merginos prasau patarkite, kada geriau iterpti tą spec pasiūlymą jaunavedžiams, kur įteikiami bilietiniai autobuso.... as pasirasiau, kad juo iteikti isejus i lauka po 12, bet kazkas nelimpa man....iki 12val scenarijus gerai, na o ties 12 kazkoks berysio....
Visos zidini darot veliau, o mes darysim po sveikinimo jauniesiems, o tada tostas uz tevelius.
QUOTE(sriukis @ 2011 05 04, 23:27)
Visos zidini darot veliau, o mes darysim po sveikinimo jauniesiems, o tada tostas uz tevelius.
mes irgi taip pat
O as prasysiu kunigo, kad seimos zidini uzdegtu baznycioje, manau bus grazu
[quote=ingulisBrk,2011 05 03, 14:32]
Štai čia mano pagalvėlė su "Meilės preliudu"
[/quote]
superine. prasau prasau visu smulkmenu kas kaip ir kur? jau cia kazkas klause !!
[quote=Lietaus lasas,2011 05 03, 15:34]
O boze svocios kokios jus nuostabios ir kurybingos , cia as vienintele apkerpejus nieko nepasiruosus . Tik vienai svociutei pinigelius "iskepiau" , o sau nieko ...Liko 2 menesiai, na scenarijus yra, bet tik tiek .
[/quote]
Nesijausk vienisa pas mane irgi dar ne kazkas padaryta... nes menesis su ligom iskrito, tai dabar baisiausiai mokslai spaudzia,nelabai yra kada cia prisesti vestuvems darytis kazka,,,o bijau kad paskui prasides atostogu metas ir kai kuriu
paslaugu nebegausiu arba uztruks ...
o as galvoju meiles ministrui toki stiklainiuka iteikti kad jei matys kad truksta meiles ar vaiksto vienisas duotu po meiles saldainiuka nes sirdele tai kazkaip ne prie ko ka jis veiks su ja
siaip sestadieni orai bus neblogi bent kol kas taip pranese taip kad zuikute24 nosi aukstyn mes su tavim
PAdekit ziuriu i savo scenariju ir man kazko truksta ir dar ar nesumakalotas eiliskumas?
1 islydejimas
2 gamtoj susipazinimo zaidimai
3 stalo ispirka
4 prisistatymas tostas uz jaunuosius
5 valdzios rinkimas
6 zidinys
7 laimingos santuokos receptas
8 vaikelio lyties spejimas
9 tostas uz tevelius
10 pavardes koncervavimas
11 ilgiausiai vedusios poros rinkimai
12 karti karti
13 lauke 12 val liepsnojanti meile ir naujas zvaigzdynas
14 puostes ir keliaraiscio metimas
15 palydos miegui
[/quote]
Stiklainiuko ideja man laabai irgi patiko,,,gal irgi reikes pasiskolinti, saunuole
o del eiliskumo tai as irgi mastau kad tostas uz tevelius po zidinio perdavimimo...
Ir del naujojo zvaigzdyno super ideja...
nu tikrai tikrai saunuole,tiek puikiu ideju
zuikute>>> sekmes, mes palaikom palaikom !!!
Štai čia mano pagalvėlė su "Meilės preliudu"
[/quote]
superine. prasau prasau visu smulkmenu kas kaip ir kur? jau cia kazkas klause !!
[quote=Lietaus lasas,2011 05 03, 15:34]
O boze svocios kokios jus nuostabios ir kurybingos , cia as vienintele apkerpejus nieko nepasiruosus . Tik vienai svociutei pinigelius "iskepiau" , o sau nieko ...Liko 2 menesiai, na scenarijus yra, bet tik tiek .
[/quote]
Nesijausk vienisa pas mane irgi dar ne kazkas padaryta... nes menesis su ligom iskrito, tai dabar baisiausiai mokslai spaudzia,nelabai yra kada cia prisesti vestuvems darytis kazka,,,o bijau kad paskui prasides atostogu metas ir kai kuriu
paslaugu nebegausiu arba uztruks ...
o as galvoju meiles ministrui toki stiklainiuka iteikti kad jei matys kad truksta meiles ar vaiksto vienisas duotu po meiles saldainiuka nes sirdele tai kazkaip ne prie ko ka jis veiks su ja
siaip sestadieni orai bus neblogi bent kol kas taip pranese taip kad zuikute24 nosi aukstyn mes su tavim
PAdekit ziuriu i savo scenariju ir man kazko truksta ir dar ar nesumakalotas eiliskumas?
