Sveikos. Jo as spyna irgi galvoju palikt jaunavedziams, o rakta ismest; arba dar turiu minti, kadangi jaunoji gyvena name, tai prie namo ant tvoros pakabint ta spyna, o rakta tada gamtoj ismest i upe.
Dar va kam aktualu rusiskai radau toki puslapi, cia yra ir medaliu parsisiust ir diplomu ir telegramos ir liudijimai visokiausi http://www.fotoweddi...ding-staff.html. Pagalvojau gal kam pravers
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 06, 08:45)
Sveikos
Padėkit man sugalvot ką daryt su spyna ant tilto Nes su MB nusprendėm, kad ten kur tas tiltas bus ta spyna ilgai gali neužsilaikyti. Tai galvojam kad tik raktelius išmest į upę, o spyną pasilikti, na tiesiog pasidėti namie. Per mano tetos vestuves taip darė, pamenu, nes td dar nebuvo tradicijos kabint ant tilto jos. Tai va galvoju gal reikia ką nors surakint su ta spyna. Kažkokius tai simbolius gal, bet nesugalvoju ką Gal kokių pasiūlymų turit
Padėkit man sugalvot ką daryt su spyna ant tilto Nes su MB nusprendėm, kad ten kur tas tiltas bus ta spyna ilgai gali neužsilaikyti. Tai galvojam kad tik raktelius išmest į upę, o spyną pasilikti, na tiesiog pasidėti namie. Per mano tetos vestuves taip darė, pamenu, nes td dar nebuvo tradicijos kabint ant tilto jos. Tai va galvoju gal reikia ką nors surakint su ta spyna. Kažkokius tai simbolius gal, bet nesugalvoju ką Gal kokių pasiūlymų turit
Per mūsų vestuves būtent taip ir buvo.. Pernešė mane MB per tiltą, gavom surakint širdeles, raktą įšmetėm į upę, o surakintas širdeles turim pas save
SRIUKI, labai sauni mintis del balioniu, as ir galvojau juos leisti, tik va kad beskaitydama susidariau nuomone , kad truputi kebloka su jais. Jei is vakaro pasiimsi jie gali nebepakilt, o ta pacia diena nezinau kaip suspesiu, tai va ir suku galva ar balionus ar priesaika aisku su balionais paprasciau nupirkai, markeri I rankas ir viskas
dar į raktų temą. Planuoju daryti tokį alia žaidimą. Pasakau, kad va, buvot jauni, nesusituokę, tai savo buto raktus davėt "kažkam" kas išvykus antrai pusei aplankydavo, tai prašom dabar slapti "meilužiai" grąžint raktus. O esmė tame, kad jaunosios raktus suneš krūva vyrų (prieš tai slapta reikia išdalinti raktus),o kai ateis eilė jaunojo raktus surinkt, tai atneš tik viena bobutė
Mergaites, o ar Jums nepabodusios tos rakinamos spynos? Turbut jau visa Lietuva apie jas zino
QUOTE(Lincejus @ 2011 05 06, 10:44)
Mergaites, o ar Jums nepabodusios tos rakinamos spynos? Turbut jau visa Lietuva apie jas zino
pabodusios, o ka naujo siulai??????
QUOTE(Lincejus @ 2011 05 06, 10:44)
O jei jaunieji nori, tai ką man daryt Be to man ir pačiai gražu kai po kiek nors metų ateini, o ta spyna kabo dar Bet čia tas netinka, tai galės namie saugot, jei jau sugalvos skirtis, teks brist raktelio ieškot
Papildyta:
O dėl žinojimo, tai ir visos kitos tradicijos Lietuvoj žnomos, bet vien dėl to, nelabai kas ką keičia, nebet jau labai netradicinės vestuvės
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 05 05, 20:21)
O puosi ji kaip nors?
niu kadangi sukne melyna tai zadu melynais kaspiniukais ir dar ziuresiu kokia geliu puokste turesiu gal dar gelem tokiom pat, bet nzn gal geliu ir nedesiu
QUOTE(neven @ 2011 05 06, 10:41)
dar į raktų temą. Planuoju daryti tokį alia žaidimą. Pasakau, kad va, buvot jauni, nesusituokę, tai savo buto raktus davėt "kažkam" kas išvykus antrai pusei aplankydavo, tai prašom dabar slapti "meilužiai" grąžint raktus. O esmė tame, kad jaunosios raktus suneš krūva vyrų (prieš tai slapta reikia išdalinti raktus),o kai ateis eilė jaunojo raktus surinkt, tai atneš tik viena bobutė
man labai patiko sitas pasmaisktavimas - manau, pasinaudosiu ir as sita jusu ismone
QUOTE(Edikute @ 2011 05 06, 10:59)
pabodusios, o ka naujo siulai??????
Nu tai vat ir as kelis puslapiukus atgal, o gal net ir praeitam, uzklausiau merginu pasiulymu tai jos siule priesaika meiles skaityt arba balionus su ju paciu norais siust
Nes man asmeniskai norisi kazko kito, gal ir ne naujo, bet bent ne to pacio. CIA aisku mano nuomone, o kas nori tas taip daro tai vat as sugalvojau kad pasirasysiu meiles priesaika ir jei iseis su balionais, tai pritvirtinsiu prie ju ir paleisim amzinyben
Ir dar jeigu jaunieji nori, tai tik ju norai mums isakymas
Papildyta:
QUOTE(neven @ 2011 05 06, 10:41)
Nu va saunu sakyciau net super, esme ta pati, bet pateikta visai kitaip ir dar visai negirdeta
Kas akmenukus jau esat pasidariusios, tai kiek jų darėt? Ir su kuo rašėt? paprastu markeriu?
Pradedu deliotis scenariju, tai klausimu begales....
Beskaitinedama temeles radau, kad islydint miegot duoda paklode ir vardu zinyna( kad vardus issirinktu), galvoju nieko mintis tik as sugalvojau iduoti kamasutra knyga ir paklode
Bet truputi nesuprantu o kam ta paklode? Gal galit kas paaiskint... Please
Beskaitinedama temeles radau, kad islydint miegot duoda paklode ir vardu zinyna( kad vardus issirinktu), galvoju nieko mintis tik as sugalvojau iduoti kamasutra knyga ir paklode
Bet truputi nesuprantu o kam ta paklode? Gal galit kas paaiskint... Please