Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

Aciu mergaites 4u.gif .
Jei dar kas ta slaptazodi parasytu butu is vis fantastika biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lincejus @ 2011 04 25, 23:11)
gi ne visos jau tokios yra kad trintu viska. Pav. as esu naujoke, nieko nesuprantu kas tas A.Z ir kur ji rast. Skaitineju temas ir nieko kazko naujo ir neiprasto nerandu. Esam pakviesti liudininkais birzelio 3d. tai labai apsidziaugiau suradus pasto adresa ir slaptazodi, galvoju gal rasiu visa scenariju, tikejausi gal bus kitoks nei cia esantys forume. Bet deja neveikia tas slaptazodis, ir skaitineju toliau, ir viliuosi ka nors rasti...

Papildyta:

mes dar priedo duosim naiseli ryziu, grikiu, miltu,prieskoniu kokiu,arbatos, saldainiu, tada paklausim ar uzteks. Aisku sakys kad ne, tai tada duosim limonado buteliuka ir tik visai ant pabaigos istrauksim alkoholio buteliuka aisku ne dideli biggrin.gif

Nu ir aš taip maniau, kad parašiusi forume slaptažodį nieko blogo "neįžvelgiau"...BET pasirodo yra merginų kurios "ant kryžiaus" už tokį poelgį "kąla" doh.gif doh.gif doh.gif
Kadangi ankstesnėse temose labai šauniai merginos bendraudavo ir paskelbdavo info to pašto, tai taip ir pasielgiau šį kartą...
Jei reik kokios išsamesnės info Lincejus, rašyk, gal kuo pagelbėsiu. mirksiukas.gif

O ši įdėja su ryžiais, grikiais visai originali, bet man negirdėta. 4u.gif

Tiesa kažkas klausė, kaip pirmo užsėdimo metu mes pristatysim santuokos liudijimą. Tai aš mastau taip:

"Svočia: Labas vakaras. Leiskite pasveikinti visus čia susirinkusius į gražią šventę. ir kartu atsinešusius gerus balsus, miklias kojas, gerą skrandį, saldžias lūpas, nepakartojamą šypseną, mylinčią širdį ir gerą nuotaiką.
Ir štai išaušo 2011m. ________ diena, kai _ ir _ _ koplyčioje sumainė aukso žiedus ir prisiekė prieš dievą amžiną meilę ir ištikimybę vienas kitam.
Mielieji daug yra gražių žodžių, tačiau jų neužtenka norint išreikšti širdingiausius linkėjimus jums.
Nuo šiol jūs – viena šeima, vienas kelias, viena liepsna. Nepamirškite, gyvenimas bendras ne vien pavarde, bet ir rūpesčiais, džiaugsmais bei lūkesčiais. Kartais reikia vieno žodžio suprasti, vieno vienintelio žodžio paguosti ir vieno vienintelio žodžio atleisti. Tebūnie Jūsų gyvenimas būna toks gražus, kaip esate Jūs šiandien, tebūnie jis toks turtingas, kaip šis stalas ir toks įdomus, margas, kaip šie žmonės, atėję atšvęsti Jūsų laimingos dienos.

Svotas: O dabar prisipildykime taures ir išgerkime visi už šią jauną, gražią _ ir _ šeimą bei jų amžiną meilę. Linkime, kad visas jūsų gyvenimas, kuris šiandien prasidėjo duona ir druska, visam gyvenimui pavirstų saldžiausia pasaka.(įteiki liudijimą)" 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 04 26, 12:22)
Nu ir aš taip maniau, kad parašiusi forume slaptažodį nieko blogo "neįžvelgiau"...BET pasirodo yra merginų kurios "ant kryžiaus" už tokį poelgį "kąla"  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Kadangi ankstesnėse temose labai šauniai merginos bendraudavo ir paskelbdavo info to pašto, tai taip ir pasielgiau šį kartą...
Jei reik kokios išsamesnės info Lincejus, rašyk, gal kuo pagelbėsiu. mirksiukas.gif

O ši įdėja su ryžiais, grikiais visai originali, bet man negirdėta. 4u.gif

Tiesa kažkas klausė, kaip pirmo užsėdimo metu mes pristatysim santuokos liudijimą. Tai aš mastau taip:

"Svočia: Labas vakaras. Leiskite pasveikinti visus čia susirinkusius į gražią šventę. ir kartu atsinešusius gerus balsus, miklias kojas, gerą skrandį, saldžias lūpas, nepakartojamą šypseną, mylinčią širdį ir gerą nuotaiką.
Ir štai išaušo 2011m. ________ diena, kai _ ir _ _ koplyčioje sumainė aukso žiedus ir prisiekė prieš dievą amžiną meilę ir ištikimybę vienas kitam.
Mielieji daug yra gražių žodžių, tačiau jų neužtenka norint išreikšti širdingiausius linkėjimus jums.
Nuo šiol jūs – viena šeima, vienas kelias, viena liepsna.  Nepamirškite, gyvenimas bendras ne vien pavarde, bet ir rūpesčiais, džiaugsmais bei lūkesčiais. Kartais reikia vieno žodžio suprasti, vieno vienintelio žodžio paguosti ir vieno vienintelio žodžio atleisti. Tebūnie Jūsų gyvenimas būna toks gražus, kaip esate Jūs šiandien, tebūnie jis toks turtingas, kaip šis stalas ir toks įdomus, margas, kaip šie žmonės, atėję atšvęsti Jūsų laimingos dienos.

Svotas: O dabar prisipildykime taures ir išgerkime visi už šią jauną, gražią _ ir _ šeimą bei jų amžiną meilę. Linkime, kad visas jūsų gyvenimas, kuris šiandien prasidėjo duona ir druska, visam gyvenimui pavirstų saldžiausia pasaka.(įteiki liudijimą)" 4u.gif

laaaabai grazus pristatymas wub.gif super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 04 18, 14:48)
radau šnd kas pagamintų trafaretą "Meilės simfonijos" paklodei thumbup.gif
dar užmačiau tokias medines tarškynes jos kelia nemažą triukšma tai jaučiu liksiu prie kaimiško "komendantų" stiliaus ir įteiksiu jiems tuos įrankius - bus svečiams raginti

ta prasme tu ant paklodes rasysi su kazkokiais tekstiliniais rasikliais???? prasau pasidalink placiau sia info ir pasakyk kiek kainavo tas trafaretas???? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingulisBrk @ 2011 04 15, 21:51)
Aš startuoju birželio 18 d.  mirksiukas.gif

kuriam mieste startuoji???? smile.gif nes ir as tuo paciu metu startuoju Vilniuje mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaičiukes,paskaičiau paskutinius katruos įkėlėt žodžius grižus prie stalo,ar man vienai jie visi pasirodė kiek ilgoki? g.gif kiek man teko būt vestuvėse (ne svočia)tai ką gerai prisimenu,tai kad-niekada niekas (išskyrus tėvus ir jaunuosius) nesiklauso piršlių pristatymo kalbos -visi toookie išalke,kad tik žvangina šakutėm ir nieko negirdi.aš kažkaip žadu sutalpint į kokiu 3 sakinukus dar nesugalvojau,bet kai sugalvosiu prasinešiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2011 04 26, 14:48)
Mergaičiukes,paskaičiau paskutinius katruos įkėlėt žodžius grižus prie stalo,ar man vienai jie visi pasirodė kiek ilgoki?  g.gif  kiek man teko būt vestuvėse (ne svočia)tai ką gerai prisimenu,tai kad-niekada  niekas (išskyrus tėvus ir jaunuosius) nesiklauso piršlių pristatymo kalbos -visi toookie išalke,kad tik žvangina šakutėm ir nieko negirdi.aš kažkaip žadu sutalpint į kokiu 3 sakinukus dar nesugalvojau,bet kai sugalvosiu prasinešiu  ax.gif

Aš tai irgi galvoju nedaugžodžiaut blush2.gif
Man tai siaubas, išsikraustom į kitą miestą, tai rūpesčių rūpestėlių mln, net nžn kada tom vestuvėm besiruošt verysad.gif Ir tą scenarijų reikia abiem ruoštis, nes maniškis lb jau šnekantis, tai kad per mažai jam pašnekėt netektų reikia žiūrėtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2011 04 26, 12:56)
laaaabai grazus pristatymas  wub.gif  super  thumbup.gif

ačiū wub.gif

QUOTE(jovituxss @ 2011 04 26, 14:48)
Mergaičiukes,paskaičiau paskutinius katruos įkėlėt žodžius grižus prie stalo,ar man vienai jie visi pasirodė kiek ilgoki?  g.gif  kiek man teko būt vestuvėse (ne svočia)tai ką gerai prisimenu,tai kad-niekada  niekas (išskyrus tėvus ir jaunuosius) nesiklauso piršlių pristatymo kalbos -visi toookie išalke,kad tik žvangina šakutėm ir nieko negirdi.aš kažkaip žadu sutalpint į kokiu 3 sakinukus dar nesugalvojau,bet kai sugalvosiu prasinešiu  ax.gif

