Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

sveikutes. as kai nedaug vestuviu esu buvusi, tai ta virve is saldainiu aptikau tik cia, tai as ja tikrai naudosiu ir tikisiuosi kad sveciai taip pat bus nemate biggrin.gif
cia mano krepsys biggrin.gif user posted image]mano krepsys[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edikute: 02 gegužės 2011 - 19:09
QUOTE(Edikute @ 2011 05 02, 21:07)
sveikutes.  as kai nedaug vestuviu esu buvusi, tai ta virve is saldainiu aptikau tik cia, tai as ja tikrai naudosiu ir tikisiuosi kad sveciai taip pat bus nemate  biggrin.gif
cia mano krepsys  biggrin.gif  user posted image]mano krepsys[/URL]

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif krepselis
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2011 05 02, 20:07)
sveikutes.  as kai nedaug vestuviu esu buvusi, tai ta virve is saldainiu aptikau tik cia, tai as ja tikrai naudosiu ir tikisiuosi kad sveciai taip pat bus nemate  biggrin.gif
cia mano krepsys  biggrin.gif  user posted image]mano krepsys[/URL]

toks vasarėle kvepiantis.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2011 05 02, 20:07)
cia mano krepsys  biggrin.gif 

Wow nerealus 4u.gif

O as jau nervuojuosi. Liko paskutines kelios dienos, o kaip tycia ir as ir vyras turim daug darbu, tad kaip pabaigti ruostis vestuvems nezinau. Bus kaip studentams, pritruks paskutines nakties doh.gif
Atsakyti
as ka tik pasidariau saldainiu virve biggrin.gif thumbup.gif judam pirmyn po truputi
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2011 05 02, 22:41)
as ka tik pasidariau saldainiu virve biggrin.gif  thumbup.gif judam pirmyn po truputi

Edikute, susitikom ir sitam forume smile.gif

O as maniau, kad saldainiu virves daro tik vaikai uztverdami kelia wink.gif Pas mus tokios tradicijos nera, kazkaip nesu girdejusi.
Stalo ispirkimui esu padariusi kontrakta
Atsakyti
QUOTE(Darling... @ 2011 05 03, 10:20)

Stalo ispirkimui esu padariusi kontrakta

Gaila, nelabai matosi... verysad.gif
Gal į paštą svočių galėtumėt įmesti jo pavyzduką? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na ką, savaitgalį šiek tiek apsiprekinom. Juosta nusipirkom, židinį, medalių. Tetė kočėlą padarė clap_1.gif Šią savaitę reikia taures nupirkt ir graviruot nunešt. smile.gif Pajudėjau iš mirties taško blush2.gif smile.gif
Atsakyti
krepsys tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o as nesugalvoju kaip savaji pasipuosti sukne melyna tai nzn kaip krepsa ispuosti kad tiktu g.gif

zuikute24 geguzes 7
amba geguzes 14
sriukis geguzes 14
~Narnija~ geguzes 14
erika0518 geguzes 21
Šypsenėlė 24 gegužės 28

na ka si menesi nemazai startuojanciu oj lauksim lauksim ispudziu mes lauksim lotuliukas.gif

net ir si savaitgali jau turim svociute thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 03 gegužės 2011 - 10:13
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 03, 11:09)
krepsys tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
o as nesugalvoju kaip savaji pasipuosti sukne melyna tai nzn kaip krepsa ispuosti kad tiktu g.gif

Aš tai tokį krepšį turiu kur 3 trilitriniai telpa, tai kažkaip galvoju gal per didelis biggrin.gif
O kada vestuvės? Nes manau labai gražu rugiagėlėm papuoštas atrodytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 03, 12:12)
Aš tai tokį krepšį turiu kur 3 trilitriniai telpa, tai kažkaip galvoju gal per didelis biggrin.gif
O kada vestuvės? Nes manau labai gražu rugiagėlėm papuoštas atrodytų  4u.gif

liepos 23 na nebent dirbtinem rugiagelem nes man jos smirdi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 03, 09:49)
Gaila, nelabai matosi... verysad.gif
Gal į paštą svočių galėtumėt įmesti jo pavyzduką?  blush2.gif

Nu ten pacia ideja parodziau.. tekstas tai nukopijuotas is esanciu paste kontraktu smile.gif
Atsakyti