Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(jovituxss @ 2011 04 18, 21:15)
nors man iki veselės liko TIK 1,5 mėn,o aš dar net suknelės neturiu  verysad.gif o visos kurios čia ką tik išsinuomavo-nusipirko marš į suknelių temą pasimaivyt kaip atrodot  flirt.gif

tai kad as ja galesiu pasirodyti tik likus savaitei iki vestuviu....
Atsakyti
Aš nusprendžiau suknelės nesinuomoti , o nusipirkti. 4u.gif
Kadangi, nedominuos ilgos suknės, o iki kelių, tad parsisiunčiau. ax.gif Be to jaunoji neprieštaravo ir pulko nebus, tad apsvarsčiau ir ...likau visai patenkinta. wub.gif
Atsakyti
man nuotaka suras ir išnuomos suknelę ax.gif na reikės tik pasimatuot.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Lady: 19 balandžio 2011 - 10:54
Lietaus lase, as tau vis bandau issiusti zinute el. pastu, bet vis ismeta, kad nepasiekiamas.... g.gif pinigai labai graziai atrodo, o kiek juoko sukele!!!!! vyras saves neatpazino. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2011 04 19, 12:04)
Lietaus lase, as tau vis bandau issiusti zinute el. pastu, bet vis ismeta, kad nepasiekiamas.... g.gif pinigai labai graziai atrodo, o kiek juoko sukele!!!!! vyras saves neatpazino. biggrin.gif  thumbup.gif

Einu prasivalysiu, nes uzsikimso biggrin.gif
Edikute parasyk vel man i pasta, nes istryniau ir tavo laiska doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 19 balandžio 2011 - 12:50
Sveikos jungiuosi ir as prie Jusu,busiu svociute pirma karta geguzes 21 diena:bijau,laukiu ir vel bijau biggrin.gif
Jau scenarijaus remus turiu,bet reikia dar patobulinti,tai begu skaityti senu temu
Atsakyti
Iškilo keli klausimukai, gal kas patarimus duos blush2.gif
1.Dėl "pažadų torto". Gal kas jau pasigamino tas dėžutes ir gali patarti kaip jas sutvirtinti? Nes tik surišus juostele, nelbaai tvirtai laikosi. O pas mane dar keli aukštai doh.gif Bijau , kad transportuojant išlėks visos mano dėžės. cool.gif Ir gal padėklą turit minčių iš ko daryti?

Ir 2.klausimukas dėl jaunųjų išlydėjimo. Nors perskaičiau ankstesnes temas, nieko originalaus nesumastau.... g.gif Mastau įteikti rankšluostukus, šampano butelaitį, saldainių, bet kaip tai apipavidalinti tekstu...trūksta minčių.. g.gif doh.gif

Iš anksto dėkui, kas pasidalins savo nuomone. mirksiukas.gif
Atsakyti
Beje, aš svočiausiu 08.06 smile.gif
Atsakyti
KLAUSIMĖLIS toms scočiutėms, kurios pačios spausdinsis vestuvinius pinigėlius - kaip atitaikote atspausdinti ant abiejų pusių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2011 04 19, 17:27)
KLAUSIMĖLIS toms scočiutėms, kurios pačios spausdinsis vestuvinius pinigėlius - kaip atitaikote atspausdinti ant abiejų pusių?  ax.gif

va ir man tas klausimas...Gal suklijuoti abipuses? Arba gi yra dvipusis spausdinimas?
Atsakyti
Suklijavus per kietai gausis schmoll.gif o kaip pataikyti abi puses - va tai čia menas... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2011 04 19, 17:43)
Suklijavus per kietai gausis  schmoll.gif o kaip pataikyti abi puses - va tai čia menas...  doh.gif  biggrin.gif

Reiktu pabandyt g.gif
Cia geras zaidimas - Atpažink savo pabrolį “pagal ausis“ . Visi pabroliai susėda ant suolo, jiems ant ausų uždedami popieriaus lapai. Pamergės eina po vieną užrištomis akimis, čiupinėja pabrolių ausis , turi atspėti savąjį ir pabučiuoti. Vienas pabrolys ikiso nosi Tai pamerge kai ciupo, net suspiege, oj, prisijuokem (is senu temu).

Dar biggrin.gif is senu temu....
Labai grazi ideja : Mes pirmo uzsedimo metu stateme seimos nama. Gamtoje jaunieji atsirinko akmenukus, sakiau kad seimos namui reikalingos tik gera energija spinduliuojacios plytos. O saleje dariau susipazinimo zaidima, ant kriaukles uzrasiau po viena zodi ir kiekvienas svecias turejo atsistoti prisistatyti kas yra ir su tuo zodziu pasakyti linkeijima ir ta kriaukle dejo i maiseli. tada pasakiau, kad kiekvienai naujai seimai kaip ir namui reikalingas pamatas ant kurio jie tvirtai laikytusi ir stovetu (na tik truputi graziau) pirmaji sluoksni ibere patys jaunieji, dvi skirtingas spalvas, o tada bere teveliai ir broliai bei seserys su kiekviena spalva sakydami linkejimus susijusius su tos spalvos reiksme. suberus pamata jaunieji sudejo akmenukus kaip namo sienas, o kiekvienam namui reikalingas ir stogas, tai stogas buvo ju sventeje dalyvavusiu zmoniu linkejimai (kriauklytes) gavosi labai grazus statinys, na ir zodzius grazesnius parinkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 19 balandžio 2011 - 17:49