Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterinės apskaitos kursai 2

QUOTE(Leinara @ 2012 01 09, 13:13)
Kaip suprantu, tai tie patys Heurekos kursai. Šioje temoje buvo gerų atsiliepimų apie šiuos kursus.

Taip, tie patys. Neperskaiciau visos temos, del laiko trukumo blush2.gif
Ten ir su kompiuterinem buchalterinem programom moka dirbti. Nors su Rivile esu dirbus, bet, manau, tikrai nezinau visko g.gif Tuo labiau dirbau ne buchaltere, o vadybininke, tai man viskas bus nauja. o ten tie kursai pradedantiesiems. Bliamba, kaip sunku apsispresti...
Atsakyti
QUOTE(Leinara @ 2012 01 09, 12:13)
Kaip suprantu, tai tie patys Heurekos kursai. Šioje temoje buvo gerų atsiliepimų apie šiuos kursus.

Gal galima informacijos daugiau apie šiuos kursus?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(laimingiausiamama @ 2012 01 09, 20:59)
Gal galima informacijos daugiau apie šiuos kursus?
Ačiū

Čia mokymo centro tinklalapis: http://www.heureka.l...paruosimas.html
Aš tik ketinu lankyti kursus, todėl įspūdžiai vėliau smile.gif
Atsakyti
Nagi kaunietes,negi neatsiras nei vienos kuri butu baigusi tuos Docinta kursus.Skubiai reiketu patarimo ar verti jie demesio,nes jau nuo sio savaitgalio butu galima kibti i mokslus 4u.gif
Atsakyti
Kreipiuosi į tas kurios lankė kokius kursus:
1. Ar duoda literatūra, mokymosi medžiagą?
2. Ar buvote anksčiau studijavusios buhalteriją, lankiusios kursus?
3. Ko dažniausiai daugiau būna praktikos ar teorijos?

Tiems, kurie pasakys, kad nueik ir pasiskaityk kursų puslapį, kuriame yra informaciją apie kursus - žinokite, kad aš jau "panaršiau" po kelis puslapius ir man reikia lankiusių nuomonės.

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Leinara @ 2012 01 09, 21:19)
Čia mokymo centro tinklalapis: http://www.heureka.l...paruosimas.html
Aš tik ketinu lankyti kursus, todėl įspūdžiai vėliau  smile.gif

Sveiki,
ar teisingai supratau kad apskaitos nera kursus g.gif ?
Gal kas Klaipedoje zino kur yra apskaitos kursai?
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2012 01 11, 18:59)
Sveiki,
ar teisingai supratau kad apskaitos nera kursus g.gif ?
Gal kas Klaipedoje  zino kur yra apskaitos kursai?

Heurekoje yra buhalterines apskaitos kursai.
Taip pat rengia: Paciolis
http://www.paciolis....ducts_item_id=7
VEV
http://www.vev.lt/bu...ntiems/klaipeda
Atsakyti
Aciu uz info 4u.gif

Gal yra kas baige VEV ir gali pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(_Alba_ @ 2012 01 08, 19:03)
Patikslinsiu klausima - kokie butu atsiliepimai is tu, kas lanke UAB "DOCINTA"  "Buhalterinės apskaitos ir mokesčių pagrindų" kursus (305-339 Lt) pradedantiesiems (neturintiems buh. issilavinimo, patirties ir kol kas nedirbantiems tokio darbo). Nes  "Kompiuterizuotos apskaitos programa „Centas“ kursus" paskaiciau, tai sie yra skirti turintiems siokius tokius buh. apskaitos, finansu pagrindus

QUOTE(Tapatii @ 2012 01 10, 17:22)
Nagi kaunietes,negi neatsiras  nei vienos kuri butu baigusi tuos Docinta kursus.Skubiai reiketu patarimo ar verti jie demesio,nes jau nuo sio savaitgalio butu galima kibti i mokslus  4u.gif

thumbup.gif as irgi laukiu kaip isganymo atsakymo is patirties i sita klausima smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingiausiamama @ 2012 01 10, 20:09)
Kreipiuosi į tas kurios lankė kokius kursus:
1. Ar duoda literatūra, mokymosi medžiagą?
2. Ar buvote anksčiau studijavusios buhalteriją, lankiusios kursus?
3. Ko dažniausiai daugiau būna praktikos ar teorijos?

Tiems, kurie pasakys, kad nueik ir pasiskaityk kursų puslapį, kuriame yra informaciją apie kursus - žinokite, kad aš jau "panaršiau" po kelis puslapius ir man reikia lankiusių nuomonės.

Ačiū

1. Davė metodinę medžiagą ( 1 aplankas storas, kietu viršeliu - buhalerijos pagrindai + vadovėlis + testų-pratybų knygą; 2 aplankas mokesčių, 3 aplankas kietu viršeliu - praktinė buhalterija, dokumentų pildymas, bendroji knyga, didžioji knyga ir t.t)
2. Nebuvau studijavus nieko panašaus, nes mano išsilavinimas filologinis, buvo viskas nauja.
3. Sakyčiau per pus, nes teoriją mokant ir uždavinius spręsdavom 4u.gif
Atsakyti
Baigiau VEV Klaipėdoje. Kai niekad su buhalterine apskaita nebuvau susidūrusi, tai galiu pasakyti, kad baigusi kažką žinau toje srityje. Pagrindus duoda neblogus. Bet pradėjus dirbti, pasimatė, kad oj dar daug žinių trūksta. Bet viskas ateina su patirtimi arba dar gilinant žinias savarankiškai.
Metodinės medžiagos nedavė visai jokios. Viską rašėmės, visus pavyzdinius dokumentus turėjome pačios susirasti.
Šiaip, kursais plius, minus patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Jūtarė @ 2012 01 12, 09:28)
Baigiau VEV Klaipėdoje. Kai niekad su buhalterine apskaita nebuvau susidūrusi, tai galiu pasakyti, kad baigusi kažką žinau toje srityje. Pagrindus duoda neblogus. Bet pradėjus dirbti, pasimatė, kad oj dar daug žinių trūksta. Bet viskas ateina su patirtimi arba dar gilinant žinias savarankiškai.
Metodinės medžiagos nedavė visai jokios. Viską rašėmės, visus pavyzdinius dokumentus turėjome pačios susirasti.
Šiaip, kursais plius, minus patenkinta.

Sveiki, cia senai buvo? Vakar uzklausiau tai parase kad mokymo medziaga eina i kaina ax.gif
Atsakyti