Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(ievuze.t @ 2011 04 29, 18:31)
aš turiu klausimą, kaip išpaišyti tą "simfoniją"? su markeriu? kažkur lyg mačiau, kad yra kažkoks trafaretas? ar pačios darotės?

Aš dariau pagalvėlę su "Meilės preliudu". Nuotraukytę radau šiame forume 4u.gif
Gaminau čia www.fotofabrikas.lt. Rezultatu likau labai patenkinta thumbup.gif

Vėliau nufotografuosiu ir įkelsiu parodyti.
Atsakyti
QUOTE(Darling... @ 2011 05 03, 10:20)
Edikute, susitikom ir sitam forume smile.gif

O as maniau, kad saldainiu virves daro tik vaikai uztverdami kelia wink.gif Pas mus tokios tradicijos nera, kazkaip nesu girdejusi.
Stalo ispirkimui esu padariusi kontrakta

o geras !!! smagu pazystamu "isvysti" biggrin.gif kada vesele??
Atsakyti
Štai čia mano pagalvėlė su "Meilės preliudu" blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, niekaip nesugalvoju, kokį atributą įteikti meilės ministrui. Gal tiktų tokia kepurė???tokia
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2011 05 03, 13:24)
o geras !!! smagu pazystamu "isvysti" biggrin.gif  kada vesele??

drinks_cheers.gif 07 30

QUOTE(ingulisBrk @ 2011 05 03, 13:32)
Štai čia mano pagalvėlė su "Meilės preliudu"  blush2.gif

Liuks! Efektingai atrodo ne tiek ta simfonija, kiek raudonas ir šventiškas apvalkalėlis. Aš irgi masčiau gal apsiūti kokiu baltu kaspinu.. nors gal banalu bus labai..
Atsakyti
O boze svocios kokios jus nuostabios ir kurybingos thumbup.gif , cia as vienintele apkerpejus nieko nepasiruosus blush2.gif . Tik vienai svociutei pinigelius "iskepiau" biggrin.gif , o sau nieko unsure.gif ...Liko 2 menesiai, na scenarijus yra, bet tik tiek scare.gif .
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 03, 11:09)
zuikute24 geguzes 7
amba geguzes 14
sriukis geguzes 14
~Narnija~ geguzes 14
erika0518 geguzes 21
Šypsenėlė 24 gegužės 28

na ka si menesi nemazai startuojanciu oj lauksim lauksim ispudziu mes lauksim lotuliukas.gif 

net ir si savaitgali jau turim svociute thumbup.gif

manęs nėra verysad.gif mes startuojam gegužės 20d. 4u.gif
Sėkmės zuikute24 šį savaitgalį mirksiukas.gif

QUOTE(Darling... @ 2011 05 03, 11:34)
Nu ten pacia ideja parodziau.. tekstas tai nukopijuotas is esanciu paste kontraktu smile.gif

Aiškuma tada smile.gif

QUOTE(ingulisBrk @ 2011 05 03, 14:32)
Štai čia mano pagalvėlė su "Meilės preliudu"  blush2.gif
user posted image

Mes tokią pačią tik su vaiko nuotrauka gavom per gimtadienį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulisBrk @ 2011 05 03, 14:51)
Merginos, niekaip nesugalvoju, kokį atributą įteikti meilės ministrui. Gal tiktų tokia kepurė???tokia

Siaip grazi kepure, bet gal brangoka g.gif As meiles ministrui galvoju nupirkt vendens sautuveli. Iteikiant pasakyt, kad lengviau butu meiles gincius gesint; arba nupirkt sirdele kokia mirksincia rolleyes.gif
Atsakyti
Papasakokit jus man kokia paskirtis yra meiles ministro, seseles... nes pirma karta apie tokius girdziu, ka jie turi veikti, kam jie reikalingi. Aciu
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 03, 09:12)
Aš tai tokį krepšį turiu kur 3 trilitriniai telpa, tai kažkaip galvoju gal per didelis biggrin.gif
O kada vestuvės? Nes manau labai gražu rugiagėlėm papuoštas atrodytų  4u.gif

jei su gyvom rugiagelem, tai jos be vandens nukeipsta ir vaizdo tikrai nebebutu, nebent kazkaip ziedus pacius pritvirtinti, kad kotai neislistu g.gif
Atsakyti
QUOTE(buzialis @ 2011 05 03, 21:39)
Siaip grazi kepure, bet gal brangoka g.gif  As meiles ministrui galvoju nupirkt vendens sautuveli. Iteikiant pasakyt, kad lengviau butu meiles gincius gesint; arba nupirkt sirdele kokia mirksincia  rolleyes.gif

As nuoirkau raktu pakabukus du sirdeles su karunom, ir rinksiu meiles ministra su ministriene. O paskirtis tai ju nu tipo sujungti poras ir t.t. Bet ten ju pareigas pasako muzikantai.
O sesele tai jei senoviskai tai: jeigu kas garsios muzikos apkurs arba bedainuojant gerkle supys ar koks galas uzsikis, kad turetume kas spaudima pamatuoja ir vaistuku panesioja, kaire koja subintuoja. O naujoviskai neturiu, pas mus muzikantai viska sakys.
Kaip galima idomiau korima padaryti? Pas mus bus senovines vestuves, bet norisi kazkokio idomesnio to korimo.
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2011 05 01, 13:48)
keli puslapiukai atgal yra adresiukas parasytas  tongue.gif

Aciu turbut neatidaziai skaiciau tema blush2.gif

dar noriu paprasyti minciu,man labai grazus pasirode sis islydejimas is namu,kai abu jaunuosius islydi is vienu namu:
MB su teveliais atvaziavo pas mane. Mano mama labai graziai sugalvojo: islydint du keliautojus i nauja gyvenimo kelia ji mum padovanojo laukneseli:linini maiseli i kuri idejo gintaro gabaleli - kad visada prisimintumem savo krasta, medzio gabaleli - kad visada namuose degtu seimos zidinys ir silditu ir mus ir kas pas mus sveciuosis, rugio varpa - kad namuose visada turtumem duonos, 2007 metu laidos pinigeliu - kad atnestu mum laime, ir pasagele su laimes paukste- kad visada butumem laimingi. Dar padovonojo seimos medi su musu abieju nuotraukytem, o kitas paliko musu vaikuciams. Tikrai buvo labai grazu ir labai dar grazius zodzius mum pasake:
Kai lis lietus - tu skubeki pas ja,
Lai vakaras tirpsta zvaigzdetas,
Ir savo sirdim neramia neramai,
Nuveski i nakti i lietu
Kai saule spindes tu skubeki pas ji
Lai vakaras nyksta sauletas
Ir tavo sirdis nerami nerami
Be jo nesuras zemeje vietos...

Tik teveliai nori,kad butu nuotakos atpazinimas,truputi su logika prasilenkia,kai jaunikis nuotakos turetu ieskoti SAVO namuose,tai prasau ka galetumet pasiulyti padaryti...
Atsakyti