Nu aš ir kiek iš prisiminimų žinau, kad niekas nieko negirdi...bet ne jau tylėsi lotuliukas.gif Bandžiau tik pačią esmę sutalpinti...kažkaip kaip skaičiau treniruodama blush2.gif tai viso ta kalba užima kokias tris minutes max. Tai žiūrėsiu dar, nes kalbėt daug irgi nesinori. 4u.gif

O dėl "meilės simfonijos" Crazy Lady, darysi čia išlydint gal jaunuosius miegot? g.gif
Atsakyti
na ir daug jau cia mergaites priraset, buvau dingusi nes sveikata mano streikavo, paskui ligoninej su dukryte gulejom, tai ziuriu ideju vis pilneja. saunuoles bitutes darbininkes :)Labai daug pasisakyti noriu.

nu bus ir pas mus filmuotojas bet nzn man tas darbu pasidalinimas kazkaip netinka nu nuvalkiota ir tiek schmoll.gif dar nebent traukti lapelius (tokius grazius gal atvirutes mazas) ant kuriu parasyta : su siuo kuponu pusryciai i lova arba su siuo kuponu kambariu tvarkymas visa savaite na kazkas panasaus tuos darbus paversti kaip dovana vienas kitam...
Si mintis zymiai idomesne,naujesne thumbup.gif nes mano pagrindine beda kad busima jaunoji labai daug vestuviu dalyvavusi ir jai visi tradiciniai zaidimai bei atrakcijos puikiai zinomi ir manau bus nuobodoki kai jau visa esme ju zino. Todel ieskau vis nauju minciu, manau sita pritaikysiu .

ar islydint miego dovanosit kazkokius tai spec rubus?????? as galvoju gal padovanoti graziai supakuotas dezutes kuriu viduje lapelis su uzrasu kokie dar rubai pirmajai nakciai?! : nes nupirkt kazkokius naktinukus grazius tai ir kainuoja o dar ir itikti kazin ar itiksiu
[/quote]

Ir si ideja labai man patiko, jaunikis ne is tu kuris labai megsta pasijuokti is saves, na jei dovanosim kokius pvz stringus tai gali likti juokinga tik mums.... kaip cia ir parasyta o dar itikti ar itiksim.
QUOTE(mamux02 @ 2011 04 11, 13:39)
Ir dar keletą klausimų turiu, gal kas galės atsakyti:

2. Ar po 24 h daromi užsėdimai? (vestuvės dviejų dienų)

3. Kur galima rasti valgomų litų?

4. Kada metama puokštė jei vestuvės dviejų dienų?

5. Kur galima užsisakyti balandžius ir kaip jie transportuojami?

6. Dar įdomi pasirodė idėja su gelio balionais dėžėje. Įdomu, kokiu tikslu jie leidžiami, kada ir kiek jų reikia, kad būtų efektas?

Iš anksto dėkoju nepatingėjusioms atsakyti :

bandysiu atsakyti ka zinosiu :
2: po 24 val dazniausiai buna jaunieji jau islydeti oficialioji dalis is dalies baigta ir visi atsipalaiduoja ta prasme ir janieji ir pirliai laisvesni siek tiek tai jau tu uzsedimu nelabai manau ir reikia organizuoti, tada jau kas nori soka, kas isgeria, kad valgo ,kas bendrauja
3: Valgomu litu esu maciusi tortu parduotuvese
4: na del puokstes tai kaip jaunieji labiau pageidauja, esu buvusi vestuvese kai metama vakare, esu buvusi ir kai ryte. bet kazkaip linksmiau buvo kai mete vakare, visi labiau apsile linksmiau buvo ,nes plius ir keliaraisti dantim jaunikis nuiminejo irgi atrakcija visi prisijuoke, paskui naujoji pora soko soki . na kazkaip vakare labiau atsipalaidave buvo
5. del balandziu tai manau uztektu pagooglinti ir visi atsakymai aiskus bus
6. na o del balionu tai jau tikrai buvo pasakota kad prie ju pririsamas laiskas gandrui, o del kieko irgi jau atsake kad visada kuo daugiau tuograziau bet kur ju tiek sutalpinti
Na gal siek tiek pagelbejau
QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 11, 15:10)
user posted image
user posted image

va tokios prijuostes :

superines tikrai thumbup.gif
QUOTE(*gitana* @ 2011 04 12, 19:28)
vestuves vestuvems nelygu.. vieni daro pagal visas senas tradicijas, kiti daro tik vienos dienos vestuves, pas vienus muzikantai groja, pas kitus CD... Tai jai jau svecias pinigu neturi tai tegu isvis ir i vestuves neina, nesakau, kad visa alga turi palikti, bet ir nenubiednetu jei 10 lt i stiklainiuka imestu  Cia tik pamastymai

