kad nusiskalbia, tai nesvarbu, juk vienam kartui parodyti... tik kaip ant tos gan didelės paklodės išpaišyti penklinę ir tas nateles...
Man pagalves isiuvinejo labai labai graziai....
QUOTE(tabeliukas @ 2011 04 29, 18:10)
viena svocia CRAZY LADY sake kai gaus trafareta ides cia foto ir tada visos paziuresim...nes ir man ziauriai idomu kaip ten atrodys su tekstiliniais dazais uzrasyta. nes su markeriu sake nusiskalbia ir negrazu lieka.
Sveikos,
Skaitineju jusu tema jau kuris laikas renkuosi info po truputi, nes pirsliausim ir mes liepos 30.
Uzklauset del tos simfonijos. Siandien kaip tik gavau padaryta. As spausdinausi vienoj spausdykloj ant medziagos (30Lt). Darysiu pagalvele( 40x40), is vienos puses jaunuju nuotrauka, is kitos puses ta simfonija. Gavosi tikrai neblogai tik gal medziaga kiek per kieta, bet jei tai bus labiau dekoratyvine pagalvele, manau visai bus gerai. Pasiziuret cia
QUOTE(Darling... @ 2011 04 29, 21:01)
Sveikos,
Skaitineju jusu tema jau kuris laikas renkuosi info po truputi, nes pirsliausim ir mes liepos 30.
Uzklauset del tos simfonijos. Siandien kaip tik gavau padaryta. As spausdinausi vienoj spausdykloj ant medziagos (30Lt). Darysiu pagalvele( 40x40), is vienos puses jaunuju nuotrauka, is kitos puses ta simfonija. Gavosi tikrai neblogai tik gal medziaga kiek per kieta, bet jei tai bus labiau dekoratyvine pagalvele, manau visai bus gerai. Pasiziuret cia
nu labai grazu
QUOTE(Darling... @ 2011 04 29, 20:01)
Sveikos,
grazu labai tik kodel uzrasas "meiles simfonija" uzrasytas nelietuviskai???? jaunieji gali nesuprasti kame cia esme
[/QUOTE]sveikos svociutes, gal kas skaitet ar esate girdejusios kaip ten su ta 4 zvakiu pasaka? kiek zvakiu naudojat ar tik viena seimos zidini turi jaunieji?
QUOTE(tabeliukas @ 2011 04 29, 20:51)
grazu labai tik kodel uzrasas "meiles simfonija" uzrasytas nelietuviskai???? jaunieji gali nesuprasti kame cia esme
Jaunoji yra uzkietejusi pianiste manau nebus problemu. Zino visokius tokius pavadinimus.
Svociu pasto dezutej radau superinius saldainius Aciu kazkam uz ideja. Jau prisidariau (primaketavau) mazu jaunuju nuotraukeliu, laukiu kol atspausdins. Man tie vafliniai saldainiai buvo siek tiek pabode jau.
Tik kol kas nesugalvoju kokius prizus sugalvoti? Na, tarkim zaidimu nugaletojams gamtoj. Ar tiesiog "nugaletojai isgeria"
Papildyta:
QUOTE(Lincejus @ 2011 04 29, 23:34)
sveikos svociutes, gal kas skaitet ar esate girdejusios kaip ten su ta 4 zvakiu pasaka? kiek zvakiu naudojat ar tik viena seimos zidini turi jaunieji?
Man ta pasaka labai patiko. Jau buvau beįsitraukianti į scenarijų, bet paskaičiau savo piršleliui, tai išpeikė Sako per daug teksto, bus sunku išklausyti visiems. Be to, čia gal kiek ir neįprastas židinys, nes keturios žvakės. Žodžiu.. pas mus veikiausiai bus vienžvakis židinys ir neilgas pristatymas.
O saldainiu ideja tikrai super, tik folijos reikia ir atsispausdint nuotraukeliu
QUOTE(Darling... @ 2011 04 29, 20:01)
Pritariu, labai originalu, niekur, bent man nematyta ir negirdėta
Šaunuolė Darling...
saldainiu ideja ir as jau pasivociau super vieniems darysim tokius kitiems tus vaflinius
sveikutes svociutes na ir greit jus temeles pravarot, as nespeju begti pagal jus ,. turiu klausimeli,, gal svociuciu pastuke kas pasikeite? kodel negaliu uzeit?
[QUOTE]Sveikos,
gal kas esate buve Rumsiskese, pas girini. Sako jis praveda kokia tai programa, t.y gamtoje. jei kas buvote gal galite truputi papasakoti kokia ten programa, nes nezinau ar man ruostis kokiu zaidimu ar ne?
gal kas esate buve Rumsiskese, pas girini. Sako jis praveda kokia tai programa, t.y gamtoje. jei kas buvote gal galite truputi papasakoti kokia ten programa, nes nezinau ar man ruostis kokiu zaidimu ar ne?