Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

Matyt šventėm ruošias drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 04 22, 09:40)
Ka svocios patyliukai narplioja, kad taip tylu cia  bigsmile.gif ?

gaminu saldainiu virve, dar pasiryzusi snd apklijuoti pora buteliu saldainiais smile.gif scenariju jau ipusejau gerokai.. laukiu ikvepimo ax.gif
dar savo vestuvems ruosiuosi, tai yra ka veikti doh.gif
Papildyta:
idedu laskeli, gal kam nors bus naudinga, man jis lb patiko biggrin.gif

Gerbiami vestuvininkai!

Gerb. jaunavedžiai!
Mudu su dėde Julijanu sužinoję apie tokį gražų lietuvių giminių susiėjimą ir veselijos progą, nutarėme pagerbti savo dėmesiu ir visus apdovanoti. Kadangi mudu esam nelabai bagoti, tai nutarėme apdovanoti prezentais gerb. jaunavedžius, jų tėvelius ir visus tuos kurie buvo ant šliubavojimo. Mes žinome,kad mūsų tautiečiai yra labai godūs amerikietiškiems niekučiams, tai mes apdovanojimus siunčiame pagal sarašą, kas kam priklauso. Jeigu kartais vertingi prezentai būtų pakeisti škurliais, tai atsiūskite mums žinutę, o mes amerikontai, tai jau mokėsim už teisybę pakovoti.

Su pagarba teta Leokadija ir dėdė Julijonas
Linkim didelės lovės dienų.

Daiktų sąrašas

1. Jaunoji – automatinė skalbimo mašina (Muilas)
2. Jaunikis – mikro bangų krosnelė (degtukai)
3. Motinoms – mezgimo mašinos „Veritas“ (virbalai)
4. Tėvams – dulkių siurbliai „SONY“ (šepečiai)
5. Pamergėms – japoniškos šilko skaros (nosinės)
6. Pabroliams – cigarai „Havana“ (makaronai)
7. Muzikantams – balsų stygų eleksyras „Mokaki“ (kiaušiniai)
liežiuvio ploninimo instrumentas (sląstai)
Atsakyti
QUOTE(Suzzy @ 2011 04 22, 14:06)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mane tai pavasarine svarinimosi manija buvo uzpuolus tai kopiau namus karsta.gif karsta.gif
nusipirkau tokiu super makaronu karoliam verti tai reiks kibt i darba ax.gif ir butiniausiai pabaigus parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir svarinau namucius, kad sutinkant Šv. Velykas būtų šviesu ne tik viduje, bet ir išorėje 4u.gif O dar mažiukas tik persirgo puline angina,tai rūpesčių pakako ax.gif ...
Perskaičiau, kad pasikeitė slaptazodis svociuciu el.pasto. Net nezinau, gal kas visai nenoredamas blogo istryne. Nemanau, kad anksciau besinaudoje sukaupta informacija imtu specialiai ir istrintu, kad kiti nepasinaudotu.Na cia mano toks pamastymas mirksiukas.gif apsidziaugciau, jei gauciau nauja slaptazodi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kam prvers idėja- dariau draugės vestuvėms vietoj atalo kortelių - muilo burbulų putikai, kai jaunieji šoko valsą visi svečiai putė muilo burbulus smile.gif

user posted image user posted image

O čia padėkos tortas nuo jaunųjų svečiams- viduje po pora saldainių, , mažas buteliukas ir padekos kortelė. smile.gif
user posted image

Kažką tai panašaus esu anksčiau įkėlusi, jau ne pirmą kartą darau tokius daigtus, bet sakau parodysiu šį kartą, nes visą laiką gaunasi kitokie smile.gif o prie jūsų būrio prisijungsiu truputį vėliau, nes dar iki birželio 18 laiko yra smile.gif

Gerų visoms švenčių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visoms visoms kuo stipriausių ir pačių margiausių margučių!!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visas su Sventemis!
As cia kuri laika stebiu Jus blush2.gif . Scenariju apsideliojau, tik tokia problemele turiu, niekaip nesudelioju kalbos, tik uzsedus stala (I uzsedimas), kai pristatomas santuokos liudijimas. Kiek ieskau, tai tik viena kalba su Sv. Tereses zodziais doh.gif . Merginos gal Jus turit ka?
Ir jei butu galima ta slaptazodi suzinoti kazkaip.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grama @ 2011 04 25, 00:11)
Visas su Sventemis!
As cia kuri laika stebiu Jus  blush2.gif . Scenariju apsideliojau, tik tokia problemele turiu, niekaip nesudelioju kalbos, tik uzsedus stala (I uzsedimas), kai pristatomas santuokos liudijimas. Kiek ieskau, tai tik viena kalba su Sv. Tereses zodziais  doh.gif . Merginos gal Jus turit ka?
Ir jei butu galima ta slaptazodi suzinoti kazkaip.
Aciu  4u.gif

