Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(mulka5 @ 2011 04 27, 11:00)
Mūsų situacija panaši, vestuvės gegužės 20d. laiko kaip ir nelabai daug ir beliko...Irgi nebus pulko ir bus vedėjas su didžėjumi.smile.gif O gal žinai vedėjo vardą? Pas mus Atas(iš muzikos akdemijos, kur laimėjo).Tai kadangi tokiose vestuvėse pirmą kartą dalyvausiu, tai susisiekiau su pačiu vedėjumi ir paprašiau jo scenarijaus, kad nebūtų klausimų ir po to kokių siurprizų. doh.gif Tai ir tau patariu. 4u.gif
Nes jaunieji sako, nereiks kalbėt, bet pasirodo tikrai reikia pakalbėt (nors dėlto iš mūsų pusės su MB, nekilo problemų) mirksiukas.gif Ir prie šeimos židinio, kaip tik manau reik kažką pasakyt, nes kol tėveliai neša žvakes jį uždegti yra tyla... smile.gif
Tad pas mus bus 60 žmonių, viena diena ir visi susitinkame bažnyčioje...tai ir visą scenarijų dėliojuosi nuo jos...
O pažadų tortą jau įpusėjau "gaminant" ...kai bus atlikta, įmesiu foto . bigsmile.gif

Vedėjo vardo nežinau, tik žinau, kad iš M-1, o kas toks, tai neisivaizduoju. Patys jaunieji dar su juo nebuvo susitike, tai tikiuosi su juo pasikalbeti, kartu, kai jaunieji susitiks. Dėl šeimos židinio, dar vis galvoju, kad man labai graži ta idėja, kad bažnyčioje jis būtų uždegamas, tai gal reikes pasiūlyt jauniesiems, o jei ne tai reikės kokių žodžių paieškot. Tik mūsų jaunieji (kaip supratau) nelabai nori visų tų tradicinių posmų, tai jaučiu teks kažką pačiai sugalvot ir sukurpt:D

Dar turiu klausimėlį, merginos, kur jūs Vilniuje perkate tas svečių palinkėjimų knygas? Kažkaip man niekad akis neužkliuvo už jų. Žinau, kad Kauno bazėje yra, bet Vilniuj, tai kažkaip neesu mačius.
Atsakyti
QUOTE(Lizebra @ 2011 04 27, 13:02)
Dėl šeimos židinio, dar vis galvoju, kad man labai graži ta idėja, kad bažnyčioje jis būtų uždegamas, tai gal reikes pasiūlyt jauniesiems, o jei ne tai reikės kokių žodžių paieškot. Tik mūsų jaunieji (kaip supratau) nelabai nori visų tų tradicinių posmų, tai jaučiu teks kažką pačiai sugalvot ir sukurpt:D

Dar turiu klausimėlį, merginos, kur jūs Vilniuje perkate tas svečių palinkėjimų knygas? Kažkaip man niekad akis neužkliuvo už jų. Žinau, kad Kauno bazėje yra, bet Vilniuj, tai kažkaip neesu mačius.

Per mūsų vestuves šeimos židinį pašventino kunigas, nes piršliai jį atvežė. Man labai patiko ši įdėja. wub.gif Uždegimas manau irgi būtų labai gražu. smile.gif

O dėl tų palinkėjimų knygų Kauno bazėje gal galit išsamiau, kurioj vietoj gal pamenat? g.gif Nes man reik, bet niekad akis neužkliuvo už jų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2011 04 26, 12:56)
laaaabai grazus pristatymas  wub.gif  super  thumbup.gif

