Sveiki,mane irgi domina kursai buhalterijos ar administravimo,tai db radau
http://gama.countlin.../sek_kursai.php
kursus rengia nuo kovo pradzios,galimi kursai internetu(p.s. kaip dar ir aukstosiose mokyklose prisedi prie kompo priserigestruoji ir dalyvauji paskaitoje,matai destytoja ir uzadvineji jam klausimus ir klausaisi paskaitos),tai as kai esu is Raseiniu tai man tik internetu galimybe butu mokytis arba savaitgaliais vazinet,pinigai nera mazi uz juos.tik kazin kokie atsiliepimai apie sia istaiga ar tas pazymejimas baigimo galiojantis,gal kas jau moketes internetu ar realybeje ir galite apie juos papasakoti .laukiu nuomuoniu,atsiliepimu?
QUOTE(ingauk @ 2012 02 17, 12:51)
as is vis ju truputi nesuprantu, laukiu ir skambucio ir laisko o nei vieno nesulaukiu, patys nekelia telefono, kursai prasided pirmadinei, o iki ju reikia susimoket, laikas taip pat kai paklausiau neaiskus, o man butent laikas ir viska sudaro, nes i vakarinius negaliu galimybiu eiti tai nezinau
man irgi tai labai nerimtai atrodo, kazkaip atrodo, kad ir susirenka 3-4 zmones, bet kursai neprasideda! As tai gavau atsakyma, bet jei jie vel ka nors organizuos, tai tikrai neisiu, nes apie pinigelius galiu uzmirsti kazkokie nerimti ir niekam nerekomenduociau susideti su sia firma
Papildyta:
QUOTE(vikute334 @ 2012 02 17, 16:24)
Sveiki,mane irgi domina kursai buhalterijos ar administravimo,tai db radau
kursus rengia nuo kovo pradzios,galimi kursai internetu(p.s. kaip dar ir aukstosiose mokyklose prisedi prie kompo priserigestruoji ir dalyvauji paskaitoje,matai destytoja ir uzadvineji jam klausimus ir klausaisi paskaitos),tai as kai esu is Raseiniu tai man tik internetu galimybe butu mokytis arba savaitgaliais vazinet,pinigai nera mazi uz juos.tik kazin kokie atsiliepimai apie sia istaiga ar tas pazymejimas baigimo galiojantis,gal kas jau moketes internetu ar realybeje ir galite apie juos papasakoti .laukiu nuomuoniu,atsiliepimu?
pirmas dalykas kainos yra aukstos, as palyginau buhalterinias kainas, tai paprastai tokie kursai kainuoja apie 700 litu ( cia maksimumas), o jie nori virs 1000! Paprasciausia ismesi pinigus
Antra, nemanau kad per interneta gali ka nors ismokti, geriau kai sedi su tavimi zmogus ir tau viska aiskina
As cia, aisku, savo nuomone pasakiau
Nuo kovo 5 pradesiu lankyti www.apskaitajums.lt organizuojamus buhalteriu kursus. Gal yra daugiau,kad irgi prades lankyt?
Aš nuo šio šeštadienio pradėjau lankyti Pačiolio kursus labai patinka, dėstytoja pasakoja neapsakomai įdomiai ir kaip minėjo Maja, duoda daug vertingos medžiagos. Tik skaityti nemažai, aš kai dirbu, tai man net savaitės bus mažoka.
QUOTE(sesyte @ 2012 02 28, 00:53)
Nuo kovo 5 pradesiu lankyti www.apskaitajums.lt organizuojamus buhalteriu kursus. Gal yra daugiau,kad irgi prades lankyt?
labas, as taip pat pradesiu lankyti nuo pirmadienio siuos kursus
QUOTE(Lyanna @ 2012 02 28, 17:35)
Aš nuo šio šeštadienio pradėjau lankyti Pačiolio kursus labai patinka, dėstytoja pasakoja neapsakomai įdomiai ir kaip minėjo Maja, duoda daug vertingos medžiagos. Tik skaityti nemažai, aš kai dirbu, tai man net savaitės bus mažoka.
smagu kad patiko Aš jau baigiau darbo užmokesčio kursus, taip pat Dalia Plačenytė dėstė Nereali dėstytoja
QUOTE(*Maja* @ 2012 02 29, 08:17)
smagu kad patiko Aš jau baigiau darbo užmokesčio kursus, taip pat Dalia Plačenytė dėstė Nereali dėstytoja
Aha, man p. Dalia irgi labai patinka, netgi norėdamas neužmigsi paskaitos metu, nes labai įtraukia jos pasakojimai Ar daug ką duoda darbo užmokesčio kursai po šitų buhalterinių?
QUOTE(Lyanna @ 2012 02 29, 09:57)
Aha, man p. Dalia irgi labai patinka, netgi norėdamas neužmigsi paskaitos metu, nes labai įtraukia jos pasakojimai Ar daug ką duoda darbo užmokesčio kursai po šitų buhalterinių?
Labai daug (sužinojau daug subtilybių, manau darbdavys jau nebeapgaus ) Labai daug info ir viskas gerai išdėstyta nuo pat pradzios - teisinių dalykų iki darbo sutarties nutraukimo ir pačių mokesciu apskaiciavimo
laba vakareli
gal kas lankot ar lanket "Globalios idejos" kursuose, noreciau siokiu tokiu konsultaciju, savaitgalis ant nosies tai galeciau pati kazka kraspytitis programoj, tik viena beda iskilo si vakara nerandu vieno dalyko arba jau nebe matau
gal kas lankot ar lanket "Globalios idejos" kursuose, noreciau siokiu tokiu konsultaciju, savaitgalis ant nosies tai galeciau pati kazka kraspytitis programoj, tik viena beda iskilo si vakara nerandu vieno dalyko arba jau nebe matau
Sveiki,
Kaunas: VEV ar Pačiolis? Ar dar kokių yra buhalterių rengimo kursų Kaune?
Gal kas žino kokią dėstytoją, kuri laisvu nuo darbo metu moko buhalterijos?
PS- šiandien žadėjau jau užsiregistruoti Pačiolyje, bet pasiskambinau vienai buhalterei, sako vieni iš silpniausių kursų... Ir vėl likau dvejoti
PS- šiandien žadėjau jau užsiregistruoti Pačiolyje, bet pasiskambinau vienai buhalterei, sako vieni iš silpniausių kursų... Ir vėl likau dvejoti
QUOTE(Sie_muska @ 2012 03 07, 12:39)
Sveiki,
Yar dar Globalios Idejos, bet niekaip grupes nesurenka ir kas savaite atidedineja! VEV nerekomenduociau, nes pati norejau lankyti, tai kaina parasyta viena, jie sako visai kitaip! Dar yra moteru uzimtumo centras, tai jos pasirode normaliausios, ir kaina patraukli, viska isaiskina! As dabar laukiu kol ten grupe sudarys ir eisiu
QUOTE(meile0409 @ 2012 03 07, 10:46)
Yar dar Globalios Idejos, bet niekaip grupes nesurenka ir kas savaite atidedineja! VEV nerekomenduociau, nes pati norejau lankyti, tai kaina parasyta viena, jie sako visai kitaip! Dar yra moteru uzimtumo centras, tai jos pasirode normaliausios, ir kaina patraukli, viska isaiskina! As dabar laukiu kol ten grupe sudarys ir eisiu
Oho uzimtumo centre tik 500lt, tik kad nedaug valandu... As kazkokiu ziniu turiu, net nzn, gal man ir uztektu... o dalomoji medziaga yra? Gal domejaisi ir daugiau info turi apie siuos kursus?