Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 04 17, 12:21)
Del musu pasto noreciau nuomoniu  ax.gif . I AZ gaunu daugybe prasymu, kad parasyciau slaptazodi. Kaip geriau daryt mastau.gif ? Ar duoti visom mastau.gif , ar vis gi reiktu elgtis protingiau. Juk ten sukaupta ne musu dbr naujokiu, o pries tai buvusiu svociu. Aisku ir dbr svociutes kai ka naujo imetusios. Bet ar nebus taip, kad prisijungimas dalinamas i kaire desine ir paskui paslaptingai dings informacija  g.gif . Gal tada jungiames prie pasto tik tos kurios daugiau bendraujam, ar siaip jeigu kazkuom pasidalina, va tada... na nznau... Nes gaunasi taip, vienos skaito, o kitos atejos klausia o kam tas pazadu tortas biggrin.gif ?

Na dabar kaip suprantu, dėl to iki šiol ir negavau pakeisto slaptažodžio sad.gif
Žinoma, aš čia naujokė, savaitė laiko tik, tikriausiai etatinė svočia niekada ir nebūsiu, čia bus pirmas ir paskutinis mano pabandymas. Ir tikriausiai neturiu jokių teisių. Būtent dėl to, kad skaitau visus forumus nuo pačio pirmojo, neuždavinėju besikartojančių klausimų, darausi sąrašiuką, ir kai viską perskaitysiu, užduosiu. Bet iki šiol tikrai kiek skaitau, tie patys klausimai kartojasi ir kartojasi, jeigu tai skaitosi aktyvus bendravimas...
Jeigu galiu pareikšti savo nuomonę, paštuke, kiek spėjau pamatyti, yra tikrai naudingos informacijos, ir jei būtų galimybė visoms, kurioms ši informacija yra tikrai aktuali, prie jos prieiti, nesikartotų vis tie patys klausimai...Manau tikslas visoms pasidalinti savo patirtimi, o ne priversti naujokes būtinai viską perskaityti...Forume bendraujama smile.gif
Maniau, kad čia viešas, ne slaptas forumas, ir forumo dalyviai nėra kaip nors filtruojami, rūšiuojami ir grupuojami.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 04 18, 19:58)
g.gif gal maiseliai patogiau, galima ant rankos uzsidet ar ant kaklo pasikabint, as turiu omeny medziaginene plastmase

Per mano vestuves komendantus piršliai "papuošė" maišeliais, su užduotim visą vakarą rinkti kamštukus (čia viskas su tuom, kad kuo daugiau atidarys butelių, žvalgysis ar yra tuščių itr t.t., tuo daugiau surinks)... thumbup.gif buvo super..mano akiai net naujovė buvo, nors vestuvėse teko būti tikrai ne mažai. mirksiukas.gif
Ant kaklo, manau patogiau. tongue.gif

QUOTE(ievuze.t @ 2011 04 18, 20:08)
Na dabar kaip suprantu, dėl to iki šiol ir negavau pakeisto slaptažodžio sad.gif
Žinoma, aš čia naujokė, savaitė laiko tik, tikriausiai etatinė svočia niekada ir nebūsiu, čia bus pirmas ir paskutinis mano  pabandymas. Ir tikriausiai neturiu jokių teisių. Būtent dėl to, kad skaitau visus forumus nuo pačio pirmojo, neuždavinėju besikartojančių klausimų, darausi sąrašiuką, ir kai viską perskaitysiu, užduosiu. Bet iki šiol tikrai kiek skaitau, tie patys klausimai kartojasi ir kartojasi, jeigu tai skaitosi aktyvus bendravimas...
Jeigu galiu pareikšti savo nuomonę, paštuke, kiek spėjau pamatyti, yra tikrai naudingos informacijos, ir jei būtų galimybė visoms, kurioms ši informacija yra tikrai aktuali, prie jos prieiti, nesikartotų vis tie patys klausimai...Manau tikslas visoms pasidalinti savo patirtimi, o ne priversti naujokes būtinai viską perskaityti...Forume bendraujama smile.gif
Maniau, kad čia viešas, ne slaptas forumas, ir forumo dalyviai nėra kaip nors filtruojami, rūšiuojami ir grupuojami.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze.t @ 2011 04 18, 21:08)
Žinoma, aš čia naujokė, savaitė laiko tik, tikriausiai etatinė svočia niekada ir nebūsiu, čia bus pirmas ir paskutinis mano  pabandymas. Ir tikriausiai neturiu jokių teisių. Būtent dėl to, kad skaitau visus forumus nuo pačio pirmojo, neuždavinėju besikartojančių klausimų, darausi sąrašiuką, ir kai viską perskaitysiu, užduosiu. Bet iki šiol tikrai kiek skaitau, tie patys klausimai kartojasi ir kartojasi, jeigu tai skaitosi aktyvus bendravimas...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ir aš dar negavau,nors šiame forume tūnau nuo lapkričio, gal tik kad kasdien nerašinėju ax.gif
Atsakyti

Ne dėl rūšiavimo tiesiog dėl informacijos saugumo. Kaip jau žinoma ji buvo ištrinta kažkieno kas tūrėjo slaptažodį. smile.gif Šiaip parašykit savo el.paštą į pm, turiu šį bei ta išsisaugojus, permesiu jums 4u.gif
Atsakyti
Tada darom taip, kas ka turi idomaus, kad tebunie ir kartojasi, ar kokiu foto darbu imeskit i pasta. Ir tada parasysiu, toms kas imete kazka, prisijungima. Tada musu puodas ne tustetu, bet pilnetu 4u.gif . Na ka manot?????? Tik pasirasykit nikus - svociutems@gmail.com
Atsakyti
kas parase ir prase per a.z visom slaptazodi parasiau ir tikrai negailejau rolleyes.gif
Atsakyti
ačiū smile.gif aš tikrai neišmanau dar visų trumpinių, o kas yra tas pm, kur reikia savo meilą parašyti? blush2.gif ir kus savo niką parašyti? blush2.gif
Atsakyti
Ne i tema, bet galu gale isinuomavau suknele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 04 18, 20:53)
Ne i tema, bet galu gale isinuomavau suknele  thumbup.gif

Aš nusipirkau clap.gif

PM-private message (asmeninė žinutė) smile.gif O pašte nikus pasirašyt tik td kai siunčiat laiškelį su kuo nors nauju 4u.gif
Atsakyti

pritariu tau, bet cia ne del gailejimo, o jau merginos sake,es yra tokiu geradariu, kurios paima ir istrina paste esma info, todel norisi apsaugoti

apie sukneles kalbant, tai ir issinuomavau, busiu su salotine/sviesiai zalia. biggrin.gif
Atsakyti
Va suknelių tema. Ten galim apsirodyt kuo puošimės 4u.gif Suknelių tema
Atsakyti
nors man iki veselės liko TIK 1,5 mėn,o aš dar net suknelės neturiu verysad.gif o visos kurios čia ką tik išsinuomavo-nusipirko marš į suknelių temą pasimaivyt kaip atrodot flirt.gif
Atsakyti