrybele..nebezinau...
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2011 05 07, 17:06)
Pvz mno pinigėliai buvo

user posted image

thumbup.gif

QUOTE(ingulisBrk @ 2011 05 07, 18:14)
Mačiau prie išpardavimo prekių, tokiose dėžėse...

Labai dėkui už info 4u.gif Tik jei dar galit brūkštelkit kurioj Maximoj, iš didžiųjų gal? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neklauzadux @ 2011 05 07, 19:20)
Niu neraliai, super tikrai  thumbup.gif

O as tai nezinau kaip cia daryti su ta prijuoste, nes jaunieji sako svente pirma diena, o antra tokia atsipalaidavimui labiau, su pirtim, maudynem ir pan, bet ryte sake dar kazkokio akcento reiketu, tai sutarem kad bus suris, tada pusryciai ir musu pareigos baigotos,bet nzn ar taip pavyks..o dabar susimasciau ar risti ta prijuoste ir deti skrybele..nebezinau...

Pas mum ir taip pat mirksiukas.gif tai as desiu ta pacia diena po 12,bet darysim ponais.
Papildyta:
QUOTE(Neklauzadux @ 2011 05 07, 19:20)
Niu neraliai, super tikrai  thumbup.gif

O tuos medalius is kur paveiksliukus emet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 07, 19:52)
thumbup.gif
Labai dėkui už info 4u.gif  Tik jei dar galit brūkštelkit kurioj Maximoj, iš didžiųjų gal? blush2.gif

O manoji Maxima - Prienuose lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sriukis @ 2011 05 07, 21:17)
Pas mum ir taip pat mirksiukas.gif tai as desiu ta pacia diena po 12,bet darysim ponais.
Papildyta:
O tuos medalius is kur paveiksliukus emet? 4u.gif

Paveiksliukai sugaudyti internete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 07, 15:31)
pagelbekit ieskau trumpu zodziu degant zidini bet kadangi jaunojo teveliai issiskyre tai siusim zidini per rankas ir nesugalvoju ka pasakyti kazkaip nesilipdo man zodziai????? blush2.gif

Is senu temu radau ir buvau issisaugojus:
Šiandiena du žmonės – ....... ir .........sujungė savo širdis ir rankas. Mielosios mamos, kurios davėte savo vaikams širdis, ir išmokėte jas mylėti, atneškite šventos ugnies iš savo šeimų židinių. Ta ugnimi uždegsime naują gėrio ir doros židinį. Jaunieji, atminkite, kad tai jūsų motinų meilės liepsna. Išsaugokite ją ir perduokite savo vaikams. Ši ugnis, lyg gera mamos ranka, palinkusi virš jūsų, laimins visam gyvenimui. Tegul jūsų šeimos židinyje degs kaitri pasitikėjimo ir pagarbos, bei laimės ugnis. Lai ji, kaip maža senų pagonių aukuro kibirkštėlė simbolizuos santarvę ir meilę jūsų šeimoje.

tik pakeisk ta sakini mielosios mamos i pvz mielieji sveciai idekime sventos ugnies is savo seimu zidiniu.... Ir perleisi per sveciu rankas zidini...
Atsakyti
QUOTE(ievuze.t @ 2011 05 07, 16:09)
thumbup.gif  o kur spausdinat, kad kaip tikri? ir kada juos duodat?

Turiu nusipirkusi tokio popieriau kuris lygtais su vandens ženklais - kai atspauzdini tai atrodo kaip tikri - tik gaila kad tos metalinės juostelės nėra smile.gif
Davėm CM skyriuje sveikintojams, kurie nebuvo kviesti į vestuvių balių - tipo čia jums , apturėjote išlaidų ( na žodžiu dovana , gėlės) tai mūsų jaunųjų garbei atšveskite už tuos pinigėlius - žodžiu davė piršlelis išlaidoms padengti. Dar davė prie vieno bromo - paskutinio, tipo atsiklausė ar gali išsipirkti už vieną porą, kuri biedni, striuka su finansais ir pan. Žinome sutiko, bet kai pamatė kad piršlelis iš kišenės traukia šimtines ir deda ant stalo - tai visi išpūtę akis puolė atsiprašinėti, kad tipo nereikia, mes pinigų neimsim, tegu eina taip jau... Dar davė svečiams baliaus metu kaip prizą ...
Papildyta:
QUOTE(simoselis @ 2011 05 07, 17:47)
Matot, man PS - per aukštos materijos unsure.gif  Užtai ir bandau suktis su photoscape doh.gif  Labai gražūs jūsų pinigėliai wub.gif  Žiūriu, turtingi labai lotuliukas.gif

Aš irgi tik megėjas iki profo man dar toli, bet tokio lygio dar susikurpiu smile.gif va jei jau rimtai reikia padirbėti - tai nelabai kas gaunasi blink.gif
Jei jums neskubu - tai galit parašyti į až savo elektroninį, galėčiau pagelbėti, bet tik vėliau, nes dabar man baigiamajį darbą reikia parašyti, apsiginti, o vėliau tai laiko turėsiu - galėčiau pagelbėti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo genovaite: 08 gegužės 2011 - 11:11
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 05 07, 22:58)
tik pakeisk ta sakini mielosios mamos i pvz mielieji sveciai idekime sventos ugnies is savo seimu zidiniu.... Ir perleisi per sveciu rankas zidini...

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasidariau laiska gandrui, diplomus tik va nesumastau kada juo eriau iteikt ax.gif
Atsakyti