Smagu skaityt gerus atsiliepimus apie paciolio kursus
Ketinu imtis sios profesijos ir pradesiu taip pat nuo paciolio kursu
Gal kas Klaipedoje eina ar eijo i kursus?
QUOTE(Gretabac @ 2012 01 03, 18:04)
Smagu skaityt gerus atsiliepimus apie paciolio kursus
Aš dar planuoju į Pačiolio Dokumentų rengimo ir archyvavimo kursus ir į Darbo užmokesčio kursus nes po Pagrindinių buhalterių rengimo kursų gavom kuponų su nuolaidom kursams, seminarams, sąvadams reikia išnaudoti, kol galioja
Baigiau ir aš pačiolio kursus.. Tiesa, tuo metu buvau kątik pradėjus dirbti, tai bent apčiuopomis supratau apie ką kalbama, bet nemanau, kad verta į pačiolio kursus eiti visiškai žalioms..
Tiesa, aš norėjau pasidomėti, gal kuri yra laikiusi ACCA egzaminus? Norėčiau bandyti mokytis, tuo labiau, kad įmonė apmokėtų..
Tiesa, aš norėjau pasidomėti, gal kuri yra laikiusi ACCA egzaminus? Norėčiau bandyti mokytis, tuo labiau, kad įmonė apmokėtų..
QUOTE(Piktukė @ 2012 01 03, 21:29)
Baigiau ir aš pačiolio kursus.. Tiesa, tuo metu buvau kątik pradėjus dirbti, tai bent apčiuopomis supratau apie ką kalbama, bet nemanau, kad verta į pačiolio kursus eiti visiškai žalioms..
Aš buvau visiškai "žalia" ir dar humanitarė, tai bent jau man labai didelė nauda. Pagrindus tikrai suteikė, supratau ir debetus ir kreditus, kaip naudotis sąskaitų planu, kaip sudarinėti balansą, apie fundamentinę lygybę ir pan, žodžiu aš tik už Pačiolį o toliau yra atskiri kursai dėl mokesčių apskaičiavimo, darbo užmekesčio ir pan. kas jau nori tobulintis daugiau
QUOTE(*Maja* @ 2012 01 03, 21:45)
Aš buvau visiškai "žalia" ir dar humanitarė, tai bent jau man labai didelė nauda. Pagrindus tikrai suteikė, supratau ir debetus ir kreditus, kaip naudotis sąskaitų planu, kaip sudarinėti balansą, apie fundamentinę lygybę ir pan, žodžiu aš tik už Pačiolį o toliau yra atskiri kursai dėl mokesčių apskaičiavimo, darbo užmekesčio ir pan. kas jau nori tobulintis daugiau
O tai darbo užmokesčio ir mokesčių apskaičiavimo šiuose kursuose nemoko? Juk tai beveik pagrindinė buhalterinio darbo dalis
QUOTE(Lyanna @ 2012 01 03, 23:11)
O tai darbo užmokesčio ir mokesčių apskaičiavimo šiuose kursuose nemoko? Juk tai beveik pagrindinė buhalterinio darbo dalis
žinoma kad yra ir pateikta bazinė informacija. Skaičiavom ir darbo užmokestį, paprastesnį variantą, o tų variantų yra ne vienas, ir situacijų ne viena yra, smulkiau reiktų jau grynai atskirų kursų.
Mokesčių tema buvo taip pat atskira, (Pelno mokestis, NPD, GPM, Sodra ...) gavom bazinių žinių, bet vėlgi, jei nori plėsti savo žinias ir gilintis, tai be papildomų kursų neapsieisi, žiūrint ko tau reiks ateityje, ar tik pirminiais dokumentais užsiimsi, apskaitą vesi, ar norėsi tapti geru buhalteriu. Nes po šių kursų kaip mums sakė, tai mažoj įmonėj ar įstaigoj drąsiai gali dirbti buhalteriu, arba didesnėj įmonėj vyr buhalterio padėjėju.
O praktinė dalis buvo skirta grynai dokumentų pildymui, kaip viskas vyksta realioj situacijoj. Pildėm blankus, Didžiąją knyga, surašinėjom korespondencijas, pildėm įmonės skolų korteles, inventorizacijos korteles, skaičiavom nusidėvėjimą, rengėm balansą, pildėm deklaracijų formas VMI, SOdrai, skaičiavom darbo užmokestį, rengėm Pelno (nuostolių) ataskaitą...
žodžiu buvo visko daug, bet dar kartą noriu paminėti, jei nori dirbti šį darbą, vien tik šių kursų nepakaks, reiks tobulinti žinias, gilintis į kiekvieną sritį atskirai, nes aktai, įstatymai, kuriais remiasi buhalteris keičiasi labai dažnai, reikia juos sekti, nes netgi tie buhalteriai, kurie dirba ne vienerius metus turi begales klausimų, su kuriais kreipiasi į Pačiolio konsultantus
QUOTE(~MILENA~ @ 2012 01 03, 19:56)
Gal kas Klaipedoje eina ar eijo i kursus?
Planuoju nuo vasario mėn. pradėti lankyti buhalterių kursus Klaipėdoje. Beliko nuspręsti kuriuos
QUOTE(_Alba_)
Sveikos,
gal kas lankėte "Docinta" www.docinta.lt Kaune "Kompiuterizuotos apskaitos programa Centas kursus"?
Būtų labai įdomu, kokie atsiliepimai
gal kas lankėte "Docinta" www.docinta.lt Kaune "Kompiuterizuotos apskaitos programa Centas kursus"?
Būtų labai įdomu, kokie atsiliepimai
Patikslinsiu klausima - kokie butu atsiliepimai is tu, kas lanke UAB "DOCINTA" "Buhalterinės apskaitos ir mokesčių pagrindų" kursus (305-339 Lt) pradedantiesiems (neturintiems buh. issilavinimo, patirties ir kol kas nedirbantiems tokio darbo). Nes "Kompiuterizuotos apskaitos programa Centas kursus" paskaiciau, tai sie yra skirti turintiems siokius tokius buh. apskaitos, finansu pagrindus
QUOTE(Leinara @ 2012 01 07, 14:04)
Planuoju nuo vasario mėn. pradėti lankyti buhalterių kursus Klaipėdoje. Beliko nuspręsti kuriuos
Nuo vasario 7d. prasideda Klaipedos apskaitos mokykloj buchalteriniai kursai. As irgi galvoju pradet lankyt Kuo daugiau skaitau, tuo labiau pasimetu-kur eiti, kokia istaiga pasirinkti Gal yra atsiliepimu apie Klaipedos apskaitos mokyklos kursus?
QUOTE(katee @ 2012 01 09, 12:34)
Nuo vasario 7d. prasideda Klaipedos apskaitos mokykloj buchalteriniai kursai. As irgi galvoju pradet lankyt Kuo daugiau skaitau, tuo labiau pasimetu-kur eiti, kokia istaiga pasirinkti Gal yra atsiliepimu apie Klaipedos apskaitos mokyklos kursus?
Kaip suprantu, tai tie patys Heurekos kursai. Šioje temoje buvo gerų atsiliepimų apie šiuos kursus.