Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(*gitana* @ 2011 04 12, 20:01)
Tai gal ir prie duru kai muzikantai pasitinka pinigu jiems i kisene nereik ideti?  g.gif

oi oi, jau tu cia man visai strioka varai blink.gif begu pinigu spauzdintis
Atsakyti
jums leidus ax.gif

geguzes 7
zuikute24
norkele

geguzes 14
amba
sriukis
~Narnija~
aniger8

geguzes 21
erika0518

gegužės 28
Šypsenėlė 24

birzelio 4
edikute
jovituxss
birzelio 18
tabeliukas

birzelio 25
mija23

liepos 2
Sandrozka
kolete

liepos 9
Lietaus lasas
rAktyvi
jurgita...

liepos 16
juratele:)
Boruzite
jurga 251

liepos 23
jurga 251
Neklauzadux
Buzialis
L'una
karamele_21
simoselis
norkele

liepos 30
adddi
Neringučia 777

rugpjūčio 6
agora26

rugpjūčio 27
karamele_21
zylute 1
S & D
Martynos mama

jei ka pripainiojau atsiprasau, pataisykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitana* @ 2011 04 12, 21:01)
Tai gal ir prie duru kai muzikantai pasitinka pinigu jiems i kisene nereik ideti?  g.gif

Na, čia jau vargu ar pavyks išsisukti.
Tą ir noriu pasakyt: prie durų -duok, vėliau - į sloviką duok. Nu negražu taip žmones reketuot schmoll.gif
Dėl "vestuvių pinigų": kai piršliavom - turėjom. Laaaaabai gerai sueina, kai kur nenormaliai reketuoja - pakely kokie nepažystami, vaikai kartais įkyriai reikalauja. Beje, ir kaip smulkūs priziukai jie labai gerai tiko - su jaunųjų nuotrauka, kaip suvenyras gavosi. Visi buvo labai patenkinti jų gavę. Labiau, nei kokį "suvenyriuką"/niekutį.
Atsakyti
kazkur skaiciau kad pirslio pinigu dalino uz laimetas uzduotis o po to aukcijona dare ir jais atsiskaitinejo tada taip sutinku thumbup.gif per mano vestuves nebuvo jokiu rinkliavu nei muzikantam nei vaiku lyciai nuspeti ir labai dziaugiuosi o tai priklauso nuo pirsliu ir muzikantu (o muzikantus juk samdo jaunieji tai ir ju zodis turi buti paskutinis, pasakys ne reiskias ne) o jei jaunieji nori tu rinklaivu tada doh.gif

o prijuostes radau www.smagiosdovanos.lt
Atsakyti
Sveikos,
Prisijungiu ir as, vestuves rugpjucio 6 d., pirsliausim broliui.
Tik pas mus bus be senoviniu tradiciju ir be jokiu "naujovisku" bajeriu smile.gif
Zodziu jaunasis jaunaja pamatys tik prie altoriaus. O vakarineje dalyje planuoju daryt kuo maziau kalbu ir kokiu nors smagiu, graziu staigmenu jauniesiems.
Labai patiko mintis pasamdyti prof. sokejus meiles sokiui. Gal kas turit dar ideju???
Beja, del "trilitriako", kadangi esu siek tiek susijusi su vestuviu muzikantais....viskas priklauso nuo jaunuju, jei jie nenori rinkliavos, apie tai sutaria su muzikantais ir jie nei uz marsa atvykstant nei veliau pinigu neima. Bet jei jaunieji nepriestarauja ( kas man asmeniskai yra labai jau negrazu siais laikais ) muzikantai tikrai pasistatys "trilitriaka " 4u.gif
Dar del zidinio uzdegimo, tai labai grazi ideja ji uzdegti baznycioje, kad kunigas palaimintu. Manau tik reikia suderinti tai su kunigu ir viskas bus ok. Pas mus ir tevu palaiminimas bus prie altoriaus, kadangi visi baznycioje susitiks.
Atsakyti
Aš ir jungiuos 4u.gif

geguzes 7
zuikute24
norkele

geguzes 14
amba
sriukis
~Narnija~
aniger8

geguzes 20
mulka5

geguzes 21
erika0518

gegužės 28
Šypsenėlė 24

birzelio 4
edikute
jovituxss
birzelio 18
tabeliukas

birzelio 25
mija23

liepos 2
Sandrozka
kolete

liepos 9
Lietaus lasas
rAktyvi
jurgita...

