Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(zuikute24 @ 2011 04 27, 16:37)
Labas svociutes, mano pirsliavimas jau ne uz kalnu, bet dar tiek visko daug nepadariau  doh.gif

Nesumastau ka isgrviruoti ant torto menteles ir kurioj vietoj geriau graviruoti? Kazin kaip atrodytu jeigu ant pacios lopeteles graviruoti? Ar geriau ant kotelio, nors jis siaurokas. Dar suku galva su tais apdovanojimais antra diena. Ar butina apdovanoti komendantus, seseles ir t.t. Juk jie pirma diena gauna po dovanele kai juos isrenki. Kaip manot?

Ar karvojus nesamas kartu su suriu ar reiktu atskirai?

Oi oi oi kiek daug dar klausimu turiu  4u.gif

Mes tai dovana jauniesiems dovanojom, nupirkom rinkinuka kur mentele su peiliu tokia grazia rankenele ir graveris sake graviruoja ant pacios menteles. Isgraviravom vardus ir vestuviu data, taip graziai atrode smile.gif

QUOTE(*gitana* @ 2011 04 27, 16:58)
O pas ka tu graviruosi? Kazin ar geras tas meistras kur Maximoj sedi?  g.gif

cia jei klausiat apie kauno hyper maximoj kur graveris yra tai pas ji graviravom, graziai padare tik pats bendravimas tai mum labai nepatiko, sakom gal pirmas raides surasyti musu(nu kas sveikina) sako cia juk ne imone kad trumpinius rasyt, dar kazka paklausem vel taip piktai, tik kad mum greitai reikejo tai sutikom. Sakau darba graziai atliko bet bendravimas tai labai atsiaurus...

QUOTE(Jurga 251 @ 2011 04 27, 17:52)
Na pagaliau scenarijaus siokie tokie remai yra, liko grazint, tik gaila kad abiems vestuvems skirtingai reiks padaryt, nes viena pora tuoksis be zakso ir iseis tik is vienu namu ax.gif

Pas mus tokia pati situacija kad tuoksis tik baznycioje ir is vienu namu isleisim, tai nezinau kaip cia su tom atrakcijom atpazistant jaunaja. Nes kazkokiu zaidimuku patys nori, bet kaip tai padaryti vienuose namuose ideju patys nepasiule smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 04 15, 20:02)
Manau apie sita pasta t.o.  4u.gif svociutems@gmail.com,paswordas:supersvocia  mirksiukas.gif

suvedus JŪsų nurodytus duomenis, nepavyksta prisijungti, nes kažkas neteisinga
Atsakyti
mano komentaras visai ne vietoj, nepykit, tikriausiai reikia nuo galo pradet skaityti forumo temas, nes taip ir prirasai visokių smile.gif
Vaikų temai galima duoti svečiam marskinelius ir ant jų kiekvienas svecias paraso berniuko ar mergaites varda ir tie marskineliai įteikiami jaunajam, palengvina darba renkantis varda, ors gali buti, kad nei vienas is uzrasytu vardu nepatiks lotuliukas.gif
man labai patiko, kai vienose vestuvese pirsliai siunte per sveciu rankas kudikio pedkelnes, ant vienos kojytes ruzavas bantukas prisiutas ant kitos zydras, sveciai turejo mesti pinigus i ta kojyte, ko linki susilaukti jauniesiems, bet visai smagu ir vienos is forumieciu ideja su saldainiais, kur daugiau saldainiu to ir labiau linki, tik kaip tuos saldainius, kartu su kelnem siusti per svecius?
Papildyta:
Klausimėlis kas perka puokštę svočiai? Jaunoji pati išrenka, ar su svočia derina, ar čia susitarimo reikalas?
Atsakyti
QUOTE(jurakvepuok @ 2011 04 28, 13:34)
mano komentaras visai ne vietoj, nepykit, tikriausiai reikia nuo galo pradet skaityti forumo temas, nes taip ir prirasai visokių smile.gif
Vaikų temai galima duoti svečiam marskinelius ir ant jų kiekvienas svecias paraso berniuko ar mergaites varda ir tie marskineliai įteikiami jaunajam, palengvina darba renkantis varda, ors gali buti, kad nei vienas is uzrasytu vardu nepatiks  lotuliukas.gif
man labai patiko, kai vienose vestuvese pirsliai siunte per sveciu rankas kudikio pedkelnes, ant vienos kojytes ruzavas bantukas prisiutas ant kitos zydras, sveciai turejo mesti pinigus i ta kojyte, ko linki susilaukti jauniesiems, bet visai smagu ir vienos is forumieciu ideja su saldainiais, kur daugiau saldainiu to ir labiau linki, tik kaip tuos saldainius, kartu su kelnem siusti per svecius?Papildyta:
Klausimėlis kas perka puokštę svočiai? Jaunoji pati išrenka, ar su svočia derina, ar čia susitarimo reikalas?

