Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(jovituxss @ 2011 05 05, 12:22)
Galima išsiūsti laišką gandrui,arba sugalvot kokią priesaiką,ją sakant lai abu laiko kokį akmenį,ant kurio užrašyta PRISIEKIU ir JŲ VARDAI ir užtvirtinant amžinos meilės priesaiką mesti vandenin. Įbutelį uždaryt,kažkaip gal negražu,upelius teršti  ax.gif

as irgi galvoju gamtoj laiska gandrui issiusti, ant kokio papirusinio(tikiuos gerai pasakiau) popieriaus, o paskui kita diena skaityti laiskus: gandro atsakyma (tik dabar neberandu kur ji maciau g.gif , tetos is amerikos, iduoti laikrasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darling...: 05 gegužės 2011 - 12:34
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 05, 11:26)
Jei bus antra diena, tai aš tada "talpinčiau". Nes pirmą dažniausiai ir taip visko daug būna. mirksiukas.gif
Mums piršliai taip padarė, žado netekom iš pradžių. lotuliukas.gif  thumbup.gif
Aš ir taip pat. mirksiukas.gif
Mano irgi tokia įdėja buvo, bet jaunieji nenori, nes sako kunigas senas gali nesuprasti. g.gif Bet man graži mintis. Per mano vestuves židinį bažnyčioj pašventino, man tai  thumbup.gif
Kiti pažįstami biblija pirko ir šventino. Galima daug ko prisigalvot.  4u.gif

tai vat kad pas tik vienos dienos vesele, tai ir galvoju kuriuo momentu geriau ji iterpti
g.gif

laiska gandrui as galvoju duoti ne ant tilto, bet siaip gamtoj kai busim, nors laiko nelabai daug bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edikute: 05 gegužės 2011 - 12:43
QUOTE(jovituxss @ 2011 05 05, 13:22)
Galima išsiūsti laišką gandrui,arba sugalvot kokią priesaiką,ją sakant lai abu laiko kokį akmenį,ant kurio užrašyta PRISIEKIU ir JŲ VARDAI ir užtvirtinant amžinos meilės priesaiką mesti vandenin. Įbutelį uždaryt,kažkaip gal negražu,upelius teršti  ax.gif

Labai aciu uz patarima, tik laiskas gandrui musu atveju nelabai tinka, jie jau 2 vaikelius turi. Bet apie priesaika tai labai gera mintis, tik reikia pagalvot kaip ja padaryt. O gal kaip nors iremint ir duot paskaityt, bet prie ko tiltas g.gif ai nebezinau sukasi galva jau nuo visko....
Atsakyti
QUOTE(Lincejus @ 2011 05 05, 12:04)
Mergaites patarkit ka ant tilto galima dar padaryti be spyneles, akmenuku ir tauriu dauzymo  g.gif

Galima dar kad priesaikas jaunieji vienas kitam pasakytu...galima padaryti vadinamus testamentus jauniesiems, kad islaike pries vedybini laikotarpi ar dar kaip panasiai... smile.gif

Tauriu dauzymo esme? Galima issamiau? Cia tipo uz laime ar kaip...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 05 05, 14:19)
O kokio dydzio imsit krepsi? Na visokiems niekuciams susidet. dbr mastau gal reikia pinta iskylu krepsi pirkti g.gif , jis uzsidengia, tai ir saldainiai tilps ir siaip jis talpus atrodo...

na mano irgi krepsas nemazas bandysiu sutalpinti ten saldainius gerimus ir smulkmenas kurios reikalingos gamtoj blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 05, 18:06)
na mano irgi krepsas nemazas bandysiu sutalpinti ten saldainius gerimus ir smulkmenas kurios reikalingos gamtoj blush2.gif  ax.gif

O puosi ji kaip nors?
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 05, 17:39)
Galima dar kad priesaikas jaunieji vienas kitam pasakytu...galima padaryti vadinamus testamentus jauniesiems, kad islaike pries vedybini laikotarpi ar dar kaip panasiai... smile.gif

Tauriu dauzymo esme? Galima issamiau? Cia tipo uz laime ar kaip...? g.gif

manau kad uz laime, nes sukes laime nesa schmoll.gif nu kazka panasaus. Tik galvoju kad labiau gal tiktu po santuokos rumu ar baznycios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lincejus @ 2011 05 05, 20:05)
manau kad uz laime, nes sukes laime nesa schmoll.gif nu kazka panasaus. Tik galvoju kad labiau gal tiktu po santuokos rumu ar baznycios smile.gif

mulka5, gal gali paaiskinti ka turi galvoje"islaike pries vedybini gyvenima" g.gif
man patinka si mintis drinks_cheers.gif aciu labiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincejus @ 2011 05 05, 20:14)
mulka5, gal gali paaiskinti ka turi galvoje"islaike pries vedybini gyvenima" g.gif
man patinka si mintis  drinks_cheers.gif aciu labiausiai smile.gif

