[quote=Neringučia 777,2011 04 13, 20:25]
Dabar Mielieji,
mes pakviesime Jus pirmam bendro gyvenimo šokiui. Tegul tai Jums primena mokyklini suktini , pirmą pažinti, pirmą švelnu žvilgsni, nekaltą rankos paspaudimą ir kerinčią šypseną.
Šokite jaunatviškai, nuotaikingai ir prisiminkite tai visam gyvenimui.
prasom gal tiks
saunu, aciu nera paprasta, kai turiu organizuotis savo vestuves, brolio vestuvese pirsliausim ir dar krisktynoms ir viskas ivyks per 3 savaitgalius is eiles.. todel jusu mintys ir idejos cia man yra issigelbejimas
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 04 13, 20:55)
aš galvoju nupirkti švilpukus ir pakabinti ant kaklo, kuriais galės raginti svečius pakelti taureles
svilpukai jau labai nusibode noretusi kazko originalesnio reiks po pardes pasivaiksciot ir paziuret gal ka tinkamo rasiu
[quote=Suzzy,2011 04 13, 21:45]
Dabar Mielieji,
mes pakviesime Jus pirmam bendro gyvenimo šokiui. Tegul tai Jums primena mokyklini suktini , pirmą pažinti, pirmą švelnu žvilgsni, nekaltą rankos paspaudimą ir kerinčią šypseną.
prasom gal tiks
saunu, aciu nera paprasta, kai turiu organizuotis savo vestuves, brolio vestuvese pirsliausim ir dar krisktynoms ir viskas ivyks per 3 savaitgalius is eiles.. todel jusu mintys ir idejos cia man yra issigelbejimas
[/quote]
ohoho...cia jau tikrai reikia atlaikyt
Dabar Mielieji,
prasom gal tiks
[/quote]
ohoho...cia jau tikrai reikia atlaikyt
QUOTE(Neringučia 777 @ 2011 04 13, 21:25)
dar yra tokie antpeciai su pritvirtintu cierkeliu ..tik kur ju gaut nezinau
galima kokius varpelius ...kazkas minejo yra tokios rankos su pirstu iskeltu i virsu
Papildyta:
galima kokius varpelius ...kazkas minejo yra tokios rankos su pirstu iskeltu i virsu
Papildyta:
antpecius galima pasidaryti pacioms galvojau ir as juos daryti bet nzn nerandu tokios minties kuri butu
QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 13, 20:07)
buteliukus zadu dovanoti kaip uz gerai atlikta darba o vat noreciau papuosti kad issiskirtu
čia kažkur kažkas minėjo apie ryškias skareles -išdalini o jau kur kas nori ten ir užsiriša kas ant kaklo kas ant rankos kas ant galvos.manau nesunku būtų ir pačiai pasisiūdint,o dar galima ir užrašyt ką su markeriu
Labas visoms,
oi kaip cia greitai pildosi puslapiukai
Pasidalinsiu savo keliom mintim:
Komendantam dovanosim senovinius dviraciu skambucius, jie laaaabai garsiai skamba
Isleidziant miegoti jaunajau jaunajai dovanosim naktinius ant kuriu prisiuta rozete, o jaunikiui apatinius ant kuriu prisiutas prailgintojo laidas su kistuku.
Pas mus nebus jokiu pinigu rinkimu, manau kad kiekvienas eidamas i vestuves i vokeli deda pagal savo galimybes, nes per tuos rinkimus paskui dar reik paklot nemazai pinigeliu, tai butu gerai kad sveciai zinotu.
oi kaip cia greitai pildosi puslapiukai
Pasidalinsiu savo keliom mintim:
Komendantam dovanosim senovinius dviraciu skambucius, jie laaaabai garsiai skamba
Isleidziant miegoti jaunajau jaunajai dovanosim naktinius ant kuriu prisiuta rozete, o jaunikiui apatinius ant kuriu prisiutas prailgintojo laidas su kistuku.
Pas mus nebus jokiu pinigu rinkimu, manau kad kiekvienas eidamas i vestuves i vokeli deda pagal savo galimybes, nes per tuos rinkimus paskui dar reik paklot nemazai pinigeliu, tai butu gerai kad sveciai zinotu.
radau vakar temele apie komendantu rinkima tai uzkliuvo tokios idejos:
dovanoti prozektorius kad geriau visus matytu
dovanoti vaikiskus bugnus (kazi kokia kaina)
labiausia patiko serifo zvaigzde su jaunuju vardais data ir uzrasu serifas (tik kazi kur gauti ?) jei rinkt kelis tai galetu butu serifo pavaduotojai
dovanoti prozektorius kad geriau visus matytu
dovanoti vaikiskus bugnus (kazi kokia kaina)
labiausia patiko serifo zvaigzde su jaunuju vardais data ir uzrasu serifas (tik kazi kur gauti ?) jei rinkt kelis tai galetu butu serifo pavaduotojai
vienas iš mano variantų pagaminti didelę peteliškę/varlytę po kaklu iš ryškios medžiagos ir pavadinti ne komendantu, o PILSTUKAS-KAIMO GRAŽUOLIS (kadangi vestuvės vyks kaimelyje)
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 04 13, 18:08)
Jei neradai dar schemos, parasyk atsiusiu
O komendantams zadu prisegt korteles ir nupirkt kaip vaikai per gimtadienius pucia tokius (nezinau kaip pavadint )
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 04 14, 12:44)
vienas iš mano variantų pagaminti didelę peteliškę/varlytę po kaklu iš ryškios medžiagos ir pavadinti ne komendantu, o PILSTUKAS-KAIMO GRAŽUOLIS (kadangi vestuvės vyks kaimelyje)
As ir turejau minti peteliske duot, bet galvoju kaip atrodys ir peteliske ir vistiek svecias dar su kaklaraisciu bus
mes praeitais metais vestuvese komendantams segeme antpecius, kurios dariau pati, jie buvo su priklijuotu stikliuku ir apsiuta fringe, tokius pat pardavineja gariunuose, kur prekes vestuvems, atrodo kainavo 3lt vnt, siais metais planuoju uzsakyti zenkliukus, prisegs sau ant marskiniu ir viskas, gal su kokiu piesiniu man padarys, ziurejau CIA?
man nepatiko antpeciai, nes vestuves buvo dvieju dienu, tai kita diena komendantai atejo be ju
dar turiu klausima: ka aprengti janiesiems lydint nakciai? manieji nenori marskiniu, nenori jokiu kepuriu, as galvojau gal jaunajai kokia grazia skrybele, o jaunikui maudykes su juokingais akiniais, tipo i kelione iskeliauja
man nepatiko antpeciai, nes vestuves buvo dvieju dienu, tai kita diena komendantai atejo be ju
dar turiu klausima: ka aprengti janiesiems lydint nakciai? manieji nenori marskiniu, nenori jokiu kepuriu, as galvojau gal jaunajai kokia grazia skrybele, o jaunikui maudykes su juokingais akiniais, tipo i kelione iskeliauja
As siandien jauniesiems palydet nupirkau turgui mergicai komplekteli su pukuciais ,o vyrukui stringai su straubliuku.Pardaveja paziurejo i mane sako " as jusu dydzio neturesiu" ...