seip tai ten buvo parasyta, matyt nelabai atidziai skaitete,,,,buvo parasyta kad prie krepselio prirista dvi skirtingu spalvu kojinytes irs siunciama i krepseli pripylus mazu saldainiuku. kad nereiketu zmonem begti nuo stalo pinigu ieskotis ....
o del puokstes tai tik susitarimo reikalas manau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neklauzadux: 28 balandžio 2011 - 13:43
[/quote]
Manau turetu pirkti jaunoji, taip tarsi dekoja svociai. Is jaunosios ar jaunojo puses tai butu tikrai grazus zestas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(jurakvepuok @ 2011 04 28, 12:17)
suvedus JŪsų nurodytus duomenis, nepavyksta prisijungti, nes kažkas neteisinga

Nepatingėkit paskaityt porą lapų atgal mirksiukas.gif
merginos pakeitė slaptažodį. doh.gif tad jis kitoks dabar. 4u.gif

QUOTE(jurakvepuok @ 2011 04 28, 13:34)
man labai patiko, kai vienose vestuvese pirsliai siunte per sveciu rankas kudikio pedkelnes, ant vienos kojytes ruzavas bantukas prisiutas ant kitos zydras, sveciai turejo mesti pinigus i ta kojyte, ko linki susilaukti jauniesiems.
Papildyta:

Sorry, bet man tokios rinkliavos "žiaurios" doh.gif doh.gif doh.gif kai dar iš svečių papildomai renkama...čia žinoma mano tik nuomonė mirksiukas.gif
O dėl puokštės tai manau susitarimo reikalas. Bet kiek žinau, visada jaunoji užsako tiek sau, tiek pulkui visas gėles. 4u.gif
Atsakyti
Skubu pasidalinti naujausia idėja smile.gif Visaip svarsčiau kaip padaryti tuos pasižadėjimus vienas kitam (rytinė kava į lovą, meilės laiškas ir t.t.) ir... sumąsčiau taip: kad visi metai būtų kaip medaus mėnuo, dovanojam dėžutę, kurioje yra 12 įvairių mielų užuominų kaip nudžiuginti vienas kitą. Tik jums spresti kaip ir kuris tai atliks. O mes su piršliu atsakingai patikrinsime ar kiekvieną mėnesio 14 dieną pareigingai traukiate šias užuominas ir jas pildote. Vot, atiduodu jūsų teismui smile.gif Dėžutė ir pasižadėjimai dar gamybos procese, todėl kai baigsiu mėginsiu įkelti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakvepuok @ 2011 04 28, 11:34)

