Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(~Narnija~ @ 2011 04 28, 16:44)
Skubu pasidalinti naujausia idėja  smile.gif Visaip svarsčiau kaip padaryti tuos pasižadėjimus vienas kitam (rytinė kava į lovą, meilės laiškas ir t.t.) ir... sumąsčiau taip: kad visi metai būtų kaip medaus mėnuo, dovanojam dėžutę, kurioje yra 12 įvairių mielų užuominų kaip nudžiuginti vienas kitą. Tik jums spresti kaip ir kuris tai atliks. O mes su piršliu atsakingai patikrinsime ar kiekvieną mėnesio 14 dieną pareigingai traukiate šias užuominas ir jas pildote. Vot, atiduodu jūsų teismui smile.gif Dėžutė ir pasižadėjimai dar gamybos procese, todėl kai baigsiu mėginsiu įkelti  4u.gif

man šita idėja - super, jei leisite gal ir aš ja pasinaudosiu, labai gražu.
Papildyta:
QUOTE(mulka5 @ 2011 04 27, 13:35)
Per mūsų vestuves šeimos židinį pašventino kunigas, nes piršliai jį atvežė. Man labai patiko ši įdėja. wub.gif  Uždegimas manau irgi būtų labai gražu. smile.gif

O dėl tų palinkėjimų knygų Kauno bazėje gal galit išsamiau, kurioj vietoj gal pamenat? g.gif Nes man reik, bet niekad akis neužkliuvo už jų... doh.gif

Kurioj tiksliai vietoj, tai nežinau tikrai, tik pernai mama piršliavo, tai buvo Kaune susipirkt visus tuos vestuvinius aksesuarus ir tą palinkėjimų knygą pirko Kauno bazėj, o kur tiksliai (klausiau) - nepamena. schmoll.gif
Mačiau yra internetinėse parduotuvėse ju, bet kažkaip noretūsi pačiupinėt prieš perkant smile.gif

p.s. dar i pasta imeciau kelias etiketes, kuriu nebuvau radus cia, gal kam pravers
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lizebra: 29 balandžio 2011 - 00:08
QUOTE(*gitana* @ 2011 04 28, 16:51)
Jaunoji perka piršliui juostą, o jaunikis perka svočiai puokštę (pagal tradicijas).
Jaunoji su manim paderino kokios puokštės aš norėčiau  ax.gif

O kaip dabar su ta juosta? Ar ja dar puošiamas piršlys? Nes pas lenkus nemaciau, kad pirslys butu su juosta, o lietuviai irgi kaip kas nori. Tai kaip cia yra? Jau nebemadingos pirslio juostos, ar as tiesiog susiduriu su tokiom vestuvėm? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
vestuvems atributikos galima pasizvalgyti www.rasotiziedai.lt, o Kaune Silainiu turguje maciau naujas kioskelis (vos iejus, priesingoj pusej nei geles) su visokiausiom smulkmenom vestuvems.
Atsakyti
labutis

oras buvo superinis tai su vaikais gyvenau lauke, dabar tenka grįžt į realybę smile.gif

QUOTE(mulka5 @ 2011 04 26, 12:22)

labai gražūs, negirdėti žodžiai

QUOTE(tabeliukas @ 2011 04 26, 13:32)

tau jau atsakiau smile.gif

QUOTE(mulka5 @ 2011 04 26, 16:09)
O dėl "meilės simfonijos" Crazy Lady, darysi čia išlydint gal jaunuosius miegot? g.gif

jaunieji sakė eis miegot paskutiniai, tai įteiksiu kaip dovaną su palinkėjimu, bet dar nesugalvojau kokiu g.gif
Papildyta:
karamele, liux prijuostės. Kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 04 29, 15:49)

Papildyta:
karamele, liux prijuostės. Kur pirkai?

dar nepirkau nes neprieme mano uzsakymo doh.gif tai nezinau ar begausiu as jas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(jurakvepuok @ 2011 04 29, 14:04)
O kaip dabar su ta juosta?  Ar ja dar puošiamas piršlys? Nes pas lenkus nemaciau, kad pirslys butu su juosta, o lietuviai irgi kaip kas nori. Tai kaip cia yra? Jau nebemadingos pirslio juostos, ar as tiesiog susiduriu su tokiom vestuvėm?  ax.gif  mirksiukas.gif

as galvojau kad manasis atsisakys pasipuosti pirslio juosta bet buvo pasakyta grieztai kad ji turi buti ir taskas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakvepuok @ 2011 04 29, 12:04)
O kaip dabar su ta juosta?  Ar ja dar puošiamas piršlys? Nes pas lenkus nemaciau, kad pirslys butu su juosta, o lietuviai irgi kaip kas nori. Tai kaip cia yra? Jau nebemadingos pirslio juostos, ar as tiesiog susiduriu su tokiom vestuvėm?  ax.gif  mirksiukas.gif

kiek zinau kai liudininkais eina,nereikalingos juostos,o kai pirsleis tai kaip ir butina,db yra kaip as sakau naujovisku juostu mazu tik segamu i svarko atlapa,uzsakiau jau tokia savo vurui,laukiu kada atsius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 29, 16:06)
dar nepirkau nes neprieme mano uzsakymo doh.gif tai nezinau ar begausiu as jas unsure.gif
Papildyta:
na gal dar  pavyks gauti smile.gif nes jos tai nerealios thumbup.gif

as galvojau kad manasis atsisakys pasipuosti pirslio juosta bet buvo pasakyta grieztai kad ji turi buti ir taskas bigsmile.gif  thumbup.gif

O MB tai sake jog jis tokio atributo tikrai nenori smile.gif
o kas cia minejo apie prisegamas i atlapa juostas? gal turit foto kaip tai atrodo? arba kur toki daikciuka rasti?

Perziurejau ta puslapiuka ir jau maciau kaip atrodo ta juostele i atlapa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neklauzadux: 29 balandžio 2011 - 15:58
QUOTE(Neklauzadux @ 2011 04 29, 15:49)
O MB tai sake jog  jis tokio atributo tikrai nenori smile.gif
o kas cia minejo apie prisegamas i atlapa juostas? gal turit foto kaip tai atrodo? arba kur toki daikciuka rasti?

Perziurejau ta puslapiuka ir jau maciau kaip atrodo ta juostele i atlapa smile.gif

tai uztai kad vyrai nenori tu dideliu juostu,neturiu dar nuotraukos laukiu kol atsius smile.gif
Atsakyti
o mano nori tos didelios siulau ta maza bet ne blush2.gif
Atsakyti
aš turiu klausimą, kaip išpaišyti tą "simfoniją"? su markeriu? kažkur lyg mačiau, kad yra kažkoks trafaretas? ar pačios darotės?
Atsakyti
QUOTE(ievuze.t @ 2011 04 29, 18:31)
aš turiu klausimą, kaip išpaišyti tą "simfoniją"? su markeriu? kažkur lyg mačiau, kad yra kažkoks trafaretas? ar pačios darotės?

Man ir įdomu...gal kas turi pavyzduką parodyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 04 29, 18:46)
Man ir įdomu...gal kas turi pavyzduką parodyti?  blush2.gif

viena svocia CRAZY LADY sake kai gaus trafareta ides cia foto ir tada visos paziuresim...nes ir man ziauriai idomu kaip ten atrodys su tekstiliniais dazais uzrasyta. nes su markeriu sake nusiskalbia ir negrazu lieka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tabeliukas: 29 balandžio 2011 - 18:11