liepos 16
juratele:)
Boruzite
jurga 251

liepos 23
jurga 251
Neklauzadux
Buzialis
L'una
karamele_21
simoselis
norkele

liepos 30
adddi
Neringučia 777

rugpjūčio 6
agora26

rugpjūčio 27
karamele_21
zylute 1
S & D
Martynos mama

QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 13, 10:12)
o prijuostes radau www.smagiosdovanos.lt

Ačiu už info mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis

man teko garbė lydėto draugę prie altoriau rugpjūčio 6 d. smile.gif

gal kas turit vestuvių scenarijų arba kitokių gražių, bet ne verksmingų, posmų išlydint jaunuosius iš namų ir pan.

būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 04 13, 09:55)
labutis

man teko garbė lydėto draugę prie altoriau rugpjūčio 6 d. smile.gif

gal kas turit vestuvių scenarijų arba kitokių gražių, bet ne verksmingų, posmų išlydint jaunuosius iš namų ir pan.

būčiau labai dėkinga 4u.gif

paskaitykit temas nors kazkiek. Tai rasit iki soties ko norit, ir scenariju, ir verksmingu, ir juokingu posmu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kuri pamenat kurioj temoj kalbama kur siuncia per stala del vaikucio lyties nustatymo? dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 04 13, 10:52)
Aš ir jungiuos  4u.gif
geguzes 7
Ačiu už info  mirksiukas.gif

Nu,ar būtina kas trečia žinutė kartoti ligutėliausius sąrašus? doh.gif Ar čia sąrašų tema? g.gif Gal atskiros reiktų. Nes gal kažkas ieško info ir turi prasukt tokius niekam nereikalingus plotus, gaišdamas brangų laiką.
Papildyta:
QUOTE(Suzzy @ 2011 04 13, 12:38)
sveikutes, gal kuri pamenat kurioj temoj kalbama kur siuncia  per stala del vaikucio lyties nustatymo? dekoju  4u.gif

Aš į krepšiuką pripyliau smulkių saldainių, o prie jo krašto prikabinau rausvą ir melsvą kojinaitę. Kas balsavo už berniuką - metė saldainį į melsvą kojinaitę, kas už mergaitę - į rausvą (beje, kaip nusprendė giminė - taip ir įvyko. Gimė berniukas biggrin.gif. Jam jau 2 savaitytės thumbup.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 13 balandžio 2011 - 13:03
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 04 13, 12:01)
paskaitykit temas nors kazkiek. Tai rasit iki soties ko norit, ir scenariju, ir verksmingu, ir juokingu posmu  mirksiukas.gif

skaitau,,,,, bet čia tiek visko pridėta, kad laabai daug skaitymo gaunas, o kai du pypliai namuos mamos dėmesio prašo, tai sunkoka blush2.gif galvoju gal turi kas į vieną viečikę viską surašyta blush2.gif ai tiek jau to.....
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 04 13, 13:31)
skaitau,,,,, bet čia tiek visko pridėta, kad laabai daug skaitymo gaunas, o kai du pypliai namuos mamos dėmesio prašo, tai sunkoka blush2.gif  galvoju gal turi kas į vieną viečikę viską surašyta blush2.gif  ai tiek jau to.....

pas mane irgi dvi mazos pyples, ir pas kitas mergaites mazi vaikiukai. Ir skaitem, skaitom visos. Nes labai jau butu gerai, kad viskas butu vienoj vietoj ax.gif . Cia nei vienai svociutei niekas nepadave visko i lekstute, viska pacios susirinko 4u.gif
Atsakyti