Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(Lincejus @ 2011 05 06, 16:15)
O kiek pinigeliu ruosiesi duoti? g.gif

Duosiu po 10 Lt. Manau užteks g.gif
Papildyta:

Kokie gražūs wub.gif Kaip padarėt tuos padelius? ax.gif ir iš ko juos? 4u.gif

Padelius medaliams pirkau Jysk parduotuvėje. Čia kamštinės medžiagos puodelių padėkliukai blush2.gif Bet pasitarnavo ir šitam reikalui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulisBrk: 06 gegužės 2011 - 15:37
QUOTE(ingulisBrk @ 2011 05 06, 14:46)
Šiandien gaminu medalius apdovanojimams. Beliko padaryti prikabinimus. Gavosi štai kokie blush2.gif
user posted image

SUPER!!!
Manau reikia ir man paieskot tu padekliuku, nes as galvojau ant kokio kartono klijuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulisBrk @ 2011 05 06, 14:46)
Šiandien gaminu medalius apdovanojimams. Beliko padaryti prikabinimus. Gavosi štai kokie blush2.gif
user posted image
smile.gif

thumbup.gif labai grazu, saunuole
Atsakyti
QUOTE(ingulisBrk @ 2011 05 06, 16:37)
Duosiu po 10 Lt. Manau užteks g.gif
Papildyta:

Kokie gražūs  wub.gif Kaip padarėt tuos padelius? ax.gif ir iš ko juos?  4u.gif

Padelius medaliams pirkau Jysk parduotuvėje. Čia kamštinės medžiagos puodelių padėkliukai blush2.gif  Bet pasitarnavo ir šitam reikalui thumbup.gif

Geras smile.gif aš galvojau kad karpėt tą kamštinę medžiagą. biggrin.gif Labai labai gražu. Gaila, kad aš jau supirkus turiu verysad.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Atbėgau pasiguosti. Tai "gaminau" šiandien pinigus. Draugė parekomendavo photoscape programą. Jau kaip apsidžiaugiau, greitai sudėliojau, išsisaugojau ir.... gavosi šitokis šnipštas: [attachmentid=212834]
Gal kuri esat dariusi, gal pasakytumėt, kaip išsaugoti visą kupiūrą, o ne tą mažą kvadračiuką? 4u.gif
Atsakyti
PAdekit ziuriu i savo scenariju ir man kazko truksta ir dar ar nesumakalotas eiliskumas? g.gif
1 islydejimas
2 gamtoj susipazinimo zaidimai
3 stalo ispirka
4 prisistatymas tostas uz jaunuosius
5 valdzios rinkimas
6 zidinys
7 laimingos santuokos receptas
8 vaikelio lyties spejimas
9 tostas uz tevelius
10 pavardes koncervavimas
11 ilgiausiai vedusios poros rinkimai
12 karti karti
13 lauke 12 val liepsnojanti meile ir naujas zvaigzdynas
14 puostes ir keliaraiscio metimas
15 palydos miegui
*
o kaip renkate ilgiausiai vedusią porą? kažko nesuprantu. patiems liepiate susiskaičiuoti?
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 06, 16:29)
Ačiū, va čia idėja gera  thumbup.gif Na bet nupirkau jau spynelę, nunešiau graviruot, tai ką nors tik panašaus pasiieškosiu surakinimui.  g.gif  smile.gif Dar nusipirkau taures, irgi išgraviruos, raides supins kažkaip, na pirmadienį viską atiduos, žiūrėsiu kaip kas. smile.gif
Akmenukų dar nepirkau kriauklytes tik, ačiū už nuorodą, pasiieškosiu tokių gražių  4u.gif
Kokie gražūs  wub.gif Kaip padarėt tuos padelius? ax.gif ir iš ko juos?  4u.gif
Ieškosiu  drinks_cheers.gif  smile.gif
Papildyta:
Nedaug ten jų duoda, max 20lt man rodos. Kad šampės butelis išeitų  thumbup.gif ir šio bei to užkąst, tai galima ir mažiau dar, tegu pigų kokį geria  blush2.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Ai dar, komendantam nupirkau švilpukus tokius user posted image
Tik apklijuosiu vestuviniu paveikslėliu kokiu  smile.gif ir dar kad ant kaklo pasikabint galetų pritaisysiu ką, tik daugiau niekaip nesugalvoju kuo tuos komendantus papuošt  g.gif  smile.gif

tai gal 15 uzteks tongue.gif ispausim truputi i remus biggrin.gif
aciukas didelis uz patarimus rolleyes.gif
liuks svilpukai, vis kitaip nei tie paprasti thumbup.gif
Atsakyti
As tai tikiuos kad komendantus isrinks muzikantai

O kada ir kaip uzrisama prijuoste na kai nuimamas veliumas ax.gif Lygtais antra diena
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 06, 19:10)

O kada ir kaip uzrisama prijuoste na kai nuimamas veliumas ax.gif Lygtais antra diena

Aha, man tas irgi iškrito iš atminties wink.gif Bet lyg tai pirmą dieną, nes buvau dar su vestuvine suknele (gal g.gif ). Tai tos prijuosės ir skrybėles uždėjimas reiškia, kad nuo šiol jaunoji tampa namų šeimininke, o jaunasis gaspadorius? (nu čia taip grubiai wink.gif )
Atsakyti
QUOTE(aniger8 @ 2011 05 06, 19:39)
PAdekit ziuriu i savo scenariju ir man kazko truksta ir dar ar nesumakalotas eiliskumas? g.gif
1 islydejimas
2 gamtoj susipazinimo zaidimai
3 stalo ispirka
4 prisistatymas tostas uz jaunuosius
5 valdzios rinkimas
6 zidinys
7 laimingos santuokos receptas
8 vaikelio lyties spejimas
9 tostas uz tevelius
10 pavardes koncervavimas
11 ilgiausiai vedusios poros rinkimai
12 karti karti
13 lauke 12 val liepsnojanti meile ir naujas zvaigzdynas
14 puostes ir keliaraiscio metimas
15 palydos miegui
*
o kaip renkate ilgiausiai vedusią porą? kažko nesuprantu. patiems liepiate susiskaičiuoti?

as tai tosta uz tevelius daryciau po valdzios rinkimu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Darling... @ 2011 05 06, 20:19)
Aha, man tas irgi iškrito iš atminties wink.gif Bet lyg tai pirmą dieną, nes buvau dar su vestuvine suknele (gal  g.gif ). Tai tos prijuosės ir skrybėles uždėjimas reiškia, kad nuo šiol jaunoji tampa namų šeimininke, o jaunasis gaspadorius? (nu čia taip grubiai wink.gif )

siaip antra diena, bet jei vestuves vienos dienos tai daro po 12-os nakties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 06, 20:10)

antra dieną smile.gif jaunoji persirengus, bet vėliumą įsisegus, tada nepamenu kas nuima jį, bet uždeda pirmai pamergei, o jaunajai skarelę užrišama. smile.gif Kitose vestuvėse išvis nenuima, kiek pamenu. smile.gif

Dėl komendantų. Man atrodo vistiek turi piršliai pasirūpint kuo juos papuošt, ar klystu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rAktyvi: 06 gegužės 2011 - 20:22
Darbinga diena buvo... Atvykęs jaunikis pas nuotaką turės pereiti pėdutėm, užmindamas tas, ant kurių užrašytos savybės tinka jo išrinktajai. Idėja ne mano, bet pėdutes gaminau pati smile.gif Štai kokias
user posted image
Atsakyti