Sutinku, man ir labai patiko. Tik musu jaunieji neis I baznycia, tai reiks pakeist truputi, bet siaip tai labai grazu ir man pasirode visai ne per ilgas. Aisku cia kaip kam. Jei galima as pasinaudosiu siu pristatymu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,as irgi noreciau pasto slaptazodzio 4u.gif
Scenariju jau kaip ir pasidariau,bet vis skaitau temas,vis po truputi taisau.
Musu vestuves irgi netradicines:nebus tevu islydejimo,tik santuoku rumuose ir viena diena. Antra diena tik jaunimas susitiks gamtoje saslikiuku pasikepti.
Atsakyti
Sveikos visos mielos svociutes 4u.gif ,sveikinu visas su pavasariu,ir prasausi i jusu gretas,jau senai skaitineju temeles visokiu gerybiu cia radau,visos saunuoles. smile.gif
Atsakyti
nzn manau nieko baisaus nenutiks jei parasysiu slaptazodi cia kas skaitys ras kas ne tai ir nereik o jau prasymai per az pabodo mirksiukas.gif jei kas ir istrins manau visos bendrom jegom atkursim ta pastuka o kazkas cia gerai parase kam jis reikalingas jei negalima juo naudotis taigi prasom... svociubutikas svociutems@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 27, 14:11)
nzn manau nieko baisaus nenutiks jei parasysiu slaptazodi cia kas skaitys ras kas ne tai ir nereik o jau prasymai per az pabodo mirksiukas.gif  jei kas ir istrins manau visos bendrom jegom atkursim ta pastuka o kazkas cia gerai parase kam jis reikalingas jei negalima juo naudotis taigi prasom... svociubutikas svociutems@gmail.com

ACIU,aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas svociutes, mano pirsliavimas jau ne uz kalnu, bet dar tiek visko daug nepadariau doh.gif

Nesumastau ka isgrviruoti ant torto menteles ir kurioj vietoj geriau graviruoti? Kazin kaip atrodytu jeigu ant pacios lopeteles graviruoti? Ar geriau ant kotelio, nors jis siaurokas. Dar suku galva su tais apdovanojimais antra diena. Ar butina apdovanoti komendantus, seseles ir t.t. Juk jie pirma diena gauna po dovanele kai juos isrenki. Kaip manot?

Ar karvojus nesamas kartu su suriu ar reiktu atskirai?

Oi oi oi kiek daug dar klausimu turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikute24 @ 2011 04 27, 17:37)
Labas svociutes, mano pirsliavimas jau ne uz kalnu, bet dar tiek visko daug nepadariau  doh.gif

Nesumastau ka isgrviruoti ant torto menteles ir kurioj vietoj geriau graviruoti? Kazin kaip atrodytu jeigu ant pacios lopeteles graviruoti? Ar geriau ant kotelio, nors jis siaurokas. Dar suku galva su tais apdovanojimais antra diena. Ar butina apdovanoti komendantus, seseles ir t.t. Juk jie pirma diena gauna po dovanele kai juos isrenki. Kaip manot?

Ar karvojus nesamas kartu su suriu ar reiktu atskirai?

Oi oi oi kiek daug dar klausimu turiu  4u.gif

del graviravimo tai kiek domejausi tai vardus ir data, arba pirmas bendras daiktas pirmam bendram darbui (siuos zodzius as sakysiu kai pjaustys torta ir iteiksiu, bet nieko negraviruosiu)...
as apdovanosiu is valdzios tik komendantus nes jiems bus uzduotis rinkti kamstelius tai tuos suvenyrinius buteliukus dovanosim o kitiem tai nieko nes jie ir taip gaus pirma diena...

o karvoju tai atnesiu pirma diena ir padesiu prie saldaus stalo jokio atskiro inesimo nedarysiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 27 balandžio 2011 - 15:45
QUOTE(zuikute24 @ 2011 04 27, 14:37)
Nesumastau ka isgrviruoti ant torto menteles ir kurioj vietoj geriau graviruoti? Kazin kaip atrodytu jeigu ant pacios lopeteles graviruoti? Ar geriau ant kotelio, nors jis siaurokas.

O pas ka tu graviruosi? Kazin ar geras tas meistras kur Maximoj sedi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitana* @ 2011 04 27, 16:58)
O pas ka tu graviruosi? Kazin ar geras tas meistras kur Maximoj sedi?  g.gif

vesiu i Vilniu. Visuomet viska graviruoju pas viena meistra, labai grazai isgravruoja.
Atsakyti
Na pagaliau scenarijaus siokie tokie remai yra, liko grazint, tik gaila kad abiems vestuvems skirtingai reiks padaryt, nes viena pora tuoksis be zakso ir iseis tik is vienu namu ax.gif
Atsakyti