Nu tarkim per mergvakarius/bernvakarius bandom atkalbet pries santuoka, bet kai ateina ta diena jie prisiekia vienas kitam, tai kaip ir islaike jausmu egzamina, niekas ju nesugunde , neatkalbejo, tad ir visi atributai kaip spynos uzrakinimas ir rakto ismetimas, sutvirtinant ju meile iteikiami diplomai jam ir jai...tarkim smile.gif nu kazkas panasaus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 05, 20:49)
Nu tarkim per mergvakarius/bernvakarius bandom atkalbet pries santuoka, bet kai ateina ta diena jie prisiekia vienas kitam, tai kaip ir islaike jausmu egzamina, niekas ju nesugunde , neatkalbejo, tad ir visi atributai kaip spynos uzrakinimas ir rakto ismetimas, sutvirtinant ju meile iteikiami diplomai jam ir jai...tarkim smile.gif nu kazkas panasaus... 4u.gif

aciu labai uz paaiskinima, dabar supratau blush2.gif
greiciausiai taip ir darysim, skaitysim meiles priesaika drinks_cheers.gif tik dar su savo MB pasitarsiu kaip graziau sugalvot ka sakyt g.gif

Papildyta:
[QUOTE]
na va jau ir as galiu pasigirti ax.gif siandien parsinesiau papuosta sampano buteli ir dvi zvakes bigsmile.gif po truputi judam i prieki tongue.gif
buteli naudosiu palinkejimams, antrai dienai blink.gif o zvakes teveliams duosiu kad atnestu ir uzdektu seimos zidini rolleyes.gif
Atsakyti
O mano krepsiukas nei per didelis,nei per mazas,kadangi vyras pasiims savo "sakvojaza" biggrin.gif TAi daug ka ten sutalpinsim mirksiukas.gif
O ant tilto pvz.galima duot balionus ir kad jaunieji uzrasytu ant ju, ko labiausia nori,tikisi is vedybinio gyvenimo ir paleistu i dangu,kad skrisdami perduotu zinia angelams ir sie ispildytu ju norus.cia mano tokie pamastymai blush2.gif
Papildyta:
Vis nesumastau, ka su tuo zidiniu daryt seimos.Is abieju pusiu tevai issiskyre,yra tik mamos, bet yra pateviai.kaip geriau gautusi,ar kad jie visi uzdegtu,ar mum - pirsliam uzdegt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2011 05 06, 00:24)
O mano krepsiukas nei per didelis,nei per mazas,kadangi vyras pasiims savo "sakvojaza" biggrin.gif TAi daug ka ten sutalpinsim mirksiukas.gif
O ant tilto pvz.galima duot balionus ir kad jaunieji uzrasytu ant ju, ko labiausia nori,tikisi is vedybinio gyvenimo ir paleistu i dangu,kad skrisdami perduotu zinia angelams ir sie ispildytu ju norus.cia mano tokie pamastymai blush2.gif
Papildyta:
Vis nesumastau, ka su tuo zidiniu daryt seimos.Is abieju pusiu tevai issiskyre,yra tik mamos, bet yra pateviai.kaip geriau gautusi,ar kad jie visi uzdegtu,ar mum  - pirsliam uzdegt? g.gif

na, tokiu atveju geriausia bažnyčioj kad uždegtų kunigas, jei sukalbamas. Per mūsų vestuves (mano tėvai išsiskyrę, MB tėtis miręs) tai visi trys gavo po žvakę ir trise uždegė židinį. Be ryšio truputį, nes šeimos židinį turi degti tie kurie patys moka jį "kūrenti" g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Padėkit man sugalvot ką daryt su spyna ant tilto g.gif Nes su MB nusprendėm, kad ten kur tas tiltas bus ta spyna ilgai gali neužsilaikyti. Tai galvojam kad tik raktelius išmest į upę, o spyną pasilikti, na tiesiog pasidėti namie. Per mano tetos vestuves taip darė, pamenu, nes td dar nebuvo tradicijos kabint ant tilto jos. Tai va galvoju gal reikia ką nors surakint su ta spyna. Kažkokius tai simbolius gal, bet nesugalvoju ką doh.gif Gal kokių pasiūlymų turit 4u.gif
Atsakyti