Mes su muzikantais susitiksim tik vestuvių dieną, bet jaunieji sakė, kad jie prisitaikys prie mūsų ką bedarytume o šiaip tai beveik dėl visko tariuos su jaunaja. Na nesakau ten nei žaidimų nei staigmenų kokių, bet pati vaizdą jau prieš pradedant ruoštis stengiaus susidaryti. Kad po to nenuviltume labai
QUOTE(rAktyvi @ 2011 04 07, 12:33)
Mes su muzikantais susitiksim tik vestuvių dieną, bet jaunieji sakė, kad jie prisitaikys prie mūsų ką bedarytume o šiaip tai beveik dėl visko tariuos su jaunaja. Na nesakau ten nei žaidimų nei staigmenų kokių, bet pati vaizdą jau prieš pradedant ruoštis stengiaus susidaryti. Kad po to nenuviltume labai
Mes kai buvom liudininkais prieš kokius ketverius metus su muzikantais irgi susitikom per pačias vestuves tik, labai jie šaunūs buvo Tai tiesiog jie mum pasakė, kad vieni kitų nepetraukinėtume, kai norėsim jau kokią veiklą pravest ar žodį tart tiesiog pakelt ranką kuomet jie dainuoja, tada baigus dainą jie suteiks žodį mum, viskas praėjo tikrai sklandžiai
Taigi, kad nuvilt nesinori, reiks dar būtinai paskalbėt su jaunąja...
QUOTE(elwa @ 2011 04 07, 11:25)
Tiesa, mes dalyvaujam rugpjūčio 13d.
jo, kaip mano vyras sako, cia tik moterims reikia dideles sventes, o vyrams kad kuo maziau vargo beje pastebejau nors ir krize bet paziurejus i skaicius neatrodo, sveciu skaiciai nekuklus.
oi daug dar laiko turit, net pavydu, bet... turbut kaip ir mokslams to laiko niekada neuzteks bet kas sugalvojo, kad tuoktis reikia vasara, gi ir ukininkams darbymetis, ir kitu svenciu nemazai, o dar ir krikstynos laukia... parduodu beda kas norit?
na ir konkreciau apie visus grozius. Turiu pacios jaunosios duota santuokos liudijima, ten vardas, pavarde, pravarde, liemeneles dydis, akiu spalva, ilgiausias bucinys ir t.t. kur man toki deti? cia irgi ataskaitos metu tinka su netesingom pavardem? (jei kam reiks galiu nuskenuoti)
QUOTE(norkele @ 2011 04 07, 13:39)
jo, kaip mano vyras sako, cia tik moterims reikia dideles sventes, o vyrams kad kuo maziau vargo beje pastebejau nors ir krize bet paziurejus i skaicius neatrodo, sveciu skaiciai nekuklus.
oi daug dar laiko turit, net pavydu, bet... turbut kaip ir mokslams to laiko niekada neuzteks bet kas sugalvojo, kad tuoktis reikia vasara, gi ir ukininkams darbymetis, ir kitu svenciu nemazai, o dar ir krikstynos laukia... parduodu beda kas norit?
na ir konkreciau apie visus grozius. Turiu pacios jaunosios duota santuokos liudijima, ten vardas, pavarde, pravarde, liemeneles dydis, akiu spalva, ilgiausias bucinys ir t.t. kur man toki deti? cia irgi ataskaitos metu tinka su netesingom pavardem? (jei kam reiks galiu nuskenuoti)
as pigiau parduodu
man reiktu netikro paso pirsliui ,antra diena bandysim pagudraut
QUOTE(norkele @ 2011 04 07, 12:39)
taigi dažniausiai vyrai to nesueikšmina - kaip bus taip gerai
O mes tai taip, laiko dar turim, bet jau sakau po truputį reik žiūrinėtis, dėliotis viską... Kol kas dar tik sunku, nes su jaunąja nekalbėta.. Kiek permečiau akim seną tėmelę, tai mačiau naujų dalykų.. tik va gal kas mail'o prisjungimą galėtų atsiųsti, kad pasižiūrėt ko prikaupėt ir iškilus klausimams, kad dar laiko būtų paklaust
Mūsų dar irgi laukia dvigubos krikštynos, tai dar jom reiks pasiruošt...
QUOTE(elwa @ 2011 04 07, 13:47)
taigi dažniausiai vyrai to nesueikšmina - kaip bus taip gerai
O mes tai taip, laiko dar turim, bet jau sakau po truputį reik žiūrinėtis, dėliotis viską... Kol kas dar tik sunku, nes su jaunąja nekalbėta.. Kiek permečiau akim seną tėmelę, tai mačiau naujų dalykų.. tik va gal kas mail'o prisjungimą galėtų atsiųsti, kad pasižiūrėt ko prikaupėt ir iškilus klausimams, kad dar laiko būtų paklaust
man viena forumiete atsiunte failiuka ,galiu permest ten 2vestuves ,zaidimai ir tt
QUOTE(Neringučia 777 @ 2011 04 07, 12:48)
man viena forumiete atsiunte failiuka ,galiu permest ten 2vestuves ,zaidimai ir tt
Būčiau labai dėkinga xxelvaxx@gmail.com
O dar norėjau paklaust kaip jūs darot tą tortą, senoj temoj mačiau įdėta kaip jį reik išlankstyt, tai jūs ant popieriaus atsispausdinat ir tada lankstot ar kaip?? Kiek tokių torto gabaliukų reik išlankstyt??
QUOTE(Neringučia 777 @ 2011 04 07, 11:46)
as pigiau parduodu
man baisu su padirbtais dokumentais uzsiimi, dar susems
o siaip nesuprantu kaip viska sutalpinat i viena diena, ar nepersikrauna diena su tiek graziu ideju. Man is vis atrodo, kad gausis chaosas o ne svente
ir dar, maciau anksciau apie zidinukus kalbejot, kai teveliai issiskyre. O kaip jei zidini uzsikurt ir palaimint baznycioj? ir vakare laiko susitaupytu ir nebutu nejaukiu scenu. Bet kaip tada ji vel prie stalo uzkurt? pries sedant pirmam uzsedimui? tada gal ataskaita apie kelione, tostai uz jaunus, padeka tevams, o toliau jau ruosimas visam seimyniniam gyvenimui: vaiku vardai, finansai ir pan. tinka taip?
QUOTE(Inga:) @ 2011 04 07, 14:26)
buciau dekinga ji gavus
ar galima i vaivuske@gmail.com
QUOTE(Inga:) @ 2011 04 07, 13:26)
Apžiūrėjau jūsų pasiruošimo kraitį - fantastika O jau kryželiu siuvinėtas metrikas Ir smėlio įvairumas o kas toj dėžėj su balionais?
Ačiū svočiutėm atsiuntusiom info
QUOTE(Inga:) @ 2011 04 07, 13:26)
O ką su to smėliuku darėte?