1 islydejimas
2 gamtoj susipazinimo zaidimai
3 stalo ispirka
4 prisistatymas tostas uz jaunuosius
5 valdzios rinkimas
6 zidinys
7 laimingos santuokos receptas
8 vaikelio lyties spejimas
9 tostas uz tevelius
10 pavardes koncervavimas
11 ilgiausiai vedusios poros rinkimai
12 karti karti
13 lauke 12 val liepsnojanti meile ir naujas zvaigzdynas
14 puostes ir keliaraiscio metimas
15 palydos miegui
[/quote]
Stiklainiuko ideja man laabai irgi patiko,,,gal irgi reikes pasiskolinti, saunuole
o del eiliskumo tai as irgi mastau kad tostas uz tevelius po zidinio perdavimimo...
Ir del naujojo zvaigzdyno super ideja...
nu tikrai tikrai saunuole,tiek puikiu ideju
zuikute>>> sekmes, mes palaikom palaikom !!!
QUOTE(Edikute @ 2011 05 04, 23:03)
merginos prasau patarkite, kada geriau iterpti tą spec pasiūlymą jaunavedžiams, kur įteikiami bilietiniai autobuso.... as pasirasiau, kad juo iteikti isejus i lauka po 12, bet kazkas nelimpa man....iki 12val scenarijus gerai, na o ties 12 kazkoks berysio....
Jei bus antra diena, tai aš tada "talpinčiau". Nes pirmą dažniausiai ir taip visko daug būna.
Mums piršliai taip padarė, žado netekom iš pradžių.
QUOTE(sriukis @ 2011 05 04, 23:27)
Aš ir taip pat.
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 05 05, 10:45)
O as prasysiu kunigo, kad seimos zidini uzdegtu baznycioje, manau bus grazu
Mano irgi tokia įdėja buvo, bet jaunieji nenori, nes sako kunigas senas gali nesuprasti. Bet man graži mintis. Per mano vestuves židinį bažnyčioj pašventino, man tai
Kiti pažįstami biblija pirko ir šventino. Galima daug ko prisigalvot.
[quote=karamele_21,2011 05 04, 16:31]
Super idėja
Papildyta:
Rasykit man i AZ, atsiusiu pedutes, jei reikia.
Papildyta:
[quote=ievuze.t,2011 05 04, 18:40]
Tikrai labai graži? Jei ne paslaptis kiek viskas kainavo? Ar pagalvėlę radai kur pirkti? ar siuvaisi? o paskui atspausdintą viršų prisiuvo kas? Kiek spausdinimas kainavo? Na, žodžių domina visos detalės Ačiū
Fotofabrike gamino, reikejo tik nuotrauka nusiusti. Buvo akcija, tai kainavo 26 Lt.
Super idėja
Papildyta:
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 05 04, 19:12)
Pagalvele tikrai super
As niekaip neberandu pro rakto skylute ir pedu ar jau galva susisukus nuo visko
As niekaip neberandu pro rakto skylute ir pedu ar jau galva susisukus nuo visko
Papildyta:
Tikrai labai graži? Jei ne paslaptis kiek viskas kainavo? Ar pagalvėlę radai kur pirkti? ar siuvaisi? o paskui atspausdintą viršų prisiuvo kas? Kiek spausdinimas kainavo? Na, žodžių domina visos detalės Ačiū
Fotofabrike gamino, reikejo tik nuotrauka nusiusti. Buvo akcija, tai kainavo 26 Lt.
[quote=ingulisBrk,2011 05 05, 11:40]
Papildyta:
[/quote]
o nuotraukele is kur emei?
Papildyta:
[/quote]
[QUOTE] Mergaites patarkit ka ant tilto galima dar padaryti be spyneles, akmenuku ir tauriu dauzymo
Nuotrauka radau šitam forume, ankstesnese temose
O kokio dydzio imsit krepsi? Na visokiems niekuciams susidet. dbr mastau gal reikia pinta iskylu krepsi pirkti , jis uzsidengia, tai ir saldainiai tilps ir siaip jis talpus atrodo...
[quote=Lincejus,2011 05 05, 13:04]
[QUOTE] Mergaites patarkit ka ant tilto galima dar padaryti be spyneles, akmenuku ir tauriu dauzymo
[/quote]
Galima išsiūsti laišką gandrui,arba sugalvot kokią priesaiką,ją sakant lai abu laiko kokį akmenį,ant kurio užrašyta PRISIEKIU ir JŲ VARDAI ir užtvirtinant amžinos meilės priesaiką mesti vandenin. Įbutelį uždaryt,kažkaip gal negražu,upelius teršti
[/quote]
Galima išsiūsti laišką gandrui,arba sugalvot kokią priesaiką,ją sakant lai abu laiko kokį akmenį,ant kurio užrašyta PRISIEKIU ir JŲ VARDAI ir užtvirtinant amžinos meilės priesaiką mesti vandenin. Įbutelį uždaryt,kažkaip gal negražu,upelius teršti