Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(linuter @ 2011 05 03, 22:50)
Aciu turbut neatidaziai skaiciau tema blush2.gif

dar noriu paprasyti minciu,man labai grazus pasirode sis islydejimas is namu,kai abu jaunuosius islydi is vienu namu:
MB su teveliais atvaziavo pas mane. Mano mama labai graziai sugalvojo: islydint du keliautojus i nauja gyvenimo kelia ji mum padovanojo laukneseli:linini maiseli i kuri idejo gintaro gabaleli - kad visada prisimintumem savo krasta, medzio gabaleli - kad visada namuose degtu seimos zidinys ir silditu ir mus ir kas pas mus sveciuosis, rugio varpa - kad namuose visada turtumem duonos, 2007 metu laidos pinigeliu - kad atnestu mum laime, ir pasagele su laimes paukste- kad visada butumem laimingi. Dar padovonojo seimos medi su musu abieju nuotraukytem, o kitas paliko musu vaikuciams. Tikrai buvo labai grazu ir labai dar grazius zodzius mum pasake:
Kai lis lietus - tu skubeki pas ja,
Lai vakaras tirpsta zvaigzdetas,
Ir savo sirdim neramia neramai,
Nuveski i nakti i lietu
Kai saule spindes tu skubeki pas ji
Lai vakaras nyksta sauletas
Ir tavo sirdis nerami nerami
Be jo nesuras zemeje vietos...

Tik teveliai nori,kad butu nuotakos atpazinimas,truputi su logika prasilenkia,kai jaunikis nuotakos turetu ieskoti SAVO namuose,tai prasau ka galetumet pasiulyti padaryti...

nesu uzkietejus zinove, bet man atrodo kad visas tas teveliu sveikinimas turetu buti kaip palaiminimas, o atvykus jaunikiui pas jaunaja ir gali buti atpazinimas( is pat pradziu) nu cia man taip atrodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linuter @ 2011 05 03, 22:50)
Aciu turbut neatidaziai skaiciau tema blush2.gif

dar noriu paprasyti minciu,man labai grazus pasirode sis islydejimas is namu,kai abu jaunuosius islydi is vienu namu:
MB su teveliais atvaziavo pas mane. Mano mama labai graziai sugalvojo: islydint du keliautojus i nauja gyvenimo kelia ji mum padovanojo laukneseli:linini maiseli i kuri idejo gintaro gabaleli - kad visada prisimintumem savo krasta, medzio gabaleli - kad visada namuose degtu seimos zidinys ir silditu ir mus ir kas pas mus sveciuosis, rugio varpa - kad namuose visada turtumem duonos, 2007 metu laidos pinigeliu - kad atnestu mum laime, ir pasagele su laimes paukste- kad visada butumem laimingi. Dar padovonojo seimos medi su musu abieju nuotraukytem, o kitas paliko musu vaikuciams. Tikrai buvo labai grazu ir labai dar grazius zodzius mum pasake:
Nuveski i nakti i lietu

Tik teveliai nori,kad butu nuotakos atpazinimas,truputi su logika prasilenkia,kai jaunikis nuotakos turetu ieskoti SAVO namuose,tai prasau ka galetumet pasiulyti padaryti...

Šį išlydėjimą mum darė mūsų tėvai prieš beveik keturis metus, atrodo jau taip seniai viską aprašius buvau, net šiurpuliukai per kūna nubėgo kai perskaičiau blush2.gif išties buvo labai gražu
Atsakyti
[QUOTE]sveikutes svociutes,
per tuos skaitymus temeliu prisiminiau kad nepaprasiau priimti manes i jusu dideli buri doh.gif mes startuojame BIRZELIO 3D...dar tik skaitau skaitau ir skaitau. Nors jau reik pradet daryt kazka rolleyes.gif cia kelis puslapiukus atgal klausiau gal kas girdejot apie toki girini, lygtais rumsiskese jis pravedineja kokia tai programa. Butu gerai suzinot ka nors apie ji?
Ir dar merginos patarkit ka daryt: savaitgali vaiksciojom po parduotuves ir uzkliuvo taures, aisku nupirkom, galvoju isgraviruosiu ir padovanosiu. Beda ta, kad jos jau isgraviruotos su princo Willamo ir Catherine inicialais ir vestuviu data. Tai dabar nebezinau ka cia daryti, galvoju gal duoti sudauzyt tik isejus is namu blink.gif Kaip jus manot?
Atsakyti
QUOTE(Lincejus @ 2011 05 03, 21:10)
nesu uzkietejus zinove, bet man atrodo kad visas tas teveliu sveikinimas turetu buti kaip palaiminimas, o atvykus jaunikiui pas jaunaja ir gali buti atpazinimas( is pat pradziu) nu cia man taip atrodo blink.gif

as gal neteisingai aprasiau situacija(klausima) islydejimas vyks is vienu(jaunikio) tevu namu,jaunieji patys tik ryte atvaziuos abu is savo namu.Mes(liudininkai) atvaziuojam pas jauniki,na galima padaryti tiesiog atpazinima uzrisus jaunikiui akis ir matuojant bateli.Tik kaip graziai susidelioti...
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2011 05 03, 23:12)
Šį išlydėjimą  mum darė mūsų tėvai prieš beveik keturis metus, atrodo jau taip seniai viską aprašius buvau, net šiurpuliukai per kūna nubėgo kai perskaičiau  blush2.gif išties buvo labai gražu

istikruju ir yra labai grazu smile.gif as kiek skaitineju cia tai dar nemaciau niekur. Tikrai labao grazu ir miela smile.gif
o kodel tau nepabandzius kazka panasaus padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Lincejus @ 2011 05 03, 21:33)
istikruju ir yra labai grazu smile.gif as kiek skaitineju cia tai dar nemaciau niekur. Tikrai labao grazu ir miela smile.gif
o kodel tau nepabandzius kazka panasaus padaryti?

