sveikutes. as kai nedaug vestuviu esu buvusi, tai ta virve is saldainiu aptikau tik cia, tai as ja tikrai naudosiu ir tikisiuosi kad sveciai taip pat bus nemate
cia mano krepsys ]mano krepsys[/URL]
QUOTE(Edikute @ 2011 05 02, 20:07)
sveikutes. as kai nedaug vestuviu esu buvusi, tai ta virve is saldainiu aptikau tik cia, tai as ja tikrai naudosiu ir tikisiuosi kad sveciai taip pat bus nemate
cia mano krepsys
cia mano krepsys
Wow nerealus
O as jau nervuojuosi. Liko paskutines kelios dienos, o kaip tycia ir as ir vyras turim daug darbu, tad kaip pabaigti ruostis vestuvems nezinau. Bus kaip studentams, pritruks paskutines nakties
as ka tik pasidariau saldainiu virve judam pirmyn po truputi
QUOTE(Edikute @ 2011 05 02, 22:41)
as ka tik pasidariau saldainiu virve judam pirmyn po truputi
Edikute, susitikom ir sitam forume
O as maniau, kad saldainiu virves daro tik vaikai uztverdami kelia Pas mus tokios tradicijos nera, kazkaip nesu girdejusi.
Stalo ispirkimui esu padariusi kontrakta
QUOTE(Darling... @ 2011 05 03, 10:20)
Gaila, nelabai matosi...
Gal į paštą svočių galėtumėt įmesti jo pavyzduką?
Sveikos
Na ką, savaitgalį šiek tiek apsiprekinom. Juosta nusipirkom, židinį, medalių. Tetė kočėlą padarė Šią savaitę reikia taures nupirkt ir graviruot nunešt. Pajudėjau iš mirties taško
Na ką, savaitgalį šiek tiek apsiprekinom. Juosta nusipirkom, židinį, medalių. Tetė kočėlą padarė Šią savaitę reikia taures nupirkt ir graviruot nunešt. Pajudėjau iš mirties taško
krepsys tai
o as nesugalvoju kaip savaji pasipuosti sukne melyna tai nzn kaip krepsa ispuosti kad tiktu
zuikute24 geguzes 7
amba geguzes 14
sriukis geguzes 14
~Narnija~ geguzes 14
erika0518 geguzes 21
Šypsenėlė 24 gegužės 28
na ka si menesi nemazai startuojanciu oj lauksim lauksim ispudziu mes lauksim
net ir si savaitgali jau turim svociute
o as nesugalvoju kaip savaji pasipuosti sukne melyna tai nzn kaip krepsa ispuosti kad tiktu
zuikute24 geguzes 7
amba geguzes 14
sriukis geguzes 14
~Narnija~ geguzes 14
erika0518 geguzes 21
Šypsenėlė 24 gegužės 28
na ka si menesi nemazai startuojanciu oj lauksim lauksim ispudziu mes lauksim
net ir si savaitgali jau turim svociute
QUOTE(karamele_21 @ 2011 05 03, 11:09)
krepsys tai
Aš tai tokį krepšį turiu kur 3 trilitriniai telpa, tai kažkaip galvoju gal per didelis
O kada vestuvės? Nes manau labai gražu rugiagėlėm papuoštas atrodytų
QUOTE(rAktyvi @ 2011 05 03, 12:12)
Aš tai tokį krepšį turiu kur 3 trilitriniai telpa, tai kažkaip galvoju gal per didelis
liepos 23 na nebent dirbtinem rugiagelem nes man jos smirdi
QUOTE(mulka5 @ 2011 05 03, 09:49)
Nu ten pacia ideja parodziau.. tekstas tai nukopijuotas is esanciu paste kontraktu