PAS mane taip bus

Labas vakaras visiems susirinkusiems.
Šiandien, liepos 30d. grįžome iš gražios ir prasmingos kelionės. Iš namų išsivežėme du jaunuolius:..... ir ...., o grįžome su jauna gražia........ šeima. Štai dokumentai paliudijantys santuokos aktą.
(parodomi dokumentai)
Svočia:

Šiandien mes čia susirinkome pabūti liudininkais sąjungos, kurią sudarėte, patikėdami savo likimus vienas kitam. Tai nelengva užduotis.
Vedybinis gyvenimas - ne teatras, į kurį eini pasipuošęs ir nerūpestingai nusiteikęs, iš kurio bet kuriuo momentu gali išeiti, nesulaukęs pabaigos.
Vedybinis gyvenimas - tai reali ilga kasdienybė, kuri graži ir nenuobodi tik tada, kai šeimos židinyje degs meilė. Ir ne nuo vestuvių rūbų puošnumo ar vaišių gausumo priklauso gimstančios šeimos ateitis. Laimės pumpurėlis išsprogsta tik tada, kai jam yra paruošta dirva, o tą dirvą Jūs ruošiate patys.

Tad,būkit laimingi keldami vestuvinę taurę, būkit laimingi.(iteikiama
Atsakyti
pas mane toks pasisveikinimas gryzus blush2.gif ax.gif

PIRŠLYS:
Mieli sveteliai, sveiki gyvi pagyvenę, jauni ir vidutiniai, veseliot atėję. Aš esu pasiuntinys – išrinktas, paskirtas, įpareigotas ir įgaliotas.
SVOČIA:
Visus svetelius domina, kur mes buvome, ką veikėme. O gi mes ilgai keliavome ir nusikamavome. Jūs mūsų kantriai laukėt, akių nuo kelio neatitraukėt, taigi dabar paklausykit:
PIRŠLYS:
Aš su svočia ir su šiuo pulkeliu dalyvavome vienoje avarijoje. Meilės sankryžoje susidūrė dvi širdys. Mes buvome liudininkai ir juos nuvežėme į bažnyčią. Jie buvo nubausti aukso žiedų sumainymu, širdžių ir rankų sujungimu ir abu neteko viengungystės teisių.
Taigi dabar uliavosime, už jaunuosius taures kilnosime, dainas dainuosime. Tad visų labai prašau: jaunuosius, jų tėvelius, o ir mane piršlį šlovinkite, gėrimus ir valgius ragaukite, iš muzikanto devynis prakaitus spauskite, šokite, dainuokite.
Atsakyti
Vasara atejo is vis nebera laiko kada dirbt, o laikas taip greit bega,nebezinau jau pasimetus su tuom as scenarijum
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 04 15, 23:21)
LABAI ATSIPRAŠAU  doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Kažkaip net nepagalvojau, kad dar atsiranda žmonių kurie trintų ir kam? pakenkt? SORRY  verysad.gif

gi ne visos jau tokios yra kad trintu viska. Pav. as esu naujoke, nieko nesuprantu kas tas A.Z ir kur ji rast. Skaitineju temas ir nieko kazko naujo ir neiprasto nerandu. Esam pakviesti liudininkais birzelio 3d. tai labai apsidziaugiau suradus pasto adresa ir slaptazodi, galvoju gal rasiu visa scenariju, tikejausi gal bus kitoks nei cia esantys forume. Bet deja neveikia tas slaptazodis, ir skaitineju toliau, ir viliuosi ka nors rasti...
Papildyta:
QUOTE(Grake @ 2011 04 09, 00:30)
Sveiki, ir as buciau labai labai dekinga...Reikia ruostis, laiko nera visai! sad.gif
Prasau pagalbos smile.gif grazke77@gmail.com
Papildyta:
Sorry, pries tai ne ten pataikiau smile.gif Prasau ir as labai to failiuko smile.gif Buciau be galo dekinga  4u.gif  grazke77@gmail.com

gal ir man galetumet ta failiuka pametet blush2.gif buciau labai dekinga
Papildyta:
QUOTE(elwa @ 2011 04 08, 17:31)
mes tai prisipirksim buteliukų po 50 ml (berods) ir juos žadėsim (aišku jie nežinos, kad jie maži tongue.gif ), pyragą su plyta gal padarysiu biggrin.gif, barankos, kokia rūkyta dešra.. dar liudijimas.. Parodysim, kad spauda apie mūsų jaunuosius rašo ir prašysim, kad jų jaunieji bučiuotųsi, liudijimo prašysim, ir kaip čia jau skaičiau, sakysim, kad paleistų savus jaunuosius pirmai nakčiai biggrin.gif Tikiuosi išprašysim blush2.gif

mes dar priedo duosim naiseli ryziu, grikiu, miltu,prieskoniu kokiu,arbatos, saldainiu, tada paklausim ar uzteks. Aisku sakys kad ne, tai tada duosim limonado buteliuka ir tik visai ant pabaigos istrauksim alkoholio buteliuka aisku ne dideli biggrin.gif
Atsakyti
mes dalyvaujam rugpjūčio 13d. smile.gif
Atsakyti