Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 06, 16:29)
Ai dar, komendantam nupirkau švilpukus tokius user posted image

Liuksiški švilpukai mirksiukas.gif

QUOTE(aniger8 @ 2011 05 06, 19:39)
o kaip renkate ilgiausiai vedusią porą? kažko nesuprantu. patiems liepiate susiskaičiuoti?

Man ir baisiai įdomu pasidarė. smile.gif Ir ar apdovanojat kuo tą porą ar žodžius kokius sakot?Niekad nesu girdėjusi, tai susidomėjau. 4u.gif

QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 06, 20:10)
O kada ir kaip uzrisama prijuoste na kai nuimamas veliumas ax.gif Lygtais antra diena

Jei vestuvės dvi dienas, tai žinoma antrą, pagal tradicijas mirksiukas.gif

ingulisBrk, kai Jyske pirkai tuos kamštinius padėkliukus, gal viena akimi matei ir didelių padėklų??? ax.gif Čia man palinkėjimų tortui būtų labai gerai, kaip padėklą rast. blush2.gif
Atsakyti

[Dėl komendantų. Man atrodo vistiek turi piršliai pasirūpint kuo juos papuošt, ar klystu? smile.gif
[/quote]

Aš manau, kad piršliai įteikia atributiką, o išrinkti gali ir muzikantai. Aš patikėsiu jiems šią misiją, o atributus - švilpukus ir maišelius kamšteliams rinkti - duosime mes. mirksiukas.gif
Papildyta:

ingulisBrk, kai Jyske pirkai tuos kamštinius padėkliukus, gal viena akimi matei ir didelių padėklų??? ax.gif Čia man palinkėjimų tortui būtų labai gerai, kaip padėklą rast. blush2.gif
[/quote]

Didelių Jysk'e nebuvo, bet mačiau Maximoj. Tik jie ne apvalūs, o kvadratiniai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulisBrk @ 2011 05 06, 21:28)
Didelių Jysk'e nebuvo, bet mačiau Maximoj. Tik jie ne apvalūs, o kvadratiniai. mirksiukas.gif

Geras, niekad neužkliuvo akis už jų Maximoj. g.gif O kurioj vietoj, ten jie gali būti? Prie indų? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 06, 21:33)
Geras, niekad neužkliuvo akis už jų Maximoj. g.gif O kurioj vietoj, ten jie gali būti? Prie indų? g.gif  blush2.gif

taip. prie indu. maciau siandien IKI pardej 6vnt - 5 lt kainuoja
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2011 05 06, 22:48)
taip. prie indu. maciau siandien IKI pardej 6vnt  - 5 lt kainuoja

Dėkui už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2011 05 06, 15:37)
Papildyta:
man uzstrigo PAVARDES KONCERVAVIMAS  4u.gif  prasau pakomentuok ka cia darysit??? ir kokius zodelius skaitysit????

reikia grazaus stiklainiuko (na papuosta smeliuku gelytem karoliukais) o zodziai tokie:
Jaunosios vardas gavau nurodyma is tavo tevelio kad grazintum jam tai ka gavai vos tik gimus ir visa si laika nesiojai ir didziavaisi, o siandien savo noruu atsisakei...( tada duosiu jaunajai ritineli popieriaus kuriame bus uzrasyta jos mergautine pavarde) paprasysiu kad perskaitytu tada ides i ta stiklainiuka jaunasis uzdarys su dangteliu ir atiduos jaunosios teveliui. ir tada pakelkime taures uz nauja Jaunosios pavarde....

Kadangi pas mus jaunoji turi tik sese tai liuks , bet jei pvz turi broli tai gali jam atiduoti kad ilgai nesnaustu ir atiduotu kam priklauso (ta prasme jo dukrytei, jei tokios dar neturi) na cia pagal situacija....
Papildyta:
QUOTE(aniger8 @ 2011 05 06, 20:39)
o kaip renkate ilgiausiai vedusią porą? kažko nesuprantu. patiems liepiate susiskaičiuoti?

nu visiskai neskaitot temu net pikta darosi nono.gif
nu bet pakartosiu...
visi prisipila kas ka geria ir atsistoja...
tada sakai kas yra nevede ir netekejusios isgeria ir atsiseda...
tada kas vede iki 1 metu isgeria seda...
tada kad vede iki 5 metu isgeria seda....
tada kas vede iki 10 metu isgeria seda....
ir taip toliau kol lieka viena pora tada pasakoma kad tegul si pora jums jaunieji ir jums sveciai buna pavyzdziu... porai galima ka nors padovanoti...
pas mus tai pernai mociute atsvente auksines vestuves tai manau jie ir laimes blush2.gif
Atsakyti
sveikutes svociutes smile.gif
ar visos soksit pirsliu polka? as tai noreciau ka nors kitka, tik nelabai ismazstau ka g.gif
gal galit pasidalint mintimis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincejus @ 2011 05 07, 10:55)
ar visos soksit pirsliu polka? as tai noreciau ka nors kitka, tik nelabai ismazstau ka g.gif
gal galit pasidalint mintimis?  rolleyes.gif

Aš galvoju prašyt, kad išvis nešokt nieko. ax.gif Jau taip dėmesio centre būsim, tai dar neduok diev kojos susipins biggrin.gif

Beje, sugalvojau ką su spyna darysiu. tai va įdėsiu ją kartu į tą taurę su akmenukais ir kriauklytėm, tik dar žodžius kokius sugavot reiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincejus @ 2011 05 07, 09:55)

o cia ta polka su raguciais? Pasakysiu muzikantui, kad nebandytu sokdint, nes ir taip nuo demesio busim nuvaryti nuo koju biggrin.gif
As tai komendantus rinksiu su tuo varpeliu, jiems bus ir dovana varpelis. Bet dbr galvos skausmas kur gauti metalinius varpelius... Gal kas kur matet?
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 05 07, 14:47)
o cia ta polka su raguciais? Pasakysiu muzikantui, kad nebandytu sokdint, nes ir taip nuo demesio busim nuvaryti nuo koju biggrin.gif
As tai komendantus rinksiu su tuo varpeliu, jiems bus ir dovana varpelis. Bet dbr galvos skausmas kur gauti metalinius varpelius... Gal kas kur matet?

metaliniu varpeliu man rods zveju pardei turetu buti g.gif ax.gif
uoj tikrai jokiu polkiu sokt nenoriu nors nzn ka sugalvos muzikantai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 07 gegužės 2011 - 14:29
QUOTE(Lincejus @ 2011 05 07, 10:55)

Mes nešoksim. 4u.gif
Tai jūs galit susitarti su muzikantais, kad pradžia padarot (jei kitaip neišeina), o po to muzikantas sako: " matom, kad piršliai moka šokti, o dabar visi svečiai lai prisijungia" smile.gif Ir nebebūsit dėmesio centre mirksiukas.gif
Atsakyti
pagelbekit ieskau trumpu zodziu degant zidini bet kadangi jaunojo teveliai issiskyre tai siusim zidini per rankas ir nesugalvoju ka pasakyti kazkaip nesilipdo man zodziai????? blush2.gif
Atsakyti