Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

o as galvoju meiles ministrui toki stiklainiuka iteikti kad jei matys kad truksta meiles ar vaiksto vienisas duotu po meiles saldainiuka blush2.gif nes sirdele tai kazkaip ne prie ko ka jis veiks su ja mirksiukas.gif

siaip sestadieni orai bus neblogi bent kol kas taip pranese taip kad zuikute24 nosi aukstyn mes su tavim 4u.gif blush2.gif

PAdekit ziuriu i savo scenariju ir man kazko truksta ir dar ar nesumakalotas eiliskumas? g.gif
1 islydejimas
2 gamtoj susipazinimo zaidimai
3 stalo ispirka
4 prisistatymas tostas uz jaunuosius
5 valdzios rinkimas
6 zidinys
7 laimingos santuokos receptas
8 vaikelio lyties spejimas
9 tostas uz tevelius
10 pavardes koncervavimas
11 ilgiausiai vedusios poros rinkimai
12 karti karti
13 lauke 12 val liepsnojanti meile ir naujas zvaigzdynas
14 puostes ir keliaraiscio metimas
15 palydos miegui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 04 gegužės 2011 - 15:53
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 04, 17:31)
o as galvoju meiles ministrui toki stiklainiuka iteikti kad jei matys kad truksta meiles ar vaiksto vienisas duotu po meiles saldainiuka blush2.gif  nes sirdele tai kazkaip ne prie ko ka jis veiks su ja mirksiukas.gif

siaip sestadieni orai bus neblogi bent kol kas taip pranese taip kad zuikute24 nosi aukstyn mes su tavim 4u.gif  blush2.gif

PAdekit ziuriu i savo scenariju ir man kazko truksta ir dar ar nesumakalotas eiliskumas? g.gif
1 islydejimas
3 stalo ispirka
5 valdzios rinkimas
6 zidinys
9 tostas uz tevelius
12 karti karti
15 palydos miegui

sita darau iskart po zidinio ,o paskui visoki zaidimukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 04, 17:31)
o as galvoju meiles ministrui toki stiklainiuka iteikti kad jei matys kad truksta meiles ar vaiksto vienisas duotu po meiles saldainiuka blush2.gif  nes sirdele tai kazkaip ne prie ko ka jis veiks su ja mirksiukas.gif

siaip sestadieni orai bus neblogi bent kol kas taip pranese taip kad zuikute24 nosi aukstyn mes su tavim 4u.gif  blush2.gif

1 islydejimas
3 stalo ispirka
5 valdzios rinkimas
6 zidinys
9 tostas uz tevelius
12 karti karti
15 palydos miegui

kodėl taip vėlai tostas už tėvelius? aš galvoju už tėvelius,iškart po tosto už jaunuosius g.gif o gal ne?kaip kitos darote? o kas per NAUJAS ŽVAIGŽDYNAS?
Atsakyti
as maniau, kad tostas uz tevus buna po zidinio perdavimo, as bent jau taip susideliojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 04, 16:31)
1 islydejimas
3 stalo ispirka
5 valdzios rinkimas
6 zidinys
9 tostas uz tevelius
12 karti karti
15 palydos miegui

Pas mane šiek tiek kitaip:
1.valdžios rinkimas
2.tostas už tėvelius
3.židinys
4.tėvų žodis jauniesiems
ir tt

Bet čia manau nėra taisyklių, kaip susistatysi.Kaip kam geriau. 4u.gif

zuikute24, iš tikro orą žada +17 ir su saulute. Sėkmės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulisBrk @ 2011 05 03, 12:32)
Štai čia mano pagalvėlė su "Meilės preliudu"  blush2.gif
user posted image

Tikrai labai graži? Jei ne paslaptis kiek viskas kainavo? Ar pagalvėlę radai kur pirkti? ar siuvaisi? o paskui atspausdintą viršų prisiuvo kas? Kiek spausdinimas kainavo? Na, žodžių domina visos detalės smile.gif Ačiū
Papildyta:
[quote=karamele_21,2011 05 04, 14:31]
o as galvoju meiles ministrui toki stiklainiuka iteikti kad jei matys kad truksta meiles ar vaiksto vienisas duotu po meiles saldainiuka blush2.gif nes sirdele tai kazkaip ne prie ko ka jis veiks su ja mirksiukas.gif

Labai patiko tavo idėja su stiklainiuku ir saldainiukais thumbup.gif manau, kad ja pasinaudosiu 4u.gif
Atsakyti
Pagalvele tikrai super
As niekaip neberandu pro rakto skylute ir pedu ax.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif ar jau galva susisukus nuo visko
Atsakyti
Pas mane eina taip:
Jaunųjų sugrįžimas
Išpirka
Sveikinimai
Tostas už jaunuosius
Karštas
Muzikantai
Komendantai
Sveikinimai tėvams
Prisistatymas
Pirmas šokis, su juostom
23h židinys
Žaidimas
Žaidimas
12h
Šokiai
Tortas
Šokiai
Puokštė, keliaraištis
Šokiai
Išleidimas (1.30h)

Antra diena
10h užsėdimas
Muzikantų programa
Perrengimas, karvojus
Pasižadėjimai
Žaidimas
Apdovanojimai
Šokiai
korimas

Na paziurejusi orus truputi nuotaika pakilo, as jau viska susidejau i dezes, belieka gerai atrepetuoti scenariju, kad kuo maziau reiktu ziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 27, 14:11)
nzn manau nieko baisaus nenutiks jei parasysiu slaptazodi cia kas skaitys ras kas ne tai ir nereik o jau prasymai per az pabodo mirksiukas.gif  jei kas ir istrins manau visos bendrom jegom atkursim ta pastuka o kazkas cia gerai parase kam jis reikalingas jei negalima juo naudotis taigi prasom... svociubutikas svociutems@gmail.com

labas svočiutės ir liudininkės smile.gif toks pat malonumas manęs laukia birželio 11, noriu pasisemti patirties idėjų iš jūsų, bet man paštuko su šiuo slaptažodžiu neatidaro unsure.gif jau vėl pakeistas? ar kažkokie nesklandumai ?
Atsakyti
QUOTE(Arinva @ 2011 05 04, 20:12)
labas svočiutės ir liudininkės smile.gif toks pat malonumas manęs laukia birželio 11, noriu pasisemti patirties idėjų iš jūsų, bet man paštuko su šiuo slaptažodžiu neatidaro  unsure.gif  jau vėl pakeistas? ar kažkokie nesklandumai ?

ne nepakeistas, ka tik buvau iejus smile.gif gal kazka ne taip ivedei g.gif
Atsakyti
na tostas uz tevelius taip velai kadangi ten su tokiais zodziais kad vis tostai uz jaunuosius bet ju nebutu jei ne teveliai, bet gal reikt istikruju perkel iskart po zidinio blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jovituxss @ 2011 05 04, 18:32)
kodėl taip vėlai tostas už tėvelius? aš galvoju už tėvelius,iškart po tosto už jaunuosius  g.gif  o gal ne?kaip kitos darote? o kas per NAUJAS ŽVAIGŽDYNAS?

zvaigzdynas tai visos poros leis dangaus zibintus ir taip bus iziebtas naujas tos seimos zvaigzdynas mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane taip pat tostas uz tevelius is karto po zidinio. smile.gif
Atsakyti