Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(Jurga 251 @ 2011 04 27, 18:52)
Na pagaliau scenarijaus siokie tokie remai yra, liko grazint, tik gaila kad abiems vestuvems skirtingai reiks padaryt, nes viena pora tuoksis be zakso ir iseis tik is vienu namu ax.gif

as irgi turiu jau scenariju bet kuo toliau tuo labiau jis man visai neatrodo linksmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 27, 17:59)
as irgi turiu jau scenariju bet kuo toliau tuo labiau jis man visai neatrodo linksmas doh.gif

Va va man ir ko toliau tuo kaskas vis neitinka
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 04 27, 19:29)
Va va man ir ko toliau tuo kaskas vis neitinka

kai rasiau buvo viskas super linksma o daba jau kazko truksta turbut reikia mest i sali ir nebeskaityti o kai liks menuo vel paimti paskaityti bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Prisiminiau šiek tiek (seniai jau buvo, ir labai jaudinausi, o antrą dieną nefilmavom) apie karvojų iš savo vestuvių....Mano svočia antrą dieną atnešė, kai visi buvom susėdę prie stalo (kelintas užsėdimas tikrai nepamenu smile.gif ) savo karvojų su daug degančių žvakučių, ir liepė mums su vyru prisiminti mūsų draugystę nuo pat pradžių ir pasidalinti bendrais įvykiais ir nutikimais, žodžiu prisiminimais smile.gif Vieną įvykį prisimenam - užgesinam vieną žvakutę smile.gif Buvo labai įdomu, nes ne viską atsiminėme vienodai. Berods vieną žvakutę gęsina jaunasis kažką papasakojęs, kitą jaunoji. Buvo labai įdomu, netikėta...Manau ir svečiai juk apie mūsų pradžią nieko nežinojo, o taip savotiškai papsakojome savo meilės istoriją iki vestuvių smile.gif.
Gal ir man taip reikia padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze.t @ 2011 04 27, 19:15)
Prisiminiau šiek tiek (seniai jau buvo, ir labai jaudinausi, o antrą dieną nefilmavom) apie karvojų iš savo vestuvių....Mano svočia antrą dieną atnešė, kai visi buvom susėdę prie stalo (kelintas užsėdimas tikrai nepamenu smile.gif ) savo karvojų su daug degančių žvakučių, ir liepė mums su vyru prisiminti mūsų draugystę nuo pat pradžių ir pasidalinti bendrais įvykiais ir nutikimais, žodžiu prisiminimais smile.gif Vieną įvykį prisimenam - užgesinam vieną žvakutę smile.gif Buvo labai įdomu, nes ne viską atsiminėme vienodai. Berods vieną žvakutę gęsina jaunasis kažką papasakojęs, kitą jaunoji. Buvo labai įdomu, netikėta...Manau ir svečiai juk apie mūsų pradžią nieko nežinojo, o taip savotiškai papsakojome savo meilės istoriją iki vestuvių smile.gif.
Gal ir man taip reikia padaryti  blush2.gif

Super idėja thumbup.gif
Bet manau išvis karvojaus nebus pas mus, nes antra diena tik pirty tebus, jokios užsėdimo prie stalo nenusimato, nes paprasčiausiai tokio nebebus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 27, 18:27)
Super idėja thumbup.gif
Bet manau išvis karvojaus nebus pas mus, nes antra diena tik pirty tebus, jokios užsėdimo prie stalo nenusimato, nes paprasčiausiai tokio nebebus.  smile.gif

ka galima nuveikti i antra diena jai ji bus tik iki 12?pagalvojau kad pavaisinti suspaustu suriu g.gif ,o ka daugiau galva neisnesa ....
Atsakyti
QUOTE(giuziule @ 2011 04 27, 19:36)
ka galima nuveikti i antra diena jai ji bus tik iki 12?pagalvojau kad pavaisinti suspaustu suriu g.gif ,o ka daugiau galva neisnesa ....

Galima apdovanojimus. Šokėjam, dainininkam ir t.t. Mes tą daryt žadam. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 27, 19:32)
Galima apdovanojimus. Šokėjam, dainininkam ir t.t. Mes tą daryt žadam. ax.gif

nu taip kaskaip isgaravo doh.gif apdovanojimai,galva kvadratine blink.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 27, 15:11)
nzn manau nieko baisaus nenutiks jei parasysiu slaptazodi cia kas skaitys ras kas ne tai ir nereik o jau prasymai per az pabodo mirksiukas.gif  jei kas ir istrins manau visos bendrom jegom atkursim ta pastuka o kazkas cia gerai parase kam jis reikalingas jei negalima juo naudotis taigi prasom... svociubutikas svociutems@gmail.com

sirdingai dekoju KARAMELE_21 uz slaptazodi, tikrai labai praverte... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikute24 @ 2011 04 27, 16:37)
Labas svociutes, mano pirsliavimas jau ne uz kalnu, bet dar tiek visko daug nepadariau  doh.gif

Nesumastau ka isgrviruoti ant torto menteles ir kurioj vietoj geriau graviruoti? Kazin kaip atrodytu jeigu ant pacios lopeteles graviruoti? Ar geriau ant kotelio, nors jis siaurokas. Dar suku galva su tais apdovanojimais antra diena. Ar butina apdovanoti komendantus, seseles ir t.t. Juk jie pirma diena gauna po dovanele kai juos isrenki. Kaip manot?