Nu sorry bet cia tai jau gal perziaurus poziuris i svecius, toks vaizdas kad kvieciama tik del to kad pinigu sunestu. Tikrai kiekvienas i vokeli ideda kiek gali, nebe tie laikai manau kad visi pinigais apteke...o pasakymas tegul isvis i vestuves neina nu tai isvis,,,as svecus kviesciau sau brangius ir mylimus nes noreciau kad sia grazia ir svarbia diena jie butu kartu su manimi . pasidziaugtu mano laime ir palinketu sekmes bendrame gyvenime o ne tam kviesciau kad jie pinigu sumoketu. Svecias juk turi kazka apsirengti, apsiauti , susisukuoti, keliones islaidos = geles ir dovana jau nemaza suma tikrai susidaro o dar reikalauti kad moketu,arba kad isvis neitu tai man visiska nesamone...na aisku cia mano subjektyvi nuomone

QUOTE(jovituxss @ 2011 04 13, 22:05)
čia kažkur kažkas minėjo apie ryškias skareles -išdalini o jau kur kas nori ten ir užsiriša kas ant kaklo kas ant rankos kas ant galvos.manau nesunku būtų ir pačiai pasisiūdint,o dar galima ir užrašyt ką su markeriu 

Na apie skareles tai as rasiau ten tekstas buvo atspauzdintas, na bet pataupant galima manau ir uzrasyti. neprasciau tikrai atrodys
Ai o del slaptazodzio tai cia tikrai nematau prasmes tada kam kaupti ta info jeigu ja nesidalinti ir prie jos negali prieiti tie kam jos tikrai reikia . juk tie kas kele idejas ir jau svociavo jom po vestuviu tos info tikrai nereikia iki kitu vestuviu .ji zymiai maudingesne ypac tom kurios svociauja pirma karta . beje siek tiek nesutinku kaip cia buvo pasakyta skaitykit temas ir viska rasit . tikrai skaiciau temas ir ne karta radau pasakyma va ikeliau i pastuka, va idejau i bendra pastuka, taip kad tikrai ne viska galima rasti vien perskaicius temeles . na bet cia nezinau kas gali spresti kam duoti slaptazodi kam ne. manau tiesiog reiketu buti draugiskom ir neziureti i kiekviena kaip i priesa kuris tik ir taikosi istrinti visa info . na cia tik mano tokia nuomone susidariusi po visu perskaitytu pasisakymu . buciau tikrai dekinga jei kas atsiustu man slaptazodi i az bet jei to nenusipelniau na ka padarysi smile.gif
sekmes visoms mergaitem , geru ir graziu ideju, sekmingu darbeliu .ta pavasariska saulute tegul zadina tik geras ir teigiamas emocijas sekmes
Atsakyti
Sveikutės išmaniosios svočiutės,
jungiuosiu ir aš į jūsų būrį. Tiesa pasakius skaitinėju temas jau turbut pora mėnesių, bet vis neprisiruošiu deramai prisėsti prie vestuvinių reikalų smile.gif Esame pakviesti būti liudininkais biržalio 18 d., vestuves ne visai tradicinės, tai ir to ruošimosi (na bent jau aš taip tikiuosi) nelabi daug yra. Vestuves ves vakaro vedėjas ir bus DJ. Gal kuri esat buvusi tokiose vestuvėse? Mano vestuvių dalyvavimo patirtis visai menka, ir tai esu buvus poroj tradicinių vestuvių, tai nelabai isivaizduoju, kaip ten viskas vyks. Nebus pabrolių ir pamergių, stalų užedimu ir panašių dalykų, tai visai nedaug kas ir telieka: išlydėjimas iš tėvų namų (reikes paprašyt, kad tėvai palaimintų ir porą sakinių dar kažką gražaus). Dar reika kažką sugalvot nuveikti gamtoj - čia didelis klausimas. Paskui grįžus jau švesti reikes kažka manau vis tiek pasakyti pradžioj, tik prisėdus prie stalo. Dar Šeimos židinys, na bet čia labiau tėvai, gal jie norės kažka pasakyti, tai mums visai ir nereiks šnekėt. Na iš tradicijų matyt tiek ir tebus. Ką visa kita laiką veiksim - neisivaizduoju. Dar labai tikiuos, kad pavyks susitikti su tuo vakaro vedėju, tai gal aiškiau pasidarys:)
Antrą diena nebebus nei vedėjo nei DJ, tai jauciu vis tiek reikia kažką biškeli pasiruošt. Galvoju apie pažadų tortą, gal. Dar yra tą loteriją juokingą (duodi visiems svečiams išsitraukti po numerėki, o ten kazkas parasyta ir suvenyras dovanų. mačiau ta loteriją pirkti, yra Kauno bazėse). Gal ką dar galėtumet pasiūlyti antrai dienai? Dar klausimą turiu su svocičios karvojimi, ar tokiose vestuvėse jis reikalingas? Nes jaunųjų palydėjimo miegot kaip ir nebus, tai sūrio tada irgi nereik manau, o kaip su tuo karvojum daryt? Patarkit ax.gif
O šiaip tai labai ačiū, kad esat ir dalinatės mintim, labai gerai, kad kalbam, tai ir daugiau idėjų gimsta. Jei kuri dalinsit prisijungimus prie paštuko tai ir man nepagailekit mirksiukas.gif pasistengsiu skolinga nelikt 4u.gif
Atsakyti
Laba diena panos,

