QUOTE(~Narnija~ @ 2011 04 28, 16:44)
Skubu pasidalinti naujausia idėja Visaip svarsčiau kaip padaryti tuos pasižadėjimus vienas kitam (rytinė kava į lovą, meilės laiškas ir t.t.) ir... sumąsčiau taip: kad visi metai būtų kaip medaus mėnuo, dovanojam dėžutę, kurioje yra 12 įvairių mielų užuominų kaip nudžiuginti vienas kitą. Tik jums spresti kaip ir kuris tai atliks. O mes su piršliu atsakingai patikrinsime ar kiekvieną mėnesio 14 dieną pareigingai traukiate šias užuominas ir jas pildote. Vot, atiduodu jūsų teismui Dėžutė ir pasižadėjimai dar gamybos procese, todėl kai baigsiu mėginsiu įkelti
man šita idėja - super, jei leisite gal ir aš ja pasinaudosiu, labai gražu.
Papildyta:
QUOTE(mulka5 @ 2011 04 27, 13:35)
Per mūsų vestuves šeimos židinį pašventino kunigas, nes piršliai jį atvežė. Man labai patiko ši įdėja. Uždegimas manau irgi būtų labai gražu.
O dėl tų palinkėjimų knygų Kauno bazėje gal galit išsamiau, kurioj vietoj gal pamenat? Nes man reik, bet niekad akis neužkliuvo už jų...
O dėl tų palinkėjimų knygų Kauno bazėje gal galit išsamiau, kurioj vietoj gal pamenat? Nes man reik, bet niekad akis neužkliuvo už jų...
Kurioj tiksliai vietoj, tai nežinau tikrai, tik pernai mama piršliavo, tai buvo Kaune susipirkt visus tuos vestuvinius aksesuarus ir tą palinkėjimų knygą pirko Kauno bazėj, o kur tiksliai (klausiau) - nepamena.
Mačiau yra internetinėse parduotuvėse ju, bet kažkaip noretūsi pačiupinėt prieš perkant
p.s. dar i pasta imeciau kelias etiketes, kuriu nebuvau radus cia, gal kam pravers