Ar karvojus nesamas kartu su suriu ar reiktu atskirai?

Oi oi oi kiek daug dar klausimu turiu  4u.gif

as svociausiu pirma karta, bet beskaitinedama temas maciau foto, kur ant torto meneteles buvo isgraviruoti jaunuju vardai ir data, o kotelis graziai papuostas. man tai labai patiko...
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 04 26, 12:22)
Nu ir aš taip maniau, kad parašiusi forume slaptažodį nieko blogo "neįžvelgiau"...BET pasirodo yra merginų kurios "ant kryžiaus" už tokį poelgį "kąla"  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Kadangi ankstesnėse temose labai šauniai merginos bendraudavo ir paskelbdavo info to pašto, tai taip ir pasielgiau šį kartą...
Jei reik kokios išsamesnės info Lincejus, rašyk, gal kuo pagelbėsiu. mirksiukas.gif

O ši įdėja su ryžiais, grikiais visai originali, bet man negirdėta. 4u.gif

Tiesa kažkas klausė, kaip pirmo užsėdimo metu mes pristatysim santuokos liudijimą. Tai aš mastau taip:

"Svočia: Labas vakaras. Leiskite pasveikinti visus čia susirinkusius į gražią šventę. ir kartu atsinešusius gerus balsus, miklias kojas, gerą skrandį, saldžias lūpas, nepakartojamą šypseną, mylinčią širdį ir gerą nuotaiką.
Ir štai išaušo 2011m. ________ diena, kai _ ir _ _ koplyčioje sumainė aukso žiedus ir prisiekė prieš dievą amžiną meilę ir ištikimybę vienas kitam.
Mielieji daug yra gražių žodžių, tačiau jų neužtenka norint išreikšti širdingiausius linkėjimus jums.
Nuo šiol jūs – viena šeima, vienas kelias, viena liepsna.  Nepamirškite, gyvenimas bendras ne vien pavarde, bet ir rūpesčiais, džiaugsmais bei lūkesčiais. Kartais reikia vieno žodžio suprasti, vieno vienintelio žodžio paguosti ir vieno vienintelio žodžio atleisti. Tebūnie Jūsų gyvenimas būna toks gražus, kaip esate Jūs šiandien, tebūnie jis toks turtingas, kaip šis stalas ir toks įdomus, margas, kaip šie žmonės, atėję atšvęsti Jūsų laimingos dienos.

Svotas: O dabar prisipildykime taures ir išgerkime visi už šią jauną, gražią _ ir _ šeimą bei jų amžiną meilę. Linkime, kad visas jūsų gyvenimas, kuris šiandien prasidėjo duona ir druska, visam gyvenimui pavirstų saldžiausia pasaka.(įteiki liudijimą)" 4u.gif

dekui uz pasiulyma padeti, tikrai labai malonu rolleyes.gif tai truputi papasakosiu musu situacija, is tikro manau sudetiga truputi. Musu jaunieji gyvena kartu jau gal kokius 4 metus, jaunoji karta buvo istekejusi ir turi suneli, ir dar augina judvieju sunu. nu vienu zodziu apie rutu vainikeli nera net kalbos, baznytines santuokos nebus, bet tradiciju nori. Islydejimas bus is jaunojo ir paskui is jaunosios, tada santuokos rumai it t.t tiesa jaunieji jauni 30 dar neturi smile.gif kaip islydet jaunaja turiu keleta minciu, bet va zodziu atsisveikinimui ir palaiminimui vis dar ieskau, nesinori ilgu ir tu paciu, tai gal is visu susideliosiu pati. o tolesnio scenarijaus kaip ir neturiu tik vis dar skaitineju ir rankioju gal kas pavyks. nors kai pagalvoji laiko visai nebera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincejus @ 2011 04 27, 14:00)
Sutinku, man ir labai patiko. Tik musu jaunieji neis I baznycia, tai reiks pakeist truputi, bet siaip tai labai grazu ir man pasirode visai ne per ilgas. Aisku cia kaip kam. Jei galima as pasinaudosiu siu pristatymu bigsmile.gif

Prašom, jei tinka mirksiukas.gif

QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 27, 15:11)
nzn manau nieko baisaus nenutiks jei parasysiu slaptazodi cia kas skaitys ras kas ne tai ir nereik o jau prasymai per az pabodo mirksiukas.gif  jei kas ir istrins manau visos bendrom jegom atkursim ta pastuka o kazkas cia gerai parase kam jis reikalingas jei negalima juo naudotis taigi prasom... svociubutikas svociutems@gmail.com

Matosi, kur draugiškas žmogutis. mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 27, 17:59)

Ir man tas pats lotuliukas.gif

QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 27, 18:35)
kai rasiau buvo viskas super linksma  o daba jau kazko truksta turbut reikia mest i sali ir nebeskaityti o kai liks menuo vel paimti paskaityti bigsmile.gif  ax.gif

Aha drinks_cheers.gif , paskaityk likus savaitei jį. 4u.gif Tada viskas atrodis tobula thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Laikas į pabaigą, o aš dar nieko nepasidariusi absoliučiai doh.gif Darbai užpuolė, oras geras, nesinori viduj tupėt cool.gif Radau kelias nuotraukėles, kas turit Feisbuką, pačekinkit, gal rait ką įdomaus mirksiukas.gif
Atsakyti