Labai nuosirdu,tik atrodo kam tada ten namuose liudininkai,taip butu jauku,jeigu tik teveliai palaimintu,palinketu.Ar tu turi omenyje svocia,teveliu vaidmeni,kad atliktu,na gal tikrai...
Atsakyti
QUOTE(linuter @ 2011 05 03, 23:30)
as gal neteisingai aprasiau situacija(klausima) islydejimas vyks is vienu(jaunikio) tevu namu,jaunieji patys tik ryte atvaziuos abu is savo namu.Mes(liudininkai) atvaziuojam pas jauniki,na galima padaryti tiesiog atpazinima uzrisus jaunikiui akis ir matuojant bateli.Tik kaip graziai susidelioti...

o jei jauniki issiustumete kokiu puoksciu parvezti ir kai grys ir padaryti ta atpazinima mirksiukas.gif gal ir nusisneku blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(linuter @ 2011 05 03, 23:37)
Labai nuosirdu,tik atrodo kam tada ten namuose liudininkai,taip butu jauku,jeigu tik teveliai palaimintu,palinketu.Ar tu turi omenyje svocia,teveliu vaidmeni,kad atliktu,na gal tikrai...

ne, asir turiu omenyje kad teveliai atliktu ta vaidmeni, o liudininkai surengti gali atpazinima smile.gif
Atsakyti
Sveikos svočiučios 4u.gif vis skaitinėju krūvą temų, laikas ir man prisijungti. Vestuvės dar toli- rugpjūčio 27,bet kas gi paskui kalbės, kai visos pasibaigs gegužė ir birželis ax.gif

[quote=Lincejus,2011 05 03, 23:28]
[QUOTE]
Ir dar merginos patarkit ka daryt: savaitgali vaiksciojom po parduotuves ir uzkliuvo taures, aisku nupirkom, galvoju isgraviruosiu ir padovanosiu. Beda ta, kad jos jau isgraviruotos su princo Willamo ir Catherine inicialais ir vestuviu data. Tai dabar nebezinau ka cia daryti, galvoju gal duoti sudauzyt tik isejus is namu blink.gif Kaip jus manot?
[/quote]

na su tais inicialais tai jau įkliuvai doh.gif manau, kad galit daužyt pvz išėjus iš Bažnyčios, laimei g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

prasau priimti i savo buri, pasiruosimui turiu dar daug laiko, didzioji diena rugs.24d.
daud jau cia visko perskaiciau, tikrai daug sauniu minciu, aciu, kad dalinates 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(linuter @ 2011 05 03, 23:30)

mano jaunieji irgi seniai kartu gyvena ir islydejimas bus is ju namu. as tai galvoju padaryti obuoli/apelsina prismaigtyta dantu krapstukais ir liepsiu traukiant po viena krapstuka mums visiems susirinkusiems irodyti kodel nori zenytis, kaip myuli vienas kita... ax.gif
Atsakyti
musu vaikuciams. Tikrai buvo labai grazu ir labai dar grazius zodzius mum pasake:
Nuveski i nakti i lietu

[/quote]
gražūs žodžiai,bet mano jaunosios mama jaučiu apsiašarotų,vos tik įpusėjusi skaityt.
žiūriu kiek čia šiandi naujų-rudeninių jungiasi i mūsų gražų būrį gathering.gif tai kai pagalvoju, kad tuoj vestuvės,baigsis čia nuolatiniai sedėjimai,kažkaip pasiilgsiu... blush2.gif
dar norėjau paklaust,kuri darėt tą žaidimuką braškės -agrastai kada jūs spėdavot tuos lapelius išslėpti,jug visi visur visu pulku vaikšto,nejau reikia bėgt ankščiau į tą vietą kad lapukus išslėpti??? g.gif
Papildyta:
[quote=Lincejus,2011 05 04, 00:28]
[QUOTE]sveikutes svociutes,
per tuos skaitymus temeliu prisiminiau kad nepaprasiau priimti manes i jusu dideli buri doh.gif mes startuojame BIRZELIO 3D...dar tik skaitau skaitau ir skaitau. Nors jau reik pradet daryt kazka rolleyes.gif cia kelis puslapiukus atgal klausiau gal kas girdejot apie toki girini, lygtais rumsiskese jis pravedineja kokia tai programa. Butu gerai suzinot ka nors apie ji?
[/quote]
dėl tų taurių,tai galit ant tilto daužyti,bet reikia tada iš anksto pasirųpinti šluotele ir maišiuku šiukšlėm susirinkt ax.gif
Atsakyti
del braskiu agrastu zaidimo kazkur skaiciau kad visiems uzrisa akis (pirslys daro kazkoki zaidima, bet neprisimenu koki) o tuo metu svocia isslapsto tuos lapelius... mirksiukas.gif
Atsakyti