žiūriu Jūsų čia tiek daug ir šaunu, kad gerom įdėjom dalinatės thumbup.gif . Mus su žmona piršliais pakvietė gegužės 21. Tačiau žmonai darbų krūvos - tai tenka man rinkti informaciją, o savaitgaliais dėliojam viska į vietas. Skaitant temas jau ir scenarijus susidėliojo, tačiau būtų smagu jei kas pasidalintu tuo stebuklingu paštuku. Sėkmės visiems. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lizebra @ 2011 04 27, 00:39)
Esame pakviesti būti liudininkais biržalio 18 d.,vestuves ne visai tradicinės, tai ir to ruošimosi (na bent jau aš taip tikiuosi) nelabi daug yra. Vestuves ves vakaro vedėjas ir bus DJ. Gal kuri esat buvusi tokiose vestuvėse? Mano vestuvių dalyvavimo patirtis visai menka, ir tai esu buvus poroj tradicinių vestuvių, tai nelabai isivaizduoju, kaip ten viskas vyks. Nebus pabrolių ir pamergių, stalų užedimu ir panašių dalykų, tai visai nedaug kas ir telieka: išlydėjimas iš tėvų namų (reikes paprašyt, kad tėvai palaimintų ir porą sakinių dar kažką gražaus). Dar reika kažką sugalvot nuveikti gamtoj - čia didelis klausimas. Paskui grįžus jau švesti reikes kažka manau vis tiek pasakyti pradžioj, tik prisėdus prie stalo. Dar Šeimos židinys, na bet čia labiau tėvai, gal jie norės kažka pasakyti, tai mums visai ir nereiks šnekėt. Na iš tradicijų matyt tiek ir tebus. Ką visa kita laiką veiksim - neisivaizduoju. Dar labai tikiuos, kad pavyks susitikti su tuo vakaro vedėju, tai gal aiškiau pasidarys:)

Mūsų situacija panaši, vestuvės gegužės 20d. laiko kaip ir nelabai daug ir beliko...Irgi nebus pulko ir bus vedėjas su didžėjumi.smile.gif O gal žinai vedėjo vardą? Pas mus Atas(iš muzikos akdemijos, kur laimėjo).Tai kadangi tokiose vestuvėse pirmą kartą dalyvausiu, tai susisiekiau su pačiu vedėjumi ir paprašiau jo scenarijaus, kad nebūtų klausimų ir po to kokių siurprizų. doh.gif Tai ir tau patariu. 4u.gif
Nes jaunieji sako, nereiks kalbėt, bet pasirodo tikrai reikia pakalbėt (nors dėlto iš mūsų pusės su MB, nekilo problemų) mirksiukas.gif Ir prie šeimos židinio, kaip tik manau reik kažką pasakyt, nes kol tėveliai neša žvakes jį uždegti yra tyla... smile.gif
Tad pas mus bus 60 žmonių, viena diena ir visi susitinkame bažnyčioje...tai ir visą scenarijų dėliojuosi nuo jos...
O pažadų tortą jau įpusėjau "gaminant" ...kai bus atlikta, įmesiu foto . bigsmile.gif
Atsakyti
Gal galima ir man gauti pastuko duomenis jai tikrai pakeitet, tai puse dar darbu liko nepadaryta kol buvau Lt ax.gif blush2.gif ACIU
Atsakyti