Jaunoji perka piršliui juostą, o jaunikis perka svočiai puokštę (pagal tradicijas).
Jaunoji su manim paderino kokios puokštės aš norėčiau ax.gif
Atsakyti
buvau pati jaunoji tai net nesvajojau kad dar ir puokste pati pirktusi svocia sakiausi sau ir uzsakiau visam pulkui kad butu tu paciu geliu ir tuo paciu pirslienei bei pirsliui juosta taip kad manau geles ir juosta perka jaunieji blush2.gif
P.S. nors visko buna priklauso nuo jaunuju tongue.gif
Atsakyti
[QUOTE]sveikutes mergaites, gal galit padet as truputi nesumastau ka daryt su tuo seimos zidiniu. Man labai patiko ta 4 zvakiu pasaka, bet ar man turet tas 3 zvakes ir ta ketvirtoji VILTIES lai buna tas jau zidinys, bet vel nuo jos uzsidega tos likusios 3... Nu susipainiojau man cia kazkas nepatinka.... Jau ir as pradedu panikuot, konkretaus scenarijaus dar neturiu tik skaitineju ir rankioju, o laiko visai nebedaug... verysad.gif
Atsakyti
[quote=Lincejus,2011 04 28, 17:38]
sveikutes mergaites, gal galit padet as truputi nesumastau ka daryt su tuo seimos zidiniu. Man labai patiko ta 4 zvakiu pasaka, bet ar man turet tas 3 zvakes ir ta ketvirtoji VILTIES lai buna tas jau zidinys, bet vel nuo jos uzsidega tos likusios 3... Nu susipainiojau man cia kazkas nepatinka.... Jau ir as pradedu panikuot, konkretaus scenarijaus dar neturiu tik skaitineju ir rankioju, o laiko visai nebedaug... verysad.gif

kažką būsiu praleidusi beskaitant... g.gif apie tą 4 žvakių pasaką. doh.gif g.gif
Gal galėtumėt į AŽ arba čia ją įkelt? Būčiau dėkinga. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mulka5: 28 balandžio 2011 - 19:04
Keturios žvakės ramiai degė ir pamažu tirpo. Buvo taip tylu, kad girdėjosi, kaip jos kalba. Pirmoji sakė:
- ,, AŠ ESU RAMYBĖ. Deja, žmonės nemoka manęs išsaugoti. Manau, kad man nelieka nieko kito, tik užgęsti..."
Ir šios žvakės liepsnelė užgeso.
Antroji sakė:
- ,, AŠ ESU TIKĖJIMAS. Deja, esu niekam nereikalinga. Žmonės nenori nieko apie mane žinoti, todėl nėra prasmės man toliau degti."
Vos tai ištarė, padvelkė lengvas vėjelis ir užpūtė žvakę.
Labai nuliūdusi trečioji žvakė kalbėjo:
-,, AŠ ESU MEILĖ. Nebeturiu jėgų daugiau degti. Žmonės manęs nevertina ir nesupranta. Jie neapkenčia tų, kurie juos myli labiausiai - savo artimųjų."
Ilgai nelaukdama ir ši žvakė užgeso.
Staiga į kambarį įėjo vaikas ir pamatė tris užgesusias žvakes. Išsigandęs jis sušuko:
- ,, KĄ JŪS DAROTE?! JŪS TURITE DEGTI- AŠ BIJAU TAMSOS!!!"
Tai ištaręs pravirko. Susijaudinusi ketvirtoji žvakė tarė:
-,, NEBIJOK IR NEVERK! KOL AŠ DEGU VISUOMET GALIM UŽDEGTI IR KITAS TRIS ŽVAKES. AŠ ESU VILTIS."
Susijaudinęs ir ašarų pilnomis akimis vaikas paėmė vilties žvakę ir uždegė kitas.
Brangieji, Jūs katik perėmėte iš savo tėvų šeimos židinio ugenelę, todėl mes jums linkime, kad jūsų širdyse niekada neužgestų viltis jūsų širdyse, kaip tas vaikas, atrastų vilties kibirkštėlę, kuri uždegtų tikėjimą, ramybę ir meilę. Mes jums norime padovanoti šias keturias žvakes, visada prisiminkite, kad ir kaip bus sunku, nepraraskite savo širdyse vilties.
Atsakyti